yarın istifa dilekcemi verecegim

Benim de boyle bir isyerim vardi. Ve ben de acaba cikarsam gecinebilir miyim diyordum. Acaba baska is bulabilir miydim.

Gecindim de daha iyisini de buldum. Hatta isyeri ortamim da cok iyi sagolsunlar. Sakin umudunu kaybetme.

Olurmu dersin
Eski sağlıklı gunlerime döner miyim
Çabucak iş bulup alisirmiyim

Muhasebecilerin işsiz kalacağını pek sanmam. Serbest muhasebeci mali müşavir misiniz ? Onlar çok deli para kazanıyor diye biliyorum . Öyle olmasaaniz da muhasebeciye her yerim ihtiyacı olur. Peki biraz birikmisiniz var mı , iş bulana dek gecinebilecek misiniz ?

tek basina bir cocuk buyutmeye calisiyorsun anladigim kadariyla.
oncelikle is arkadaslarinla kesafe koy soguk ve uzak ol. isini yap gec. duygusal davranma. birak onlar cikarsin islerine geliyorsa tazminatini yakma.
bu esnada is ara. umursama al eline rezene cayini onlar bagirirken sen duyma. icinden dua ett.
sakin su esnada isunden cikma. ohal ve yasananlar nedeniyle piyasa cok durgun eleman alimi yok. uzun yillardir calisiyorsun tazminatini sakin yakma. sadece biraz umursamaz ol.

insan kaynaklari personeliyim daha once ozelde de calistim.az cok havayi koklayabiliyorum lutfen suesnada isinden cikma. biraz zaman ver kendine sabret piyasa cok kotu.duygusalligi kkenara birak lutfen

Maddi ihtiyacin varsa,çok büyük problemler yoksa insanlara kulagini tıkayabilirsen yeni bir iş bulana kadar sabret derim,zorluklarda gecicidir,ama ihtiyacin yoksa kızınla vakit gecirmek en guzeli tabi.

Ve kimseyi sevmek yada kendini sevdirmek zorunda degilsin işini yapıp paranı alman yeterli bence

Hoc bir sey sagliginiz dan huzurunuzdan onemli degil.
Mutsuzsaniz hic dusunmeyin cikin.
Bir ara bende hergun lanet ederek gidiyordum ise biraktim hic te pisman olmadim.
Insan mutlu degilse verimlide olamiyor

Evet tekim
Üniversite öğrencisi kızım var
O zaman biraz daha dikkatli düşünün derim. Eğer işten çıkmanız maddi anlamda size çok büyük sıkıntılar yaşatmayacaksa çıkın derim işten. Ama şimdiden yeni iş bakın mutlaka kısa zamanda bulursunuz diye düşünüyorum.

Farkındayım korkum bu yüzden
Ama sagligimi kaybettim ben duygusal değilim eşek gibi her iside yapıyorum isim olsun olmasın ama olmuyor yürümüyor

Korkum bu yüzden
Mağdur olmak çocuğumu mağdur etmek
Öyle caresizimki
Çevremde yok iş bulacak ancak netten falan oda zor sanirim

Terbiyesiz adam! Kötü söz söyleyene aittir psikolojini bozma o terbiyesiz için ve önce yeni bir iş bul derim,ve birde onun bu hakaretlerini kaydetsen belki tazminat da kazanabilirsin.

Milletin içinde bunları söylüyor sürekli
Başka biseye kızıyor benden çıkarıyor
Çocuk değilim kaldıramıyorum
O günüm zehir oluyor

Eger isi bırakınca zor durumda kalacaksan hemen is bulamazsan ve ihtiyacinda varsa sorunlar farkli boyutta çıkacaktir bu seferde karşına iyi ölç biç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…