- Konu Sahibi honeysuckle
-
Benim de boyle bir isyerim vardi. Ve ben de acaba cikarsam gecinebilir miyim diyordum. Acaba baska is bulabilir miydim.
Gecindim de daha iyisini de buldum. Hatta isyeri ortamim da cok iyi sagolsunlar. Sakin umudunu kaybetme.
Tek mi yaşıyorsunuz peki? Yani geçiminiz için işten çıkmanız çok büyük sorun yaratır mı?
Hadi ya onlara da büyük şok olur heralde deneyimli eleman kaybetmek ama haketmişler üzülme hem deneyimliymişsin de mutlaka güzel kapılar açılırBenim kadar eski yok
Ve benim iş yüküm cok fazla
Eski olduğum için yüklendikten yuklendi
Muhasebe resmi değil ön muhasebe
Ama herşey bende
Hadi ya onlara da büyük şok olur heralde deneyimli eleman kaybetmek ama haketmişler üzülme hem deneyimliymişsin de mutlaka güzel kapılar açılır
O zaman biraz daha dikkatli düşünün derim. Eğer işten çıkmanız maddi anlamda size çok büyük sıkıntılar yaşatmayacaksa çıkın derim işten. Ama şimdiden yeni iş bakın mutlaka kısa zamanda bulursunuz diye düşünüyorum.Evet tekim
Üniversite öğrencisi kızım var
tek basina bir cocuk buyutmeye calisiyorsun anladigim kadariyla.
oncelikle is arkadaslarinla kesafe koy soguk ve uzak ol. isini yap gec. duygusal davranma. birak onlar cikarsin islerine geliyorsa tazminatini yakma.
bu esnada is ara. umursama al eline rezene cayini onlar bagirirken sen duyma. icinden dua ett.
sakin su esnada isunden cikma. ohal ve yasananlar nedeniyle piyasa cok durgun eleman alimi yok. uzun yillardir calisiyorsun tazminatini sakin yakma. sadece biraz umursamaz ol.
insan kaynaklari personeliyim daha once ozelde de calistim.az cok havayi koklayabiliyorum lutfen suesnada isinden cikma. biraz zaman ver kendine sabret piyasa cok kotu.duygusalligi kkenara birak lutfen
O zaman biraz daha dikkatli düşünün derim. Eğer işten çıkmanız maddi anlamda size çok büyük sıkıntılar yaşatmayacaksa çıkın derim işten. Ama şimdiden yeni iş bakın mutlaka kısa zamanda bulursunuz diye düşünüyorum.
Ve kimseyi sevmek yada kendini sevdirmek zorunda degilsin işini yapıp paranı alman yeterli bence
Terbiyesiz adam! Kötü söz söyleyene aittir psikolojini bozma o terbiyesiz için ve önce yeni bir iş bul derim,ve birde onun bu hakaretlerini kaydetsen belki tazminat da kazanabilirsin.Tabiki değilim
Ama hakaret duyuyorum
Gerizekalı aptal diyen bir patron
Terbiyesiz adam! Kötü söz söyleyene aittir psikolojini bozma o terbiyesiz için ve önce yeni bir iş bul derim,ve birde onun bu hakaretlerini kaydetsen belki tazminat da kazanabilirsin.
en azindan is buluncaya kadar sabret. lutfen pisman olmayacaksin y da seni cikarmalarini iste. tazminatini yakma.Farkındayım korkum bu yüzden
Ama sagligimi kaybettim ben duygusal değilim eşek gibi her iside yapıyorum isim olsun olmasın ama olmuyor yürümüyor
en azindan is buluncaya kadar sabret. lutfen pisman olmayacaksin y da seni cikarmalarini iste. tazminatini yakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?