- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Yaklaşık iki ay önce ben de istifa ettim. Bıkmıştım artık, psikolojik olarak o kadar kötüydüm ki, sinir bozucu tipler yüzünden mesleğimden soğutmuştum. Şimdi Ohhh ne iyi yapmışım, beni ne hale getirmiş diyorum. Çok şükür hiç pişman olmadım. Darısı senin başına. Umarım ger şey dilediğin gibi olur.
insallh bulursun yeni bir iş içinizi ferah tutun zalim insanlara boyun egmeyen bir tavrınız var .Allah gönlünüze göre verirMuhasebeciyim ben inan şuan bişey bilmiyorum
Sadece artık dayanamıyorum
Kızım var onun hatrina dayandım ama bezdim canimdan
Rızkının azalmasından korkma Ya Allah de bırak vardır bunda da bi hayır üzülme daha iyisi çıkacak karşına
Bu patronlar çok tuhaf. Bizim bir tanıdıgin patronu yanına gelen misafirler veya müşteriler tuvalete gidecek diye yanında çalışan kıza koş klozetin kapağını aç diyomus. Kız, tuvalete girecek her musteri öncesi klozet kapağını aciyomus. Delirmiş bunlar
Ben bahsettigim benim patronum bile degildi kaldiki bizim sirketin ceo su cok saygili bir adamdi bahsettigim beyefendi de ayni ama staja ilk geldigim gunden beri oyle abi kardes iliskisi oldugu icin aynen devam ettim ama cok yanlismis...Patronla bey dışında hitap seklim hiç olmadı ancak kendisi kaba Saba bir adam sinirlenince ne dediğini bilmiyor milletin içinde son ses bağırıyor üzülüyorum rezil oluyorum
Korkma ya ümitvar ol seni çok iyi anlıyorum şartlar zor stres olmamak elde değil peki senin gibi istifa edenler var mı oradanRabbime inancım tamdır çok şükür
Ancak şartlar zor ve gecindirmem gereken bir evim var
Naparim ne ederim bilmiyorum
Ben de iki hafta kadar önce ani bir kararla bıraktım işimi. Pişman da değilim çok şükür. Başıma ağrılar giriyor uyuyamiyordum sinirden stresten. Sürekli acaba bugün ne dicekler de moralimi bozacaklar diyordum kendi kendime. Baktım 4 ayda saçlarım falan dökülmüş, psikolojim iyice çökmüş bıraktım hemen. Sağlık sıhhat çok daha önemli diye düşündüm ve iyi ki de yapmışım.
Amin inşallah, huzur ve saglik önemli gerçekten paradan daha önemli. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur..Aynı durumdayım
Kimseyle konuşmak bile gelmiyor içimden
Bugün ne yasiycam acaba diye
Evin herhangi saç tomarla dökülüyor
Darısı basima
Korkma ya ümitvar ol seni çok iyi anlıyorum şartlar zor stres olmamak elde değil peki senin gibi istifa edenler var mı oradan
Amin inşallah, huzur ve saglik önemli gerçekten paradan daha önemli. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Merhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur
Ne işle mesgulsunuz
Tek mi yaşıyorsunuz peki? Yani geçiminiz için işten çıkmanız çok büyük sorun yaratır mı?Çok teşekkürler canım
Eşim olsa bu kadar korkmazdim belki yada ailem ama tek olunca korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?