yarın istifa dilekcemi verecegim

Bu patronlar çok tuhaf. Bizim bir tanıdıgin patronu yanına gelen misafirler veya müşteriler tuvalete gidecek diye yanında çalışan kıza koş klozetin kapağını aç diyomus. Kız, tuvalete girecek her musteri öncesi klozet kapağını aciyomus . Delirmiş bunlar

Bana biraz cesaret ver nasıl yaptın
Kendimi taniyamiyorum artık öyle mutsuz ve bitap haldeyimki

Ben de iki hafta kadar önce ani bir kararla bıraktım işimi. Pişman da değilim çok şükür. Başıma ağrılar giriyor uyuyamiyordum sinirden stresten. Sürekli acaba bugün ne dicekler de moralimi bozacaklar diyordum kendi kendime. Baktım 4 ayda saçlarım falan dökülmüş, psikolojim iyice çökmüş bıraktım hemen. Sağlık sıhhat çok daha önemli diye düşündüm ve iyi ki de yapmışım.

Yok artık
Özel sektör maalesef böyle
Dedim ya öyle saçma şeylerden bagiriyorki şaşırıp kaliyorum

Patronla bey dışında hitap seklim hiç olmadı ancak kendisi kaba Saba bir adam sinirlenince ne dediğini bilmiyor milletin içinde son ses bağırıyor üzülüyorum rezil oluyorum
Ben bahsettigim benim patronum bile degildi kaldiki bizim sirketin ceo su cok saygili bir adamdi bahsettigim beyefendi de ayni ama staja ilk geldigim gunden beri oyle abi kardes iliskisi oldugu icin aynen devam ettim ama cok yanlismis...
Sende uzulme oyle bir insan cekilmez durumun gecici olacagini dusunuyorsan sabret diycem ama hep boyle devam edicek dersen piskolojin daha da bozulmadan isi birakmadan oncede baska yerde sansini dene kanunlar var hatta isi birakmadan once isverenin sana haftada belli bir sure is araman icin zaman vermek zorunda hukukculara danis sana daha iyi akil verirler belki hakaret davasi bile acabilirsin is yerinde mobbing suctur

Eğer işe ihtiyacınız varsa önce iş bulup sonra istifa etseniz. Bi anda iş bulamayabilirsiniz zor duruma düşmeyin sonra

Aynı durumdayım
Kimseyle konuşmak bile gelmiyor içimden
Bugün ne yasiycam acaba diye
Evin herhangi saç tomarla dökülüyor
Darısı basima

Buarada ben de yazayım. Dort ay önce bir işten çıktım. İki haftada pes ettim. Patronlar ,iki ortakli bi yerdi, çok dedikoducu insanlardı. Su arkandan bunu dedi,bu bunu dedi. Ben de hiç sevmem o tur seyleri, ben ise başlayalı kaç gün oldu ki diğer çalışanlar arkamdan konuşuyor diye çok üzülüyordum . Sabahları işe gitmek zulüm geldi daha ikinci günden başladı bu durum. Midemden rahatsızlandım stres sebebi ile. Sonra baslarim parasına dedim çıktım. Çok şükür, şuan başka bir sebepten çalışmiyorum ama en azından mide sıkıntısı yaşamıyorum.isten çıktığım günün akşamı geçti mide agrim. Sen de feraha çıkarsın inşallah

Benim de boyle bir isyerim vardi. Ve ben de acaba cikarsam gecinebilir miyim diyordum. Acaba baska is bulabilir miydim.

Gecindim de daha iyisini de buldum. Hatta isyeri ortamim da cok iyi sagolsunlar. Sakin umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…