yarın kavga edicem.S

Yavrucum öyle vurdulu,kırdılı diziler yerine Pepee'yi izlesene sen.Sevgi dolu,arkadaş canlısı Pepee'den birşeyler öğrenmiş olursun

Sana burada ki ablalarının verdiği tavsiyeleri öğütleri şuan algılayamadığını biliyorum ama yapacağın şey bundan sadece 1-2 yıl sonra çok pişman olacağın bir durum olacak. Kavga ederek güçlü olduğunu gösteremezsin aksine ne kadar zayıf bir karakterinin olduğu çıkar ortaya. Bak tatlım, liseye gidiyorsun genç bir kızsın artık gelecek nesiller seni, sizi örnek alacak. Ufacık saçma sapan şeyler yüzünden tartışmayın o sana baksın sana laf söylesin cevabını ver ama olgunluğunu da koy ortaya.

lise cnm hem hiç kavga etmedinzmi snki böyle düşünüyorsanız yazmayın cok sacma geliyorsa konu kapansn

Etmez miyim?
Kitabını yazdım.

İzmir'deki en b*ktan liselerin birinden mezun oldum.
O yaşlarda kavga bizim için bir varoluş sebebiydi.

Çete kurmaktan okuldan uzaklaştırıldım, okulun bilmemkaç metre yakınına yaklaşmam yasaktı.
Hiçbir idealimi gerçekleştiremeden atılabilirdim...

Kaşımdaki dikiş izlerine baktıkça ne kadar şükrediyorum biliyor musun?
O emanet benim gözüme de girebilirdi. Kör olabilirdim.
Hayati bir yere de saplanabilirdi, ölebilirdim...
En kötü tarafı, sebebini bile hatırlamıyorum...

Değmiyor.

Senin durumun o kadar kötü değil.
Biliyorum, gençsin. Kanın kaynıyor. Altta kalmak sana göre değil.
Peki 10 yıl sonra kim hatırlayacak bu mevzuyu?
Ben cevap vereyim kendimden örnekle: kimse!

Beni dinle, yapma!
Git idarecine anlat durumu.
Korkak desinler, kaçtı desinler, ispiyoncu desinler.
İdeallerinden daha mı önemli?
Hayatından, karşındakinin hayatından daha mı önemli?

Yalvarırım yapma...

hangi lise söylede çekirdeklerimizi alıp gelelim.. Sana pek yararı olmayacak ama okuldakiler baya bir eğlencek ''' bak oğlum bak şimdi eteği açılcak '' Aptallar kimin çin kavga edios '' ve bunun benzeri binlerce yorum alcaksın yolun açık olsun REİS.

Bu hayatta dişimi göstermeyi hiç bir zaman kaba kuvvetle denemedim.
Sesimi yükselttiğimi duyan çok az kişi olmuştur ve bunları yapmadan da hakkımı her zaman savunabildim.
Ben yıllarca profesyonel şekilde taekwando ile ilgilendim ve orada bile hep üstüne basıldı bu öğrendiklerinizi saçma sapan sokak kavgalarında kullanmayın bu bir savunma sporu diye ve karşımdaki adamı bayıltabilecek kadar bunları bilmeme rağmen hiç bir zaman kullanma gereği duymadım kendimi basit duruma düşürmek istemediğimden.

Eski bir sporcu olduğum için dövüşmeyi bilirim ancak kimseye bakma yüzünden vurmadım.

Do sporlarıyla uğraşanlar bilirler, vurmak değil; bilip de vurmamaktır marifet. İnsan kendini gerektiğinde korumalı , olur olmaz kavga edilmez ve kavga insana yakışmaz.

Liseye yaşına gelmişsin ama büyüme kısmı biraz geride kalmış gibi.....

yorumların hepsni okumadm, ya en nefret ettğim şey bayanların kawga etmesi hemde sebebe bak :s bide siz kawga ediceksnz millete eğlence çıkıcak, ki ne kadar küçük duruma düşüceksnz , çok seviyeszce bişey sonrada km kimi döverse övünür, hiç böle saçmalıklarım olmadı ya kardeşimede yaptırmam , çok seviyeszce bence sende kendni bu duruma düşürme anlıyorum çok sinrlenmişsin ama çözüm bu değil

allahımmmm oğullarımı böyle kızlardan kilometrelerce uzakta tut
birde böyle gelinlerim olurmuş,maazallah
benim oğullarım sessiz sakindir,dayak yer otururlar yoksa
şöyle narin,zarif,naif,hanım hanımcık,başarılı,saygılı gelinler nasip et allahımmm(çok şey mi istiyorum bu devirde ne)

o daha da vahim tartışılması gereken bir konu ... lise öğrencisi en fazla 16 yaşında bir çocuk suç işlemek için akıl istemiş biz de büyükleri olarak destek mi olacağız...komik, saçma...

kendini koruyacakmış...ne olmuş kim saldırmışta kendini koruyacakmış, kimden koruyacakmış...kızın biri laf etmiş...söyledim ya iyi bir dayak yesin yarın hakeder ...

Bir keresinde 2 kiz kavga ediyordu.. Sonra okulun muduru kizlari odasina cagirdi. Icerdeki konusmalardan haberimiz yok tabi. Sonrasinda olay aydinliga kavustu. Kizlar bi erkek icin kavga etmisler. O diyomus benim erkek arkadasima bakti,o diyomus asil o bakti hocam... Müdür bu ugruna kavga edilen sansli sahisi odasina cagirmis ve demiski olay boyle boyle sen hangisinin sevgilisisin soyle bakiyim. Oglanin verdigi cevapta su olmus;
Hocam ben bu paçozlari ne yapiyim yaa...

Konu sahibi bosver canim kavgayi felan. Bu ve benzeri gibi komik durumlar yasama. Efendi bir kiz olarak parmakla gosterilmek varken neden cazgir bir kiz olasin ki

Son düzenleme:
Arkadaslarin Tavsiyeleri fayda etmezse, anne veya babanla git, hatta benim babam senin babani döver de.

Bide nanik yaparsin olur biter...

Allah Allah, kardesim bosver ya.
Ohooo biz öyle her "gülüyormusun" diye sicrayanla kavga etsek, evin yolunu sasiririz.

ne güzel söylemişsin...internette fantazi videoları dolaşıyor "kavga eden liseli kızlar" diye...ne kadar rezil bir durum..."aferin ne güzel kendini koruyor, ne akıllı kızmış" mı diyecekler...hiç zannetmem

neyap biliyomusun canım kızla karşılaşır karşılaşmaz sen bana ne dedin ne güldür bilmem ne muhabbetlerine hiç girme direk kapa gözlerini saldır artık Allah ne verdiyse böyle aniden saldırırsan şaşırır 1 0 önde olursun ama sonrada yaz ha kim dayak yedi noldu hadi kolay gelsin

sizin gibi kavgayı marifet sayan bir çok öğrencinin yarısı hapiste yarısı mezarda
daha 2-3 ay önce nasılsa meyve bıçağı diye arkadaşına salladığı bıçak ölümüne sebep oldu yine bir kız öğrencinin
bunu kızım yapsa eve gelince bir temiz döverim

önce bu akşam biraz antreman fln yap yarına zinde başlarsın

yarın sabah ilk iş geç karşısına iki elini beline koy içinden ne geliyorsa saydır

her an tetikte dur ki o hamle yapmadan saçını dola eline

baktın pek konforlu değilçünkü senin de saçlar gidecek şu durumda

o zaman bi düşüneyiiiiiiimmmmmmmmm hıııııııımmmmm başka ne olabilir:44::44::44::44:

bu konuda KARACAHİL olduğum için pek bişey de bilmiyorum

OOOOOOOFFFFFFFF OOOOOOOOOFFFFFF NE GÜNLERE KALDIK YA RABBİM!!!

zaten bu kadar rezillik seyircilere yeter de artar bile

önce bu akşam biraz antreman fln yap yarına zinde başlarsın

yarın sabah ilk iş geç karşısına iki elini beline koy içinden ne geliyorsa saydır

her an tetikte dur ki o hamle yapmadan saçını dola eline

baktın pek konforlu değilçünkü senin de saçlar gidecek şu durumda

o zaman bi düşüneyiiiiiiimmmmmmmmm hıııııııımmmmm başka ne olabilir:44::44::44::44:

bu konuda KARACAHİL olduğum için pek bişey de bilmiyorum

OOOOOOOFFFFFFFF OOOOOOOOOFFFFFF NE GÜNLERE KALDIK YA RABBİM!!!

zaten bu kadar rezillik seyircilere yeter de artar bile

cahillik başa bela diye ne de güzel demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…