Kınamayın başa gelir...
İlk defa kk'de yaş sınırı olmalı yorumlarına hak vermeye başladım. Kİ benimde yaşım genç dahaCanım benim , kadınlar kulübümü dövüş kulübümü burası. Bir de bana öğüt vermeyin, taktik verin, siz hiç lisede kavga etmediniz mi filan demişsin. O zaman ben sana bir taktik vereyim ki lisede hiç kavga etmedim kavga etmeden de mezun olunabilirmiş demek ki, lisedeki kaçıncı yılın bilmiyorum ama, o çıkışa, ertesi güne fln sözleşilerek yapılan kavgalar gerçekleşmez hiç bir zaman. Bir kız gerçekten çok sinirlenirse fiziksel şiddete girişir o zamanda ertesi günü filan beklemez, gelir saldırır zaten anında, ertesi günü bekliyorsa en fazla arkadaşlarını toplar koridorda karşılaştığınızda iki omuz filan atar budur yani. Öyle uçan tekmeler, pankreasa yumruklar filan olmaz kız kavgalarında. Buarada bence sen sen ol şanım yürüsün diye milletin önünde büyük kavgalara girmeye çalışma, zaten buralardan destek aradığına göre kesin dayak yiyip rezil olursun sen
Az bile yapmış abim benim
Hani çok meşhur bi laf vardır ''Doğurup doğurup sokağa salıyolar diye ''
Buyrun işte kanıtı
Bende daha önceki sayfalarda yazdım
Yarın konu sahibinden ses seda çıkmazsa anlayacağız ki temiz bi dayak yemiş
Bende daha önceki sayfalarda yazdım
Yarın konu sahibinden ses seda çıkmazsa anlayacağız ki temiz bi dayak yemiş
madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .
arkadasimizin derdi anlasildi, begeni toplamak istiyofacebook'la karistirdi sanirim KK'yi . Begen'e tik.....
Bende o 77 olayıyla ilgili mesaj yazıcaktım tam benden çok yaşıcaksın. Konu sahibi o 77 senin kavga etme konunu beğenen 77 kişi değil konu içindeki tüm beğenilerin, çoğunlukla kavga karşıtı mesajlara gelen beğenilerin toplamıHatta 277 olmuş bak şimdi kesin dal sen o kıza
bende mi bi konu acsam "Parasütle atlamak istiyorum" diye, en az 100 kisi begensin varya atlamayan ne olsun
Cık, paraşütle atlamak o reytingi getirmeyebilir, camdan atlasam arkamdan gelicekler filan diye konu aç bence, daha sonra pervazda oturup beğeni sahipleri nerede kaldı acaba diye düşünür dururdundaha atraksiyonlu olurdu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?