yarın tam bir hafta oluyo meleğimi kaybedeli

canim oyle dusunme uzulme seni anlamak zorundalar bende oyleyim dayanamiyorum cocuk gormeye hamile gormeye acima aci katlaniyor bebek konusunda konusmak istemiyorum ama anlayacaklar kendini suclama senin elinde degilki bunlar anemi gonderdim ben bunlari yasadiktan birkac gun once herseye karisiyor aglama uzulme diye diye yaninda nefes alamiyorum inan esin seni cok iyi anliyordur oda seni cok iyi anliyordur senin uzgun olmana dayanamiyordur canim atlatacaksin bir daha ki bebkler icin toparlanman lazim benim 20 gun oldu zaman gectikce alisiyorsun ama acin eksiliyormu keske eksilse

canım ilk önce başın sağolsun diyorum gözyaşları içinde okudum yazdıklarını yüreğimi parçaladın çok acı bir durum heleki orda çalışman dahada acı ama inş çok çabuk toplanırsın..bu nasıl bi acıdır ya rabbim kimseye yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın..herşeye rağmen güçlü olmalısın canımm

öyle ama işte elimde deil herkese zarar veriyorum dakikam dakikamı tutmuyo aslına bakarsan bende yalnız kalmak istiyorum meleğimin fotoğrafını karşıma alıp saatlerce konuşmak istiyorum ama annem yalnız bırakmıo( eşim de öle tek dayanağım eşim bazen onu çok boğuyorum elimde olmadan çok üzüyorum gözümün önünde olsun hep istiyorum ona birşey olacak gbi geliyor korkuyorum ya bi gün benden bıkarda beni bırakırsa diyorum kendi kendme daha da moralim bozuluo

amin rabbim düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın çok kötü bi duygu...

sabah sabah ne çok ağladım mideme bişeyler oldu boğazım düğümlendi allahım inşallah sağlıklı evladı versin bi an önce kucağına dünya imtihan dünyası bunu daha iyi anladım

Canım arkadasım acın daha çok yeni üstelik sen bebeğini gördükten sonra kaybetmissin daha da acı
Ben 4 ay önce 5.5 aylık hamileyken kaybetmiştim bebegimi acısı hafifleri ama hala icimde malesef hele bugünlerde dogum yapanları duyunca boğazım dugumleniyo çünkü yasasaydı bugünlerde doğacaktı
Arkadasım isin güzel yanından bak olaya ben hep öyle yaptım bizlerin seçilmiş anneler oldugumuzu düşündüm. Cennette bekleyenin var o minik melek sana şefaatçi olacak ona geç cennete diyecekler o da annem babam gelmezse gitmem diyecek bana bir akrabamın dediği gibi o senin cennete biletin olacak inşallah ve biliyormuşum ben bir yerde okumuştum kıyamet günü ana babas yanına gelene kadar o meleklere Hz.İbrahim. Ve esi Hz.sare bir dagın üstünde bakıyorlarmış düşünsene kızın yağmurun Hz.ibrahimin yanında çok iyi bakılıyor senin bu kadar üzüldüğün goruyordur ve o da uzuluyordur
Kendini bırakma esın icin ve ileride doğacak bebeklerin icin, gerekirse profosyonel yardım al
Rabbime sığın dua et bol bol ve Rabbim seni sabredenlerden olmanı nasip etsin sabrın mükafatı büyük

sabah sabah ne çok ağladım mideme bişeyler oldu boğazım düğümlendi allahım inşallah sağlıklı evladı versin bi an önce kucağına dünya imtihan dünyası bunu daha iyi anladım

:...( benim hep boğazım düğümleniyor konuşmak istiyorum konuşamıyorum:..( içim acıyor

meleğimin arkadaşlarından biride senin meleğin nerden biliyorsun deme içimden öyle geldi öyle hissettim hemen hemen aynı zamanlarda doğmuş olacakmış ikisi de sen doğmadan kaybetmişsin ben dünyaya geldikten 3 gün sonra kaybettim rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım yılbaşı akşamı hiç durmadan 4,5 saat ağladım.sabah 6 da uyudum.şimdi ise koca bir balonun içindeyim.koskocaman bir boşluk var sanki.şuurum yerinde değil gibi.hissetmiyorum hiçbirşeyi.

uff yaaa.benimle berabeer hamileleri görüyorum (Allah onların bebeklerine uzun ömür versin) bende bu kadar olacaktım diyorum.canım yanıooooooooooo.

ağlıyorum ağladığıma ağlıyorum.
özlüyorum ağlıyorum.özlediğime ağlıyorum.
ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum.

sonra kocaman bir boşluk yine.

zaman herşeyin ilacı diyorlar . zamanla azalmıyor kızlar.zamanla çoğalıyor bendeki acı.

geçip bitmiyor.her gün başka başka yanıyor canım.oyyyyyyyyyyyyyyy.

canım... 3 ay oldu bende meleğimi kaybedeli, annemin tansiyonu çıkmasın, eşim üzülmesin, babam üzülmesin kardeşim ağlamasın.......... Bilmezlerki gözden yaş akmasada kalbim hep ağlıyo... şu anda işteyim , geçen hafta başladım... Masamda eşimle benim resimlerimiz vardı... Hepsini kaldırıp kızımın resimlerini koyacaktım... önümdeki masa takvimimde kızımın haftalarını hesaplıyodum saat 5 te süt iznine çıkıp eve gidip kızımı doyurmalıydım.. Hiç biri olmadı... Doğumdan sonra koluma taktıkları pembe bilekliği saklıyorum hala sanki o meleğimin hediyesiymiş gibi hiç geçmiyo bu acı, hiç azalmıyo, hiç dinmiyo.. Aksine uyandığın hergün o sessizlik o yanlızlık iyice yakıp kavuruyo içimi... şimdi yine ağlıyorum... Zeynep duru'm için ve senin meleğin yağmur için.... Rabbim sabır versin.... Hiç kimseyi evlat acısıyla sınav etmesin....

kırkım çıkana kadar kaldı annem benimle... Her an her saniye ağladım.... Annemi arayıp beni soranlara "fatma hiç iyi değil çok kötü deyip dedip ağladı... Ben ağladıkça bana kızdı..... üstelik tansiyon hastası, ben ağladıkça tansiyonu yükseldi.. Sonra dank ettiki bende annemin zeynep duru'suyum...şimdi annemin yanında ağlamıyorum...
Eşimin telefonunda doğum yapmadan önce çektiğim karnımın resmi vardı... Elimde kalan kızıma dair tek resim... ben ona bakıp ağlıyorum diye eşim resmi silmiş telefonundan... Benim iyiliğim içinmiş...... Bir kez daha öldürdü beni haberi yok........kızımı sardığım bi battanye bile olmadıki kokusu gitmesin diye poşetin ağzını sıkıca bağlayayım... Hiç kucağıma alamadımki.... Sütümü sağdım, hortumla beslediler yavrumu benim... Inan bana keşke dedim yazdıklarını okuyunca, keşke meleğimden geriye kalan onun dokunduğu herhangi bir şey olsaydı kalan bana...

rabbim sana da bana da ve tüm melek annelerine sabır versin...dediklerine bir bir katılıyorum benim de senin gbi hayallerim vardı çalıştığım yere evim uzak bebeğim doğunca evimi taşıyacaktım öğlen arası gider emziririm diye doğum iznimin 5 haftasını sona atabilmek için karnım burnumda tüm gücümle çalıştım çalışmalıydım çünkü bebeğim küçük olacaktı onunla geçireceğim bir gün bile benim için önemliydi ama öyle olmadı boşuna çabalamışım(( inan bana günler çok zor geçiyor duvarlar üstüme üstüme geliyor evet bebeğimin battaniyesi kaldı ama ben kokusu gidecek diye sadece 2 defa açabildim poşeti iki defa kokusunu içime çektim eşinin resmini sildiğini söylemşsn senn de dedğin gbi üzülmemen için yapmıştr elbet ama yanlş yapmş inan bana bizleri eşlerimiz bile anlamıo bizlerin çektiği acıyı onların da çektiğini düşünüorlar evet onlar da baba ama bizler her dakika her saniye onları içimizde hissettik bn hala bile karnmda bişiler atıormuş gbi hissediorum ama onunda üstüne gitme olan olmuş keşke olmasaymış ama olmuş bizler hep hayatmızda keşkelerle yaşayacağız keşke yavrumuz yanımızda olsaydı diyeceğiz ama meleklerimiz için dayanacağız...

okadar zor okadar zorki... Gözlerimde hep bir damla yaşla dolaşıyorum. Bazen akıyo, bazen kalıyo.... Rabbim sabır versin hepimize... Kimse annesi gibi yanmaz yavrusuna babası bile... Rabbim hiç bir anneyi böyle imtihan etmesin...

canım kızım yağmur um ben seni çok özledim beee annem sana ihtiyacım var şuan çok kötü bi haldeyim şuan dünya dursa savaş çıksa umrumda olmaz ben seni kaybetmişim ne yapayım çevremde ne olursa olsun fotoğrafına bakıp bakıp ağlıyorum kızım sen doğunca bir sürü fotoğrafını çekcektim albüm almıştım sana ama o albüme sadece ultrason fotoğraflarını koyabildim aşkım aşkların en güzeli annen sana hasret kaldı sen de özlüyor musun beni sende bana hasret duyuyor musun yanımda olmak istiyor musun kızım ben senin yanında olmayı çok istiyorum seni kucağıma alıp ninniler söylemeyi istiyorum çok mu istiyorum bu bana çok muydu isyan değil bu kimse yanlış anlamasın ama canım çok acıyor zaman denen şey yaralarıma ilaç olmuyor olsun da istemiyorum ki ben sadece seni istiyorum:..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…