Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle Allah tamaminida erdirsin insallahKızlar Allahın izniyle yarin erkek arkadaşımın ailesiyle tanisicam inşallah güzel gecer bana dua edin :) dikkat etmem gereken bisey varsa fikrinizce ya da hatirlatma söyleyebilirisiniz ilk defa aile tanışması na gidicem
Evet canım güleryüzüde eksik etmemeliyimm :)Valla kasma kendini,yapmacık hareketlerden kaç,neysen o ol ve doğallığını kaybetme bu kadarcıkkkk![]()
Aynen en önemliside buuEvet canım güleryüzüde eksik etmemeliyimm :)
Amin inşallah teşekkür ederim fikriniz içinHakkında hayırlısı olsun içinden geldiği gibi davran
Onların orası kirsal kesim olduğu için bi cafe de görüşme olucak ama tavsiyeler iniz çok güzel çok teşekkür ederim uyguluyucam bunları yarın zaten olumlu olumsuz yazarım burayaÇok sevimli görünmeye çalışma, doğal ol. Kendini kasma aynı zamanda. Gerekli gereksiz her muhabbete dalma ilk günden. Katılabileceğini düşündüğün konulara gir. Örneğin aile kendi arasında birşeyle ilgili konuşuyorsa fikir belirtmen gerekmez gibi. Temkinli davran ama çok soğuk da olma. Güleryüzlü ve saygılı ol. Ev davetiyse yardım edebilirsin ama önce sor, neye yardım edebilirim gibi. Kendi evin gibi dalma işlere mesela.
Teşekkür ederim yarın otobüsüm 8 de işte başka şehirde oturuyor 1.5 saatlik bakalım hayırlısıOlduğun gibi ol . .
Bol şans . .
Teşekkür ederim yarın otobüsüm 8 de işte başka şehirde oturuyor 1.5 saatlik bakalım hayırlısı
Evet bu da önemlidir .buna dikkat edicem kendi hiç bi kız arkadaşıni götürmemiş ilk olacağı için çok heyecanlıyım diyo,, ben bu detaylari kacirmiyimvalla onu bunu bilmem de, iyi gözlem yap kardeşim.
bak ana oğul nasıl konuşuyor, nasıl bakışıyor.
söylediklerinde hemen oğlu arka çıkuyor mu filan filan yanii
bazen ana kuzuları çok bariz belli oluyor, tanışma heyecanıyla dikkat etmiyoruz.
kendimden biliyorum![]()
Bakın bu çok önemli, ailesiyle iletişimi kişiliğiyle ilgili çok ipucu veriyor. Ailesine nasıl davranıyorsa ya da ordaki doğal ortamında nasılsa evlenince de onun izleri illa ki görülüyorvalla onu bunu bilmem de, iyi gözlem yap kardeşim.
bak ana oğul nasıl konuşuyor, nasıl bakışıyor.
söylediklerinde hemen oğlu arka çıkuyor mu filan filan yanii
bazen ana kuzuları çok bariz belli oluyor, tanışma heyecanıyla dikkat etmiyoruz.
kendimden biliyorum![]()
Yaşım 22 zaten pek tecrübem yok is ciddiye binse bile evlilik için en az 2 sene dedimben iyice tanimaliyimm aile de çok önemliBakın bu çok önemli, ailesiyle iletişimi kişiliğiyle ilgili çok ipucu veriyor. Ailesine nasıl davranıyorsa ya da ordaki doğal ortamında nasılsa evlenince de onun izleri illa ki görülüyor