- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun .... bebeklerini sana hayırlı kılsın inşallahhhhhh.....herşey güzel olacakALLAHIN izniyle
Bir yil aradan sonra...
Gecen sene bu zamanlar bebeklerimi kaybettim ..
Ama umudumu asla ...
Simdi yeniden icimde onlarin varligini hissetmek icin bir adim daha atiyorum ...
Ne olur yine gelin ...
Yarin yepyeni hayatlarin begenimdeki ilk günleri olacak ALLAHIN izniylee ...
Dualarinizda beni de anmayi unutmayin olur mu ? :1rolleyes:
Transferin hayırlı olsun canım.İnşallah tekrar o miniciklerin sana gelsin hayatım.
tüm iyi dileklerim seninle.yarın için öncelikle kolaylıklar sonrasında mutlu haberler diliyorum
İnşallah hayırlısıyla alırsın canım kucağına bebişlerini.
Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle o özlemi sadece yaşayan bilir
İnşallah hayırlısıyla alırsın canım kucağına bebişlerini.
Rabbim kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin bu defa emeklerinide umutlarınıda yarıda bırakmasın tamamına erdirsin. Dilerim senin ve bebek isteyen tüm kullarının yüzlerini güldürsün rabbim. hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsin. inşallah 12 gün sonra poztif haberlerini almak nasip olur. Allah yar ve yardımcın olsun
canım inşallah rabbim tedavinden sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder inşallah dualarımız seninle...
Allah yar ve yardımcın olsun canım.rabbim hayırlı sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlarlar nasip etsin inşaallah.
cnm hersey gonlunce olsun rabbim hayirli dualarini kabul etsin ins bu seferde olucak canim benim rabbimin izniyle olucak bu imtihani kazanicaz mukafatida ins bebeklerimiz olucak bugun olmasada ben inaniyorum hepimiz icin birgun olucak herkes anne olucak insallahhh
allah yardimcin olsun canim insallah bebislerin SIKI SIKI tutunurlar sana 9 ay boyunca birakmazlar hic
inşşşş bu sefer de bebeğin sana tutunurr vee bu sefer kucağına alırsın canımmm.......
Dualarım senınle canım beklıyoz olumlu haberlerını bızı bılgılendır canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?