Yarin Transferim Var ...

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Bir yil aradan sonra...

Gecen sene bu zamanlar bebeklerimi kaybettim ..

Ama umudumu asla ...

Simdi yeniden icimde onlarin varligini hissetmek icin bir adim daha atiyorum ...

Ne olur yine gelin ...

Yarin yepyeni hayatlarin beDenimdeki ilk günleri olacak ALLAHIN izniylee ...

Dualarinizda beni de anmayi unutmayin olur mu ? :1rolleyes:

Son düzenleme:
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun .... bebeklerini sana hayırlı kılsın inşallahhhhhh.....herşey güzel olacak ALLAHIN izniyle

ALLAHIM yar ve yardımcın olsun .... bebeklerini sana hayırlı kılsın inşallahhhhhh.....herşey güzel olacak ALLAHIN izniyle

Tesekkürler dorukcum ..

Dualarina cani gönülden amin diyorum ..
Insallah burdan müjdeli haberler vermek nasip olurr ...

Bekli - KASIMDA DONDURULMUSLARIYLA DENEYECEKLER - bölümünde farkedilmez diye yeni konu acmistim ..

Sagol canim beni iki ayri yerde yalniz birakmadigin icin ... Şeniz

Hamileligin güzel ilerliyordur umarim ..
Keseleri görmeye gittin mi canim ?

İnşallah hayırlısıyla alırsın canım kucağına bebişlerini.

Transferin hayırlı olsun canım.İnşallah tekrar o miniciklerin sana gelsin hayatım.

tüm iyi dileklerim seninle.yarın için öncelikle kolaylıklar sonrasında mutlu haberler diliyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle o özlemi sadece yaşayan bilir

Hepinize cok tesekkür ediyorum arkadaslarr ...ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Rabbim güzel dualarinizi kabul eylesin ...
Hep birlikte müjdeler verdigimiz günleri yakin eylesin ...

O kadar heyecanliyim ki ne olur affedin ..
Yazacak birsey gelmiyor aklima ..

Tesekkür etmekten baska ..

Canim insallahh ..
Yine hamile kalmakk yine ayni duygulari tatmak istiyorum ... :asigim:

Ama bu kez kokusunu icime cekmeyi, kollarimda uyutmayi da nasip etsin Mevlamm ...

Bütün isteyenlere versin ALLAHIM ..
Hamislere de saglicakla kucaklamak nasip olsun .. :Saruboceq:

Rabbim kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin bu defa emeklerinide umutlarınıda yarıda bırakmasın tamamına erdirsin. Dilerim senin ve bebek isteyen tüm kullarının yüzlerini güldürsün rabbim. hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsin. inşallah 12 gün sonra poztif haberlerini almak nasip olur. Allah yar ve yardımcın olsun

canım inşallah rabbim tedavinden sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder inşallah dualarımız seninle...

Amin canim ...

Beni öyle duygulandirdin kiii... Dualariniz icin binlerce kez tesekkürlerr ...

Rabbim bütün din kardeslerimin dualarini kabul eylesin ..
Kucaklarini bos koymasin ..

canım inşallah rabbim tedavinden sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder inşallah dualarımız seninle...

Tesekkürler nurtii 'cimm ..
Yalniz olmadigimi bilmek öyle güzel kii ...

Hepinizden ALLAH razi olsun ..
En kisa zamanda meleklerinize kavusun ins.

Allah yar ve yardımcın olsun canım.rabbim hayırlı sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlarlar nasip etsin inşaallah.

cnm hersey gonlunce olsun rabbim hayirli dualarini kabul etsin ins bu seferde olucak canim benim rabbimin izniyle olucak bu imtihani kazanicaz mukafatida ins bebeklerimiz olucak bugun olmasada ben inaniyorum hepimiz icin birgun olucak herkes anne olucak insallahhh

Allah yar ve yardımcın olsun canım.rabbim hayırlı sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlarlar nasip etsin inşaallah.

allah yardimcin olsun canim insallah bebislerin SIKI SIKI tutunurlar sana 9 ay boyunca birakmazlar hic

inşşşş bu sefer de bebeğin sana tutunurr vee bu sefer kucağına alırsın canımmm.......

Dualarım senınle canım beklıyoz olumlu haberlerını bızı bılgılendır canım kaydirigubbakcemile5

Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ..

Bu güzel persembe gecesi Dualariniz Hürmetine ALLAHIM evlatlarimizi bizlere yollasin ins.

Öyle tuhafim ki suan bilemessinizz ..
Ucan kustan dua bekliyorumm ..

" NE olursun yalvar benim icin Rabbime 10 yildir gözledigim melegim gelsin !! " diye ...

Allah hepinizden razi olsun ..
Evlatlariniza kavustursun ..

sılam arkadasım cok duygulandım ınan
yurekten dua edıyorum Rabbım o cennet cicegi yavrularımızdn bizleri mahrum bırakmasın
bızde tedavıdeyız henuz yumurta toplanmadı bızde
Rabbim yardımcın olsun arkadasım.
Rabbımızın hazınesı bol ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı paylasmak umudu ve duasıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…