Yarınki boşanmam davam hk.

Keyiflipandaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
458
664
18
36
Merhaba Kk,az çok konularımı biliyorsunuz, zaten burada da artık çoğu arkadaşın konusuna yorum yaparak konumdan bahsediyorum,artık ne kadar dolduysam bu 3 yıllık kadar evlilikte (çocuk yok),herkesin kötü giden evliliğinde ya da olumsuzlukta kendi yaşadığım evlilikten kesitler görüyorum, belki de içimde ki kırgınlığı, öfkeyi sizinle dertleserek atıyorum,benim eski eş de böyleydi, ben de bunları yaşadım diye ,eylül ayının sonunda ailemin yanında kaldım ve geri dönmedim,kasım ayında da süreci başlattım,ve artık yarın karar çıkacak, benim avukatın dediğine göre ,yani sona geldik, kendimi çok garip hissediyorum, kendisi gelmiyor zaten duruşmalara (farklı sehirde) Ya da bu 10 aylık süreçte ne aradı ne sordu, ya da nasıl yapıcaagiz bu durumu diye konuşmadık,anlaşmak için aradığımda ya da mesaj attığımda yanıtsız kaldı, o kadar çok yoruldum ki ,belki de belirsizlikler beni çok yordu ,neticelendirememek beni yordu, karar çıkmasını bitmesini istemiyormuydun diyorum,ama yine de sona geldik diye kendimi tuhaf hissediyorum ve yarın tek gitmek istiyorum,annem babam üzülüyor beni yalnız bırakma taraftarı değiller ama güçlü durup tek gitmek istiyorum, öle kendimi daha iyi hissedecem sanki,sizlerle de paylaşmak istedim belki içimi dökmek istedim.

Su konulari yasayan herkes bu ikilemlere dusuyor belirli bir sure yanlismi yaptim duygusunada sahip oluyor sanirim.
Keske olmasa eski uyeyim ara ara tanidigim uyelerde bu tarz konulara aile sorunlari bosanmalara denk geliyorum
Gercekten uzuluyorum yapmak kurmak zor yikilmasi ayri travma
Keske herkesin yuvasi mutlu olsa

Ama hayat diye bir gercek var hicbirimize gul bahcesi vaad edilmedi.herkesin derdi farkli farkli

Hayat kisa En kaliteli sekilde yasamak herkesin hakki,mucadeleye ragmen olmuyorsa kendine eziyet etmemeli kimse.Sonra birde dert hastalik sahibi oluyor cogu kisi

Yarin davanizda guc sonraki hayatinizdada cok guzel bir baht diliyorum 💜

Ben de aynı şekilde boşanma davası açtım. Ben de çoğu zaman kendimi sorguluyorum ama gelsin barışak da istemiyorum. Bir an önce bitsin yoluma baktım diyorum. Çünkü kaç kez demedik düzelmedi hatta daha kötüye gitti aileler düşman oldu. Sizin ne güzel aileniz arkanızda olumlu şeyleri düşünün benim arkamda ailem bile yok hatta bu zorlu süreçte herkes beni yalnız bırakıyor. Duygusala bağlamanız normal hepsi bir süreç geçecek. Sizde sorunlar nelerdi?

Aklınıza yaşadığınız sorunları getirin, yazın. Sizi anlayan biriyle dertleştikçe aslında iyi yapmışım dersiniz. Çünkü devam edecek yanı olsaydı bitmezdi evliliğiniz.

Ben de aynı şekilde boşanma davası açtım. Ben de çoğu zaman kendimi sorguluyorum ama gelsin barışak da istemiyorum. Bir an önce bitsin yoluma baktım diyorum. Çünkü kaç kez demedik düzelmedi hatta daha kötüye gitti aileler düşman oldu. Sizin ne güzel aileniz arkanızda olumlu şeyleri düşünün benim arkamda ailem bile yok hatta bu zorlu süreçte herkes beni yalnız bırakıyor. Duygusala bağlamanız normal hepsi bir süreç geçecek. Sizde sorunlar nelerdi?
Aldatma(sanalda 3 kere belli aralıklarla farklı dönemlerde farklı bayanlarla konuşması, telin devamlı uçak.modunda olması, tel kacirmalar, yalanları,klasik aldatan adam.hareketleri)ailem zaten asla istemiyor,babam.keske ilkinde çıkıp gelseydin dedin,neden affettin dedi ,işte hemen ha diyince köprüleri yıkamıyoruz,şans da verdim onu da yaptım.ama durum.ortada ,o bize şans vermedi ve bitiyor, kendi de çok memnun heralde halinden,özür, af dileme,helallik hiç bisey görmedim ben,en çok da beni bu acıttı ya zaten.

Aldatma(sanalda 3 kere belli aralıklarla farklı dönemlerde farklı bayanlarla konuşması, telin devamlı uçak.modunda olması, tel kacirmalar, yalanları,klasik aldatan adam.hareketleri)ailem zaten asla istemiyor,babam.keske ilkinde çıkıp gelseydin dedin,neden affettin dedi ,işte hemen ha diyince köprüleri yıkamıyoruz,şans da verdim onu da yaptım.ama durum.ortada ,o bize şans vermedi ve bitiyor, kendi de çok memnun heralde halinden,özür, af dileme,helallik hiç bisey görmedim ben,en çok da beni bu acıttı ya zaten.
Dondum bir iki konuna baktimda yazmadim sen kendin yazinca yazayim dedim arkadasim o seni aldatmiyormus o kendini gizliyormus yani yazdiklarindan o anlasiliyor

Denk gelmissin iste hic uzulme yapilabilecek farkli birsey alinabilecek baska bir karar olmuyor o tarz durumlarda beklemeden alman da senin hayatin icin arti bir karar

Dondum bir iki konuna baktimda yazmadim sen kendin yazinca yazayim dedim arkadasim o seni aldatmiyormus o kendini gizliyormus yani yazdiklarindan o anlasiliyor

Denk gelmissin iste hic uzulme yapilabilecek farkli birsey alinabilecek baska bir karar olmuyor o tarz durumlarda beklemeden alman da senin hayatin icin arti bir karar
Evet gizliyordu ,boş profille konuşuyor ,karşıdaki bayan da onun o olduğunu bilmeden konuşuyor, saçma.sapan hareketler yani ,şimdi bana çok aptalca geliyor, ama önemli olan niyet,illa reelde ya da sanalda hiç önemi yok

Sizi cok iyi anliyorum, ben de bosanma davasi actim, gunumu bekliyorum. Pandemi dolayisiyla cok uzadi dava gunu bir turlu gelmiyor. O arada da ben surekli sizin gibi gelgitler yasiyorum( ki fazladan da siddete ugramama ragmen) Evde kalmakta hic iyi gelmiyor acikcasi. Sosyal olup mesguliyet icinde olabilseydim belki bu duygu bulanikligi olmazdi diye dusunuyorum.
Dilerim hersey arzuladiginiz gibi gecer davanizda. Allah yardimciniz olsun.

Evet gizliyordu ,boş profille konuşuyor ,karşıdaki bayan da onun o olduğunu bilmeden konuşuyor, saçma.sapan hareketler yani ,şimdi bana çok aptalca geliyor, ama önemli olan niyet,illa reelde ya da sanalda hiç önemi yok
O donem yazdigin bilgilere gore ben daha farkli bir gizleme dusundum ama en iyi sen bilirsin olan olmus bak yoluna
Hayirlisi

5 yıl sevgili kalmışsınız nasıl olduda uyuşma olmadı ?

O donem yazdigin bilgilere gore ben daha farkli bir gizleme dusundum ama en iyi sen bilirsin olan olmus bak yoluna
Hayirlisi
Nasıl bisey düşündünüz, ama her türlü gizleme, kaçırma vardı, ben donup bakmadım şimdi yazdıklarıma, ama tanık olduğum herşeyden biraz yazmış olabilirm🙄Ama yoluma bakmaktan başka çare bırakmadı ki ne aradı, ne sordu,ilk mahkemeye geldi hakime boşanmak istiyorum dedi ve suçunu da kabul etti, sonra gelmedi zaten ne haber ne bisey, bu aşamaya geldik

Valla ailenizi taktir ettim keşke ilk seferinde gelseydin demişler. Benim aileme neler anlattım ne hakaretler Aşağılama lar hem bana hem aileme bana dön yıvanı bozma dediler. Bence şanslı olduğunuz kısımlara odaklanın hayat birine üzülmek için çok kısa

Sizi cok iyi anliyorum, ben de bosanma davasi actim, gunumu bekliyorum. Pandemi dolayisiyla cok uzadi dava gunu bir turlu gelmiyor. O arada da ben surekli sizin gibi gelgitler yasiyorum( ki fazladan da siddete ugramama ragmen) Evde kalmakta hic iyi gelmiyor acikcasi. Sosyal olup mesguliyet icinde olabilseydim belki bu duygu bulanikligi olmazdi diye dusunuyorum.
Çok teşekkür ederim hepimiz için,ben de çok gelgitler yaşadım,çok seler kurdum kafamda ama,bu dönem sanırım oluyor hepimizde,hakkımızda hayırlısı.olsun

Siz davayı ne zaman açtınız acaba. Ne kadar süre sonra gün verildi. Siz de boşanma sebebleri nelerdi?

Gelgitler yasaman normal. Bunlari tum bosananlar yasiyor. Bosandiktan sonra da ara ara gelgitlerin olacak. Iyilesme surecinde bunlar normal. Yaralarini sarmak kolay degil cunku. Onemli olan bundan sonrasi. Kendi ayaklarinin uzerinde durup yeni yasamina merhaba diyerek baslaman dilegiyle...
Çok teşekkür ederim,güzel dilekleriniz için.

Back
X