- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Hemen hemen aynı kilolardayız 69,72 arasıHb. Boy. 1.59 kilo .69 hedef 60 arkadaşlara başarılar :)
4 ay dikkat ettim 10 kilo verdim sonra iki ay ara verdim simdi birkac haftadir tekrar bir düzen kurdum devam ediyorum.Sen de güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Ne kadar oldu başlayalı?
Ben 3. Haftaya girdim
En güzeli yavaş ve kalıcı. Tabi ipin ucunu bırakmadan. Ben de hızlı verip, aç kalıp, sonra kilo vermenin durmasından korkuyorum. Zararlı olmayan şeyleri doyana kadar yiyorum.4 ay dikkat ettim 10 kilo verdim sonra iki ay ara verdim simdi birkac haftadir tekrar bir düzen kurdum devam ediyorum.
Benim de o hafta sıkıntılı olur. Elim ayağım titrer sürekli yeme hissiSabah tost
Ara ogun 1 salatalik
Aksam tavuk sote (yağ ilave etmedim)
1 salatalik ,2 çeri domates
Menum
Sabah iki haşlama yumurta
yeşil zeytin peynir
Ceri domates ,salatalik,çiģ biber
Yeşil çay
(Hepsi yağsız tuzsuz )
Ara
3 parca bitter
1 elma
1 portakal
Saat 16:00
Bir tabak firinda yagsiz çıtır tavuk
Bir dilim ekmek
Benimde iki günlük menulerim bunlardi
Bitter yemesem iyiydi bu hafta diyeti sıkı tutcam dedim bugün regl oldum insallah tutarim kendimi cunku reglken diyette zorlaniyorum ama onemli olan iradeli olmak.
Tabi ki olurKizlar ben normalde de kendi actıģim topikde de menu paylasyorum ama burda da sizinle yarişabilirim isterseniz ?
Kusura bakmayın aksam göremedim sabah hepsini okudumBenim de o hafta sıkıntılı olur. Elim ayağım titrer sürekli yeme hissi
Tavuk benim de kurtarıcım. Hem tok tutuyor hem kilo verdiriyor.
Bu arada konu sahibihatcik007
Nerdesin?
GünaydınAra öğün
1fincan türk kahvesi tek şekerli
SağolasınGünaydın afiyet olsun
Geçmiş olsun güzel menün fasulye ve yumurta tok tutar artı yoğurt yağ yakar güzel bende akşam kabak yemeği ve salata düşünüyorum sonra allah ne verdiyse su ve bitki çayı
Ben hep şekersiz içiyorum.Aynen güzel olacak
Evet çok güzel menüGeçmiş olsun güzel menün fasulye ve yumurta tok tutar artı yoğurt yağ yakar güzel bende akşam kabak yemeği ve salata düşünüyorum sonra allah ne verdiyse su ve bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?