Yarışalım hadi kilolar gitsin

4 ay dikkat ettim 10 kilo verdim sonra iki ay ara verdim simdi birkac haftadir tekrar bir düzen kurdum devam ediyorum.
En güzeli yavaş ve kalıcı. Tabi ipin ucunu bırakmadan. Ben de hızlı verip, aç kalıp, sonra kilo vermenin durmasından korkuyorum. Zararlı olmayan şeyleri doyana kadar yiyorum.
Bugünkü menüm mesela
Sabah 2 dilim kepek ekmek, 2 yumurta, birer çatal peynir, sucuk, 2 zeytin.
Öğle haşlanmış tavuk, yarım domates
Ara bir minik elma, bir avuç çekirdek
Akşam ufak bi karnıyarık, çorba, yoğurt, turşu

Aralarda şekersiz kahve, çay, bitki çayı, su

Hastayım çok halsiz kalmak istemedim

Sabah tost
Ara ogun 1 salatalik
Aksam tavuk sote (yağ ilave etmedim)
1 salatalik ,2 çeri domates

Menum
Sabah iki haşlama yumurta
yeşil zeytin peynir
Ceri domates ,salatalik,çiģ biber
Yeşil çay
(Hepsi yağsız tuzsuz )
Ara
3 parca bitter
1 elma
1 portakal
Saat 16:00
Bir tabak firinda yagsiz çıtır tavuk
Bir dilim ekmek

Benimde iki günlük menulerim bunlardi
Bitter yemesem iyiydi bu hafta diyeti sıkı tutcam dedim bugün regl oldum insallah tutarim kendimi cunku reglken diyette zorlaniyorum ama onemli olan iradeli olmak.

Benim de o hafta sıkıntılı olur. Elim ayağım titrer sürekli yeme hissi
Tavuk benim de kurtarıcım. Hem tok tutuyor hem kilo verdiriyor.

Bu arada konu sahibi hatcik007
Nerdesin?

Ben papatya çayımla günü bitiriyorum kızlar. Yarın ola hayrola,eksili bir gün ola
İyi akşamlar günlük

Bugünkü kahvaltımda

1 zeytin

1 yumurta haşlanmış

3-4 çatal haşlanmış patates

Arkadaşlar sadece akşamları zorlanıyorum nolcak benim bu halim ya ilk başladığım zaman 4 kilo verdim şimdi sabit 70 artık düşmek istiyorum ama bugünden sonra tam diyetteyim artık

Bugün de 750 ip atlıcam dün 500dü sıkı diyet ve sıkı bir harekete ihtiyacım var yorulmak yok

Günaydın afiyet olsun
Sağolasın
Şekersiz çay içiyorum. Akşama kadar kahve, Türk kahvesi, bitki çayı , su Allah ne verdiyse artık
Akşama da buzluktan fasulye düşünüyorum. Yumurtayla kavurup, yoğurtla. Bugünü hafif geçirmek istiyorum.Hastalığım biraz daha iyi bugün şükür
Sen ne düşünüyorsun

Geçmiş olsun güzel menün fasulye ve yumurta tok tutar artı yoğurt yağ yakar güzel bende akşam kabak yemeği ve salata düşünüyorum sonra allah ne verdiyse su ve bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…