HosbuldumAramıza hoşgeldin
Afiyet olsun hepiniz süpersiniz ben odaklanmıyorum akşama hep akşam yemekten sonra aç hissediyomkucuk bir dilim tam bugday ekmegi
2 tatli kasigi krem peynir
Yeşil biber (çiģ)
Çeri domates
Yesil cay
Ara ogun yesil elma bir kuru kayisi
Bir parca bitter
Saat 16:00
Bir kepce mercimek
Üc ymek kaşigi patates
Cacık
Yarim saat once de bir yesil elma daha yedim
Su 2 lt ye yakin
Spor yapmadim ama epey temizlik yaptim :)
Aksam yogurt ye kayisi elma yada sekersiz kahve yani kendine altarnetif bul bir sure sonra zaten aksam da acikmamaya baslican yada saat 19:00 da ye cok erken olmamis olur ve cok acikmazsnİ
Afiyet olsun hepiniz süpersiniz ben odaklanmıyorum akşama hep akşam yemekten sonra aç hissediyom
Bozulsun sen yeniden guven kendine ama bir daha bozmamak uzere benimde reglimin ikinci günu oyle iştahim varki anlatamam zaten stersliyim bu ayda hamile kalamadimVe her akşam diyet bozuluyo
Her işte bir hayır vardır derler. Rabbim neylerse güzel eyler. Rabbbim dualarını kabul etsin inş.Bozulsun sen yeniden guven kendine ama bir daha bozmamak uzere benimde reglimin ikinci günu oyle iştahim varki anlatamam zaten stersliyim bu ayda hamile kalamadimo yuzden gözumin onunde her turlu sevdigim yiyecekler uçuşuyo.ama hepsi anlik nefsimize uymayinca o istek gidiveriyo
Bizim hep en geç 6'da yemek saati.Aksam yogurt ye kayisi elma yada sekersiz kahve yani kendine altarnetif bul bir sure sonra zaten aksam da acikmamaya baslican yada saat 19:00 da ye cok erken olmamis olur ve cok acikmazsn
Bana da pirinc bulgur hic yaramiyo midemi cok rahatsiz ediyo.zatende fazlasi kilo aldiryo . arada bir tüketince de sayili yiyorum kac kasik yada kac dolma yediysem ona gore duruyorum .Bizim hep en geç 6'da yemek saati.
Ben de genelde acıkırım. Onun için bugün iyi yedim ama bulgurlu lahana dolması beni şişirdi. Bana yaramıyor anlaşılan bulgur...
InsallahHer işte bir hayır vardır derler. Rabbim neylerse güzel eyler. Rabbbim dualarını kabul etsin inş.
Anne yemeği, yarına da kaldı kıyamam da şimdi. Napsam yarın öğlen mi yesem. Uff bilemedim ki. Eşe ayrı, çocuğa ayrı, kendime ayrı yemek. Hastayım zaten. Tek yaptığım yemek. Homini gırtlak yerken zor gelmiyor o ayrıBana da pirinc bulgur hic yaramiyo midemi cok rahatsiz ediyo.zatende fazlasi kilo aldiryo . arada bir tüketince de sayili yiyorum kac kasik yada kac dolma yediysem ona gore duruyorum .
Aynen yerken sorun olmuyo ama sonra fena ćıkiyo acısi.boýlee vermek icin çırpıniyoruz o yuzden kendimize dur demeyi bilmeliyiz.ben 71 i görsem bu hafta ucarim havalaraa cok iyi motive olurum yani.vee az kaldi birkac gun daha boyle devam edersem basarcam :) regl agrimda yarina azalmıs olur insallahh veee sporr da yapabilirimmmAnne yemeği, yarına da kaldı kıyamam da şimdi. Napsam yarın öğlen mi yesem. Uff bilemedim ki. Eşe ayrı, çocuğa ayrı, kendime ayrı yemek. Hastayım zaten. Tek yaptığım yemek. Homini gırtlak yerken zor gelmiyor o ayrı
GünaydınnGünaydın
Sabahki kahvaltım
1 kibrit kutusu peynir
1 biber
1 dilim ekmek
Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?