Ben hep şekersiz içiyorum.
Tatlıyla aram yok ama bi öğünde yarım ekmek yiyen biri olarak doymakta zorlanıyorum
Sağol sanada afiyet olsun inşallah bu kilolardan kurtuluruzEvet çok güzel menü
Afiyet olsun
Öğle ve akşam ekmek yemiyorum zaten tatlım. Sabahta bir ya da iki ufak dilim yiyorum. Bu 3. Haftam bu zamana kadar iyiydi ama bakalım sonra bulacak. Aç kalıp kıtlık moduna geçmekten tırsıyorum. Bu seferde abartılı mı yiyorum bilemiyorum. Bakalım deneyip görücez. Sen neler yapıyorsun? Doyma hissi, menü miktarı filan anlamında yaniEkmeği biraz olsun azaltman lazım canım o yüzden muhtemelen kilo veremiyorsun sanırım. Onun yerine yumurta tavuk ağırlıklı beslenip daha uzun süre tok kalabilirsin. Tatlıyla benim de aram yok öyle aman aman canım çekmez yani. Onun yerine et süt ürünleri ve sebze ağırlıklı besleniyorum ben.
Aramıza hoşgeldinKizlar ben normalde de kendi actıģim topikde de menu paylasyorum ama burda da sizinle yarişabilirim isterseniz ?
Afiyet olsun leblebi ödeme bire birdirÖğün sayısı düşünce bi ara yapayım dedim. AZcık sarı leblebi yedim. Papatya çayımı içiyorum. O da beni acıktırıyor mu ne
Ama hastalık için birebir ve ödem attırıyor.
Kimse uğramamış hu hu nerdesiniz?
Ben fırsat buldukça yazıyorum.
AA acıkınca ara öğün niyetine yiyebilirim bazen o zamanAfiyet olsun leblebi ödeme bire birdir
Ama çok değil 1 çay bardağını geçmeAA acıkınca ara öğün niyetine yiyebilirim bazen o zaman
Sağolasın ölçü vermen iyi oldu aklımda olsunAma çok değil 1 çay bardağını geçme
Ben öyle yapıyorum daha iyi oluyorSağolasın ölçü vermen iyi oldu aklımda olsun
Ben de bugün tek öğün yiyince akşamı çeşitlendirdimAkşam yemeğimi yedim azcık fazla yedim ama kaçamak yapmam başka birşey yemem
Toplasan kaç kalori eder yahuAfiyet olsun bende kabak ile bulgur pilavı ve salata yedim azcık fazla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?