Yarışalım hadi kilolar gitsin

Ben hep şekersiz içiyorum.
Tatlıyla aram yok ama bi öğünde yarım ekmek yiyen biri olarak doymakta zorlanıyorum

Ekmeği biraz olsun azaltman lazım canım o yüzden muhtemelen kilo veremiyorsun sanırım. Onun yerine yumurta tavuk ağırlıklı beslenip daha uzun süre tok kalabilirsin. Tatlıyla benim de aram yok öyle aman aman canım çekmez yani. Onun yerine et süt ürünleri ve sebze ağırlıklı besleniyorum ben.

Öğle ve akşam ekmek yemiyorum zaten tatlım. Sabahta bir ya da iki ufak dilim yiyorum. Bu 3. Haftam bu zamana kadar iyiydi ama bakalım sonra bulacak. Aç kalıp kıtlık moduna geçmekten tırsıyorum. Bu seferde abartılı mı yiyorum bilemiyorum. Bakalım deneyip görücez. Sen neler yapıyorsun? Doyma hissi, menü miktarı filan anlamında yani

Öğlen yemeğini yedim 1.5 kepçe tarhana çorbası ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim öğünlerimi atlamadan yiyorum yavaş olsun da geriye almak istemiyorum

Öğün sayısı düşünce bi ara yapayım dedim. AZcık sarı leblebi yedim. Papatya çayımı içiyorum. O da beni acıktırıyor mu ne
Ama hastalık için birebir ve ödem attırıyor.
Kimse uğramamış hu hu nerdesiniz?
Ben fırsat buldukça yazıyorum.

Burdayım birazdan bende 1 elma ve 2 çilek Yicem

Afiyet olsun leblebi ödeme bire birdir

Hava kapalı kaç gündür ama açılınca insanın içi de açılıyor ya, o duygu çok güzel. Bir de kışın saklanılan kıyafetlerin yazın olmaması
Vee en güzeli saklanmak zorunda kalmamak için birşeyler yapmak çok güzel bence. İnş yaza zapzayıf olamamakta giydiklerimiz içimize siner.
Her ne kadar kiloyla barışığım dese de kadın milleti, hep aynı kıyafetlere ve tek tip giyinmeye mahkum oluyor, neden böyle devam etsin değil mi?
Günlük sakinlerine benden yüksek dozlu motivasyon

Akşam yemeğimi yedim azcık fazla yedim ama kaçamak yapmam başka birşey yemem

Afiyet olsun bende kabak ile bulgur pilavı ve salata yedim azcık fazla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…