Yarışalım hadi kilolar gitsin

Afiyet olsun (birazdan kahveyi yapcam) oturduğun yerden ayak hareketler yap o zaman geçer

Afiyet olsun (birazdan kahveyi yapcam) oturduğun yerden ayak hareketler yap o zaman geçer
Bu grip eklem ağrısı yapıyor. AZcık hareket etsem sızlıyor kolum bacağım.
Ben çalışıyorum normalde izinliyim. Çarşı pazar çıkcam inş biraz iyi gelir dolanmak

İnşallah grip olmak gerçekten kötü geçmiş olsun hemen iyileşirsin bir daha da yakalanma şifaya

Sende sağol canım bu sene ben hiç grip olmadım inş olmamYaza zayıf girmekten başka hayalim yok buranın desteği çok

Sende sağol canım bu sene ben hiç grip olmadım inş olmamYaza zayıf girmekten başka hayalim yok buranın desteği çok
Ben de bu sene hiç olmadığım kadar hasta oldum. O kadar yemeye içmeye yani.
Ben de yazın güzel kıyafetler giymek istiyorum.Rahat rahat pörtlemeden

Çok mutluyum bu saat oldu ara öğünde yemedim ve hiç aç hissetmiyorumİnşallah akşamda aynısı olur

Akşam ki menüm
1 adet ızgara but
1 der patlıcan közleme
1 adet biber közleme
1 adet patetes közleme
2 dilim kepek ekmek ve salata ama küçük boy çok mu olmuş sizce

Akşam ki menüm
1 adet ızgara but
1 der patlıcan közleme
1 adet biber közleme
1 adet patetes közleme
2 dilim kepek ekmek ve salata ama küçük boy çok mu olmuş sizce
Çok güzel menü patates de olabilir ama ekmek sadece göze batıyor.
Gün içinde dengeli yendiğin için iyi bence

Benim akşam menüsü de şöyle;
1 kepçe kuru fasulye
Salata
Bugün çok makul bi gündü ve tokum şükür
Yemekten önce zerdeçallı karışım suyu içtim onun etkisi mi bilemedim. Papatya çayından midem kazınıyordu çünkü.

Merhaba arkadaşlar akşam yemeğim saat 16.00 da yedim 1 tabak sulu kofte ,1 tabak pirinç pilavı 1 kase salata şimdi bu saatte de bir fincan türk kahvesi
Afiyet olsun
1 tabak pirinç pilavı fazla değil mi tatlım.
Dün Bulgurlu lahana yedim hala şişim.
Benim aram yok ya pilavla ondan çok geldi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…