- 3 Şubat 2018
- 6.700
- 25.535
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Avukatım. Hem iş hayatı çok yoruyor hem de parasal anlamda yetirememek, gelecek kaygıları vesaire üzerime üzerime geliyor. Sanki genç değilim çünkü genç hayatı yaşamıyorum.Ne işle meşgulsünüz
Doğal yöntemleri deneyin boyamadan önce, ceviz kabuğu tozu diye birşey duydum ayrıntısını bilmiyorum bı araştırınÖzellikle son 1-2 senede kariyer cebelleşmeleri ve genel hayat stresi derken saçlarım iyice beyazladı, diplerimde hangi tarafa ayırırsam ayırayım öbek öbek beyazlar var. Saçlarımı mecburen boyatıyorum (mecburen çünkü kimyasal kullanımından nefret ediyorum, aslında hiç boyatmak istemiyorum, makyaj falan da sevmem pek kullanmam) ancak boyattıktan 1 ay sonra falan yine beyazlar dipten geliyor. Kendimi çok yaşlı, çökmüş hissetmeye başladım. Doğal saç rengimi çok severdim, hep kullanırım diyordum şimdi yerinde yeller esiyor. Genetik diyeceğim ama yaşı bu kadar erken olup bu kadar beyazı olan bir tek ben varım akrabalarda. Hep sinir stresten oldu. Ama stressiz bir hayat yaşayamıyorum, iş güç parasal durumlar falan derken kendimi yine çıkmazda buluyorum. Bugün hafta sonu ve tatil günüm diye yine saçlarımı boyatmaya gideceğim. Takıldığım şey sırf görsellik değil yanlış anlaşılmasın, neden bu kadar stresli olup kendimi 25-26 larımda çökmüş bir hale çevirdim ona üzülüyorum. Şimdiden böyleysem kim bilir 30-40 larımda ne kadar yaşlı göstereceğim diye üzülmeye başladım.
Ne yapabilirim hanımlar, beyazlaşmış saçlar geri eski rengine döner mi, ben stresten nasıl uzaklaşabilirim, siz de benzer şeyler yaşıyor musunuz?
Maalesefbeyazlaşmış saçlar geri eski rengine döner mi,
38 yaşındayım 1 adet beyazım yok30-40 larımda ne kadar yaşlı göstereceğim diye üzülmeye başladım.
Ben de ırsi olduğunu düşünüyordumGenetik diyeceğim ama yaşı bu kadar erken olup bu kadar beyazı olan bir tek ben varım akrabalarda.
Bir kaç tane liseye giden tanıdığım var siyahtan çok beyaz saçı var. Sanırım günümüzde artık saçlar hızlı beyazlıyor. Benim beyazlarım da erken yaşlarda çıktı.Avukatım. Hem iş hayatı çok yoruyor hem de parasal anlamda yetirememek, gelecek kaygıları vesaire üzerime üzerime geliyor. Sanki genç değilim çünkü genç hayatı yaşamıyorum.
Aslında gittim ama terapistler de bir noktada hobi bulun, kafanızı dağıtın demeye başlıyorlar. Hobilere ayıracak kadar param olsa stres yapar mıyım hiç ah ahhStres için bir terapistle görüş terapistle illa psikolojik bir problemde görüşülecek diye bir şey yok stres yönetimindede terapist planlamasıyla stresi aşarsın.
Bende bıktım beyazlardan doğal rengim çok tatlı bir renk kullanamıyorum Maalesef eski haline Dönmez transparan boya diye reels ler önüme düşüyor ama kaç kuaför gezdiysem bilmiyorlar , geçici kapatıcılar var pahalı ve kullanımı zor
Etkisi ne kadar sürüyor biliyor musunuz, bir bakayım teşekkürlerDoğal yöntemleri deneyin boyamadan önce, ceviz kabuğu tozu diye birşey duydum ayrıntısını bilmiyorum bı araştırın
Benim kadar streslı bıır insanın bıle beyazı yok bu kadar 37 yaşındayım.ben genetik olduğunu düşünüyorum ben de aşırı stresli ve her şeyi kafasına takan biriyim 30 yaşındayım daha beyazlamadı stres illa ki etkiliyordur ama bence olanı arttırıyor olmasının sebebi genetik aman boyatın gitsin bunu da takmayın mesela bi boyaya bakar herkes boyatıyor kendi renginize boyarsınız
Malesef benim de genetik beyazladi erkenden saclarim. Hic de barisik degilim, oyle kendi haline birakamiyorum. Bir ay degil 10 gun sonra dipler parlamaya basliyor, bir ay zor dayaniyorum boyatana kadar. Iki haftada boyatsam olur ama hem kuaforde gecen sureden nefret ediyorum hem de o kadar sık boyatmak istemiyorum. Caresi yok. En buyuk sikintiyi hamileyken yasadim. Ilk 3 ay boyatmadim, ama kapatici spreylerle idare ettim. 3 aydan sonra da organik boyalarla boyattim.Özellikle son 1-2 senede kariyer cebelleşmeleri ve genel hayat stresi derken saçlarım iyice beyazladı, diplerimde hangi tarafa ayırırsam ayırayım öbek öbek beyazlar var. Saçlarımı mecburen boyatıyorum (mecburen çünkü kimyasal kullanımından nefret ediyorum, aslında hiç boyatmak istemiyorum, makyaj falan da sevmem pek kullanmam) ancak boyattıktan 1 ay sonra falan yine beyazlar dipten geliyor. Kendimi çok yaşlı, çökmüş hissetmeye başladım. Doğal saç rengimi çok severdim, hep kullanırım diyordum şimdi yerinde yeller esiyor. Genetik diyeceğim ama yaşı bu kadar erken olup bu kadar beyazı olan bir tek ben varım akrabalarda. Hep sinir stresten oldu. Ama stressiz bir hayat yaşayamıyorum, iş güç parasal durumlar falan derken kendimi yine çıkmazda buluyorum. Bugün hafta sonu ve tatil günüm diye yine saçlarımı boyatmaya gideceğim. Takıldığım şey sırf görsellik değil yanlış anlaşılmasın, neden bu kadar stresli olup kendimi 25-26 larımda çökmüş bir hale çevirdim ona üzülüyorum. Şimdiden böyleysem kim bilir 30-40 larımda ne kadar yaşlı göstereceğim diye üzülmeye başladım.
Ne yapabilirim hanımlar, beyazlaşmış saçlar geri eski rengine döner mi, ben stresten nasıl uzaklaşabilirim, siz de benzer şeyler yaşıyor musunuz?
Ben de yeni duydum etki süresini bilmiyorumEtkisi ne kadar sürüyor biliyor musunuz, bir bakayım teşekkürler
Melanin üretimin azalmasından kaynaklıBence de baska şeyler var.
Yazık onlarda da hep iyi üniversiteye girme, hayatını kazanabilme kaygısı stresi var. Sizin genetikten mi stresten mi böyle olduBir kaç tane liseye giden tanıdığım var siyahtan çok beyaz saçı var. Sanırım günümüzde artık saçlar hızlı beyazlıyor. Benim beyazlarım da erken yaşlarda çıktı.
Stresten. Ailede saçı ilk beyazlayan geç yaştaki kişiyim. Bir de gıcık oluyorum aaa beyazların ne kadar artmış diyor her gören.Yazık onlarda da hep iyi üniversiteye girme, hayatını kazanabilme kaygısı stresi var. Sizin genetikten mi stresten mi böyle oldu
Sarının hangi tonlarını kullanıyolar biliyor musunuz, benim doğal saçım orta-açık kahve olduğu için hep bu tonlarda boyatıyodum acaba ben de mi sarıya boyatsam. Çok sırıtıyor çünkü yeni çıkan beyazlarMaalesef
38 yaşındayım 1 adet beyazım yok
Ben de ırsi olduğunu düşünüyordum
Benimle yaşıt arkadaşım var hayata 5-0 önden başlamış dertsiz tasasız hayatı var senin yaşlardan başladı saçları beyazlamaya,şu an komple beyaz.
Mecburi sarı renk tercih ediyor sarışın olmadan ziyade beyazları kamufle etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?