- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Şu anda bosluktasin belli ki 35 yaş hiçbir şey değil daha hayatını yaşa daha gençsin kimsenin ne söyledi umurunda olmasinMerhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibinasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?
Boşanma psikolojisiyle ilgili emin ol 25 yaşında olsan da bu günlerde biraz böyle hissederdin.Merhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibinasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?
ANnem der ki insanın en güzel yaşı her zaman içinde olduğu yaştırMerhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibinasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?
47 yaş ne ki daha? Bencede hala genç. MasallahANnem der ki insanın en güzel yaşı her zaman içinde olduğu yaştır
32 yaşındayken boşanmış bir kadın kendisi. 47 yaşına merdiven dayadı hala çok gencim diyor. Bilemiyorum
Ben boşanma vs durumu yaşamadım ama 18 yaşından beri boşuna yaşadığım hissini, 18 yaşındayken bile 40 yaşıma gelmişim hissini taşıyorum. Ne yazık ki. Geçmiyor bu his. Biraz yapı meselesi sanırım. Hep böyle durgun, mutlu olamayan bir insandım ailevi problemler yüzündenMerhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibinasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?
Şu anda bosluktasin belli ki 35 yaş hiçbir şey değil daha hayatını yaşa daha gençsin kimsenin ne söyledi umurunda olmasin
Boşlukta değil ama yaşadıklarımdan sanırım
bende tam tersi hiç 32 gibi hisstmiyorum
çocuk gibi ruhum,sanki hala küçücük bir kız cocuguyum
2 kız annesiyim onlardan farkım yok
büyümek yaş almak iyi şeylerle hayatımızdaki iyikilerle güzel
bak evladın var ne mutlu sana
Ben boşanma vs durumu yaşamadım ama 18 yaşından beri boşuna yaşadığım hissini, 18 yaşındayken bile 40 yaşıma gelmişim hissini taşıyorum. Ne yazık ki. Geçmiyor bu his. Biraz yapı meselesi sanırım. Hep böyle durgun, mutlu olamayan bir insandım ailevi problemler yüzünden
ANnem der ki insanın en güzel yaşı her zaman içinde olduğu yaştır
32 yaşındayken boşanmış bir kadın kendisi. 47 yaşına merdiven dayadı hala çok gencim diyor. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?