Yaş 35 yolun yarısı mı?

Boşluktasiniz kolay bir dönem degil yaşadıklarıniz hele yaşla hiç alakası yok Allah yardımcın olsun

Çok teşekkürlerinşallah toparlanırım tez vakitte

Sacmalamayin lütfen bı silkelenin bakın bı de çocuğunuz varmış daha önünüzde musmutlu günler var daha okula gidecek telaslariniz bitmiycek. Siz bı boşluğa kapilmissiniz anladığım kadarı ile boşanma sürecinde olduğunuz için değersizlik duygusuna istemeden kapilmissiniz, çocuğunuzu birkaç saat ailenize yada birine birakip kendiniz için bı alışverişe cikabilir ev ve çocuk dışında bir şeylerle zaman geçirirseniz kafanız dagilicaktir arkadasim

Yaşımla alakalı değil aslında sorun 35 yaşında göstermediğimi söylüyorlar ama yaşadığım hissiyatı pek tarif edemiyorum hayata geç kalmışım gibi hissediyorum evladım için hayat yeni başladı yapacak çok şeyim var haklısınız teşekkürler

Bugün tam da bu dediğinizi yaptım bi nebze iyi geldi umarım zaman ilaç olur

Çok tatlısınız teşekkürler

İnşallah desteğiniz için çok teşekkürler

Çok teşekkürler cümlemizinkini

Aslında gezmek tozmak eğlenmek istiyorum ama yaşama enerjim bitmiş gibi içimden gelmiyor
Kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Bir süre kötü hissedersiniz kendinizi sonra toparlanır devam edersiniz. Sadece şu anki duygular ilerde geçecek ben daha iyi hissedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…