- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Halt etmiş onu diyen,bende 32 evlendimYaaa. Ne güzel. İlk evliliğiniz miydi? Bana dedikleri bu yaştan sonra anca evlenmiş boşanmış birini bulursun. Ne olur yanlış anlamayın ama ben kendim gibi hiç evlenmemiş biriyle evlilik yapmak istiyorum.
Çok teşekkürlerA adiguzelkadin1919 ve @terliklikedi ikiniz içinde hayırlı ve mutlu bir yuva için tüm kalbimle dua ettim. Allah gönlünüze göre versin tez zamanda. Hayırlı bayramlar
Çok teşekkürler :) iyi ki varsınızyakalarsin emin ol nikahla olumun zamani degismezmis。son sahur senin icin dua edecegimbahtin sansin acik olsun sevgiiler。。。
Ne güzel. Böyle hikayeler duydukça tekrar umitleniyorum. O zaman siz 31 yaşında tanışmışsınız.Ben de 34 yaşında evlendim, eşim yaşımı duymuş tanışmadan önce asla olmaz demiş (benden 1 yaş büyük) 25 ve altı istiyormuş paşam. Zorla görüştürmüşler benimle. Seni görünce yaşının, kilonun önemi kalmadı diyor. Kendine hala şaşıyor. Öyle woww güzel bir şey de değilim. Ben 3 sene beklettim bu arada evlenmedim. Yani kısmet olunca yaşın falan önemi kalmıyor. Ben de senin gibi artık evlenemem bu yaştan sonra diyordum.
Evet 31 yaşındaydım, 75 kiloydum, ve gerçekten en bakımsız salmış halimle çıkmıştım eşimin karşısına. Eşim uzun boylu, yakışıklı sayılabilecek biridir. Tanıdığım en iyi insan, en delikanlı adam. Yani yaşın büyük olunca dul birine veya çirkin birine kalmıyorsun. İyi ki bundan öncekiler olmamış diyorsun. Biliyorum aklında sürekli ben evde kaldım bir daha kimseyi bulamayacağım diyorsun. Ben durup durup bunun için ağlardım. O beklediğim 3 sene içinde de ne talipler çıktı. İnan bana yaşın hiç bir önemi yokmuş, boşuna ağlamışım. Bu yaz 39 yaşındaki arkadaşımın düğünü olacaktı, iptal oldu virüsten dolayı. O da senin gibiydi. Tam ruh ikizini buldu, o kadar yakıştılar ki..inşallah seni de kısmetin bulacak :)Ne güzel. Böyle hikayeler duydukça tekrar umitleniyorum. O zaman siz 31 yaşında tanışmışsınız.
Aynen. En fazla 35 olmalı, kadınlar erken yaşlanır demiş.
Abdestini aldım. Bu akşam sizin için özellikle dua edeceğim. Tek ricam anne kalbini kırmayın. Anne duası alanın işi eninde sonunda rast gidiyor
Amin. Allah razı olsun müslümanın müslümana duası kabul olurmuşNe guzel bir kalbiniz var Rabbim sizin de dualarinizi kabul buyursun insAllah. ❤
Belki de burda hata yaptım. Aşık olmayı bekledim. Beklememem gerekiyordu belki de. İyi bir insansa tamam demem gerekiyordu.
Amin. Allah razı olsun müslümanın müslümana duası kabul olurmuş
Ramazan'ın son gecesi Rabbim mümin kullarının kabul edilmedik duasını bırakmasın. Hepinize hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?