- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Yaş faktörü kişiye bağlı bence. Yani büyük yada küçkle evlenebilir. Ama evlenemeyebilir de buna çevrenin karışmaya yorum yapmaya hakkı yok.Ama çocuklu erkekte ciddi sıkıntı demek
Burada da okuyoruz çevrede gördüğümüz örnekler var.
-Adam çocuk istemiyor benim zaten çocuğum var diyor
-çocuklar kadını kabullenemiyor kötü davranıyorlar
-eski eş sorun çıkartıyor kıskanıyor olup olmadık zamanda mesaj atıyor
-çocuklar önce anneyle yaşarken babalarına gönderiyorlar
-Kadın ne yapsa suç oluyor
Burada bile dert yanan üyelere evlenirken o çocuklar yok muydu?
Mecbur kabulleneceksin deniliyor
Yanlış anlamayın fikirlerinizi çoğuna katılıyorum ama bu sorumluluğu almak istemeyen insanların çocuklu biriyle evlenmesi büyük sıkıntı
Toplumun bu konudaki tavrı çok incitici
Benim 35 yaşındaki arkadaşıma 55 yaşında oğlu askere giden bir adamı tanıştırmak istemişler
Kız kabul etmeyincede böyle yaparsan tabii evde kalırsın seni başka kim alsın demişler
Kız ağlaya ağlaya anlattı durumu
Valla arkadaşım 35 yaşında boşandı 37 de ikinci evliliğini yaptı. Hemde kendinden küçük hiç evlenmemiş biriyle 38yaşında doğum yaptı.Ne güzel. Benim etrafımda yaşıtlarım 2. Çocukları bile okula gidiyor. Bana da herkes acınası bakıyor. Sanki bir kusurum varmış gibi, hastalığım varmış gibi.
Ben fazla iyimserliği gereksiz ve tehlikeli buluyorum bu tip konularda. Yani belli bir yaşa gelmiş ve ilişkilerden yana yüzü gülmemiş birinin hala ümitlenmesi acı çekme süresini uzatıyor bence. Aynısı iş bulamayanlar, çocuğu olmayanlar vs için de geçerli. Bir noktada kabullenip ona göre hayatını planlamak gerekiyor. Beklentiler tükenmediği sürece kişi mutsuz olur. Beklemek dünyadaki en zor şeylerden biri. Herkes kısmet demiş, kısmetse o sizi vakti gelince bulacaktır zaten ama artık beklemeyin bence asla evlenmeyecekmiş gibi yaşayın.
Nedense kadınların yaşı biraz büyüsün hemen ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu ya da kendiyle alakası olmayan kişileri sırf evlenmiş olsun diye layık görüyorlar ve ben çıldırıyorum böyle olunca sevmediğin aklının yatmadığı kimseyle evlenme herkes evlenmek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil nasip kısmet bu işler bir tanıdığım kendisinden 18 yaş büyük bir kadınla evlendi neredeyse annesi yaşında ve en son 10 yıllık falan evliydiler
Böyle okudukça da üzülüyorum 37 yaş da ne var yani? Ortalama kadın ömrü 70 olsa dolu dolu geçirilecek ne kadar fazla yıl var şuan teknolojiyle her şey mümkün bebek de öyle dilerim konu sahibine allah gönlüne göre versinKadınlarımızın çoğu bunu yapıyor erkek 10 yaş büyük olsa normal Kadın 10 yaş büyük olsa kıyametler kopar
Eşitlik eşitlik deniyor artık kadınlar çalışıp kendine bakıyor hatta ev işi vs derken kadınlar daha çok çalışıyor ama yine ezilen kadın
Mümkünse erkekler kadınları elinden kacırmamak için uğrassın artık sözde kadın seçici nerde şu yaş olayına sinir oluyorum cidden :/
Nedense kadınların yaşı biraz büyüsün hemen ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu ya da kendiyle alakası olmayan kişileri sırf evlenmiş olsun diye layık görüyorlar ve ben çıldırıyorum böyle olunca sevmediğin aklının yatmadığı kimseyle evlenme herkes evlenmek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil nasip kısmet bu işler bir tanıdığım kendisinden 18 yaş büyük bir kadınla evlendi neredeyse annesi yaşında ve en son 10 yıllık falan evliydiler
Evet bizi şekillendiren de toplum ve yaşadığımız çevre o yüzden böyle kalıplara giriyoruz ve karşısındaki insana kalp kırmamak yerine bir şey hissedemedim diyebilirdi ama yaşını direkt onun kusuru gibi söylemiş kızdığım nokta buİstisnai örneklere mi bakarak sonuca varmak daha sağlıklı sizce??
Herkesin çevresinde bir iki tane 35 üstü bekarla evlenen vardır mutlaka. Ama genele bakarsak istisnaidir.
Benim abim de bekar 40 yaşı devirdi. Onun mesela evlenmeyeceğini kabul ettik biz. Ablam da aynı durumda olsa bu konuyu açmazdık. Konu sahibi evlenmeyi istediği için burada bu yorumlar geliyor. Evlenmemek güzel bir seçenek. Ama evlenmeyi çok istiyorsa da İlk görüşte aşk, hiç evlenmemek gibi işi daha da zorlayab kıstaslar istemek yerine, herkese bir şans vermeli. Bunu demek de kadın düşmanı demek değil, gerçekçilik.
35ten sonra bekar biriyle evlenen sayısı istisnadır. Boşanmak da öcü değil. Her boşanan kötü de değil. Kadın boşanmış olunca erkek yada çevresi istemeyince küplere biniyorsak aynısını erkeğe de uygulamayacağız.
Ayrıca büyük yaştaki erkeklerle kadınların biyolojik anlamda şartları aynı değil. Bu nedenle 45indeli bir erkek 45 yaşında bir kadınla evlenmiyor çocuk istiyorsa. Bu şartları biz koymadık dile getirince kötü olalım.
Gerçekçilik her zaman iyidir.
İstisnai örneklere mi bakarak sonuca varmak daha sağlıklı sizce??
Herkesin çevresinde bir iki tane 35 üstü bekarla evlenen vardır mutlaka. Ama genele bakarsak istisnaidir.
Benim abim de bekar 40 yaşı devirdi. Onun mesela evlenmeyeceğini kabul ettik biz. Ablam da aynı durumda olsa bu konuyu açmazdık. Konu sahibi evlenmeyi istediği için burada bu yorumlar geliyor. Evlenmemek güzel bir seçenek. Ama evlenmeyi çok istiyorsa da İlk görüşte aşk, hiç evlenmemek gibi işi daha da zorlayab kıstaslar istemek yerine, herkese bir şans vermeli. Bunu demek de kadın düşmanı demek değil, gerçekçilik.
35ten sonra bekar biriyle evlenen sayısı istisnadır. Boşanmak da öcü değil. Her boşanan kötü de değil. Kadın boşanmış olunca erkek yada çevresi istemeyince küplere biniyorsak aynısını erkeğe de uygulamayacağız.
Ayrıca büyük yaştaki erkeklerle kadınların biyolojik anlamda şartları aynı değil. Bu nedenle 45indeli bir erkek 45 yaşında bir kadınla evlenmiyor çocuk istiyorsa. Bu şartları biz koymadık dile getirince kötü olalım.
Gerçekçilik her zaman iyidir.
Şehirde yaşıyorum merak etmeyin.Köyde yaşıyorsun sanırım orda normal
İstanbulda 40 yasında bir cok kadının 30 lu yaslarda erkeklerle evlendiğine çok ama çok şahit oldum artık kadınlar 50 dede doguruyo benim yengem 48 de dogurdu mesela?
Ayrıca kadınların çoğu evlenme karsıtı artık rahatlarını bozmak istemiyor
Zaten düzgün okuduysanız abimin evlenmeyeceğini biliyoruz, ablam da olsa aynı rahatlıkta olurdul diyorum. Evlenmemek güzel bir seçenek de dedim. Ana konu sahibi evlenmek istiyor. Bekle 50 yaşında bile genç bekar birini bulur evlenir çocuk yaparsın demek fayda getirmiyor.Köyde yaşıyorsun sanırım orda normal
İstanbulda 40 yasında bir cok kadının 30 lu yaslarda erkeklerle evlendiğine çok ama çok şahit oldum artık kadınlar 50 dede doguruyo benim yengem 48 de dogurdu mesela?
Ayrıca kadınların çoğu evlenme karsıtı artık rahatlarını bozmak istemiyor
Şehirde yaşıyorum merak etmeyin.
48de doğuran örnek bir tanedir iki tanedir. Bunlar olağanmış gibi yapmanın konu sahibind yararı yok.
Evlenmeyi çok istiyorsanız önyargılı davranmadan herkese bir kahve çay şansı vermelisiniz.
50 yaşında doğurma umudundan daha çok fayda sağlar.
yasa çok takılmayın bence,bi gorun en azından ,unutmayın Brad Pitt de 55 yaşında ama hala maaşallahAma çocuklu erkekte ciddi sıkıntı demek
Burada da okuyoruz çevrede gördüğümüz örnekler var.
-Adam çocuk istemiyor benim zaten çocuğum var diyor
-çocuklar kadını kabullenemiyor kötü davranıyorlar
-eski eş sorun çıkartıyor kıskanıyor olup olmadık zamanda mesaj atıyor
-çocuklar önce anneyle yaşarken babalarına gönderiyorlar
-Kadın ne yapsa suç oluyor
Burada bile dert yanan üyelere evlenirken o çocuklar yok muydu?
Mecbur kabulleneceksin deniliyor
Yanlış anlamayın fikirlerinizi çoğuna katılıyorum ama bu sorumluluğu almak istemeyen insanların çocuklu biriyle evlenmesi büyük sıkıntı
Toplumun bu konudaki tavrı çok incitici
Benim 35 yaşındaki arkadaşıma 55 yaşında oğlu askere giden bir adamı tanıştırmak istemişler
Kız kabul etmeyincede böyle yaparsan tabii evde kalırsın seni başka kim alsın demişler
Kız ağlaya ağlaya anlattı durumu
yasa çok takılmayın bence,bi gorun en azından ,unutmayın Brad Pitt de 55 yaşında ama hala maaşallah
heyt geri durO adam gelsin hiç yaşına bakmam hemen evlenirimama nerdeee
heyt geri durBrad benim
Bana değildi kısmetyasa çok takılmayın bence,bi gorun en azından ,unutmayın Brad Pitt de 55 yaşında ama hala maaşallah
Bana değildi kısmet
Beni tanıştıracak olsalardı ağızlarının payını verirdim.
Bir de holywood yıldızlarının bile 30 yaşındaki halleriyle 50 yaşındaki halleri bir mi?
Brad Pitt johnny Depp şu an hiç yakışıklı gelmiyor mesela
Ki o kadar bakıma spora estetiğe vs.
Değil bizimkiler
Erkeklerin böyle yaşlanmayan herkül tavırlarıyla dolaşmaları çok manasız
Johnyi o kendinden kaç yaş küçük sarışın yeni eşi bitirdi bence neyse çok magazine girmeyeyimJohnnyciğim hele çok çöktü
Hala çoğu 30luktan daha çok gideri var ama.
Bir de hayat enerjisi yaşa bakmıyor. Benim eşim 36 yaşında, çocuktan sonra çöktü. Uykusuzluğa gelemiyor. Emekli dedeler gibi koy kanepeye uyusun. Arkadaşın eşi var 42 yaşında, bebekleri ufak daha az uyuyorlar ona rağmen etkinlikten etkinliğe koşardı. Sabahtan akşama kadad dağ bayır gezdiklerini bilirim. Ben benimkine kanguruya koyalım gezelim desem göz devirirdi arkadaşlar pil yutmuş gibi gezdiler.
O arkadaş da 10 yaş büyük evlenmiş boşanmış fln dese şimdiki mutluluğunu kaçıracaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?