- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Şimdi birşey diyecem olmayacak burdaAynen. En fazla 35 olmalı, kadınlar erken yaşlanır demiş.
Şimdi birşey diyecem olmayacak burda
41 yaşında eşşek kadar adam kaç yaşında istiyormuş 20 mi
Hadisin ordan 34 yaşındayım taş gibiyim sağlık sorunumda yok çok şükür
Yaşıtlarıma kendimden küçüklere bakıyorum salmışlar kendilerini bakımsız kilolu spor yapmıyor !Eee 25 olmuş da ne olmuş bu yaşta nerde !
Kadın kendine bakarsa hiçde yaşlanmıyor valla
O zaman umut etmeli miyim etmemeli miyim? Bazıları umudu kes demiş bazıları kesme. Benim de kafam karıştı.Bence erkekler daha yaşlı görünüyor kadınlar genç istemeli bence :)
O zaman umut etmeli miyim etmemeli miyim? Bazıları umudu kes demiş bazıları kesme. Benim de kafam karıştı.
Hayır ümidi kesmeyin.O zaman umut etmeli miyim etmemeli miyim? Bazıları umudu kes demiş bazıları kesme. Benim de kafam karıştı.
Onu yazan hanımların kasıtları umudunu kesip bir köşeye çekilip boynunu bük değil. Hayatını bu yönde büyük beklentilere girerek geçirme diyorlar ki haklılar. Sadece evlilik konusunda değil, bişeyi ne kadar fazla istersek onunla imtihan oluyoruz. Buna siz evlilik deyin, başkası çocuk desin, bir başkası zenginlik mal mülk desin. Örnekleri çoğaltabilirim istersenizO zaman umut etmeli miyim etmemeli miyim? Bazıları umudu kes demiş bazıları kesme. Benim de kafam karıştı.
sen daha küçüksün de ondan öyle geliyor sanaBana değildi kısmet
Beni tanıştıracak olsalardı ağızlarının payını verirdim.
Bir de holywood yıldızlarının bile 30 yaşındaki halleriyle 50 yaşındaki halleri bir mi?
Brad Pitt johnny Depp şu an hiç yakışıklı gelmiyor mesela
Ki o kadar bakıma spora estetiğe vs.
Değil bizimkiler
Erkeklerin böyle yaşlanmayan herkül tavırlarıyla dolaşmaları çok manasız
Kadınlar kendi yaşlarına yakın eşler istiyor. Ama erkekler daha genç istiyor maalesef. Bir kaç kes başıma geldiği için biliyorum. Ondan dolayı maalesef biraz üzülüyorum.sen daha küçüksün de ondan öyle geliyor sanaşaka bi yana , bana da45 yaş altı cocuk gibi geliyor artik, niye ? çünkü 40 yaşımdayım, 20 yıldır da eşimle birlikteyim ve bana hala cok çekici geliyor her yaş grubu kendine yakın yaşlarda birliktelikler yapmalı bu yüzden,yaş farki çooook onemli degil, önemli olan doğru insanı bulmak ama sağlıklı olan yakın yaşlardaki birliktelikler bence...
Bu kadar dil döküp yazan arkadaşların anlattıklarından "umut etmeyin" sonucuna mı vardınız? Ya da hayatınızla alakalı konularda hep birilerinin lafiyla mi hareket ediyorsunuz?O zaman umut etmeli miyim etmemeli miyim? Bazıları umudu kes demiş bazıları kesme. Benim de kafam karıştı.
Tamamen mantık çerçevesinde ve evlilikle neticelenecegi belli şekilde başlayan bir ilişkide karşınızdaki kişinin kendisi için uygun gördüğü ama sizin şu an tasimadiginiz özellikleri talep etmesi gayet doğal diye düşünüyorum.Eminim sizin de karşınızdaki adayın işi ,yaşı ,aile çevresi,yaşayacağınız şehir vs.sebeplerden dolayı kabul etmediğimiz adaylariniz olmustur..sonuçta bu gün 37 yaşındasınız ama 5 sene önce de bekardiniz pek çok adayı da siz istememissinizdir . Esimle 3 yıl sevgili olduktan sonra evlendik ve ilişkimize başlangıç şeklimiz kesinlikle evlilik niyetli değildi..kapıldık birbirimize suruklendik..ama en başından arada aracilarla evlilik için tanistirilmak istenilseydik büyük olasılıkla birbirimize şans vermezdik bile ...kendimizce daha mantıklı olacağını düşüneceğimiz adaylarla tanışmayı secerdik.Kadınlar kendi yaşlarına yakın eşler istiyor. Ama erkekler daha genç istiyor maalesef. Bir kaç kes başıma geldiği için biliyorum. Ondan dolayı maalesef biraz üzülüyorum.
Bende çıldırıyorum kadının düşmanı yine kadın sanırımNedense kadınların yaşı biraz büyüsün hemen ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu ya da kendiyle alakası olmayan kişileri sırf evlenmiş olsun diye layık görüyorlar ve ben çıldırıyorum böyle olunca sevmediğin aklının yatmadığı kimseyle evlenme herkes evlenmek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil nasip kısmet bu işler bir tanıdığım kendisinden 18 yaş büyük bir kadınla evlendi neredeyse annesi yaşında ve en son 10 yıllık falan evliydiler
Psikolog desteği almayi düşünür müsünüz?Bilmiyorum. Nedense kadınlar hep kusursuz olmalı. Genç olmalı, güzel olmalı, bakımlı olmalı, güzel yemek yapmalı. Kadınlar mükemmel olmalı.
Ben burdaki insanlar öyle düşünüyor demedim. Ben erkeklerdeki genel düşünceyi söyledim.Psikolog desteği almayi düşünür müsünüz?
Bunca sayfa öneride bulunuldu size, hala negatif düşüncelerdesiniz.
Kim diyor kadinlar kusursuz olmali diye?
Insaniz ve illa ki kusurlarımız var. Kendinizi neden olduğunuz halinizle kabul.etmiyorsunuz?
Nereden biliyorsunuz erkeklerin bu düşüncede olduğunu? Kac erkek tanıdınız böyle düşündüğünü söyleyen?Ben burdaki insanlar öyle düşünüyor demedim. Ben erkeklerdeki genel düşünceyi söyledim.
Ben burdaki insanlar öyle düşünüyor demedim. Ben erkeklerdeki genel düşünceyi söyledim.
Ya tamam sakin olun. Sürekli bir karşı çıkıyorsunuz niye bu kadar gerildiniz anlamadım. Benim gözlemlerim bu şekilde. Sizinki farklıdır saygı duyarım.Nereden biliyorsunuz erkeklerin bu düşüncede olduğunu? Kac erkek tanıdınız böyle düşündüğünü söyleyen?
Bir de erkekler de kadınlar için şöyle böyle diyorlar ama hepsi birer genellemeden ibaret. Her kadın aynı mi değil. Kimse birbirine benzemiyor.
Ben 15 erkeğin içinde çalışan biri olarak söyleyebilirim ki hepsinin hayata bakışı, karakteri ve huylari birbirinden farklı. Böyle erkekleri çok tanıyormusca genelleme yapmanız garip geldi
Yanlış anlamayın ama 15 yıl çalışmışsınız, hiçmi birikim yapmadınız?Bu kadarcık sürede kendinizi geçindirecek bir miktar kenara koyamadınız?Bende sizle yaşıtım, bekarım ve ailemle yaşıyorum.15 yıldır çalışıyorum ve evim,arabam,birikimim var.Tamam belki bir ev,araba alamamışsınızdır ama en azından 1 yıl geçinebilecek kadar birikim yapmalı insan.Heleki onca yıl aileden ayrı yaşanılıyorsa, bir sebebi olmalı.ilk işsiz kalındığında aile yanına dönüp orda yaşamak ve bundan sonra tüm hayatını o şekilde düzenlemek bana çok mantıklı gelmiyor.Ciddi bir kaza,sağlık sorunu,yada dolandırılma gibi bir durum yoksa yalnız çalışıp harcayan bir insanın bu kadar zor durumda kalması bana çok normal gelmiyor.Aile kurmak istiyorsunuz ama bence bir düşünün, kendi hayatınızı tam olarak kuramamış,oturtamamış gibisiniz.Maddi sebeplerden ötürü eve dönmek durumunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?