- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
- 323
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
Merhaba kızlar, ben üniversite son sınıfı yeni bitirmiş (okulum 3 dersten uzadı) 22 yaşında bir kızım. Bu zamana kadar sevgililerim, flörtlerim oldu. Hiçbir zaman ciddi falan düşünmedim. Geçtiğimiz günlerde babannem aradı ve bir arkadaşının beni çok beğendiğini ve oğlunun da beni beğendiğini, eğer uygun görürse görüşmemizi çok istediğini söylemiş. Ben tabi hayatımda hiç bu tarz bir durumda yer almadığım için şaşırdım bayağı. Evlilik de hiç düşünmedim şimdiye kadar yaştan dolayı. Bu bahsettiğim çocuk beni aradı (numaramı babannem vermiş) benim için sakıncası yoksa sosyal medyadan eklemek istediğini falan söyledi ve biz yazışmaya başladık. Sorun şu ki o 35 yaşında, ben 22. Bu zamana kadar hiç evlilik düşünmedim. Elbette yarın hemen evlenmiyoruz fakat ciddi bir düşünce ile ilk defa konuşuyorum biriyle. Fotoğraflarını gördükten sonra ve konuştuktan sonra ben de etkinlenmeye başladım kendisinden. Zaten yaş farkı asıl sorun değil, ben olgun biriyim. Kendisi de oldukça kültürlü ve genç görünen aynı zamanda öyle davranan biri. Ama sizce erken yaşta böyle ciddi bir duruma girmek doğru olur mu?