Yaş farkı

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Daha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
sizce gerçekten sorun mu? İlerde anlaşamamıza neden olur mu ..
Belki gereksiz bir konu oldu ama sanırım fazla takıntılıyım bu konuda,
Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
teşekkürler şimdiden

3 yaş çok değil ki ama toplumda maalesef böyle bir ön yargı var benim de geçmişte benden 3 yaş küçük erkek arkadaşım olmuştu Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan bakın kaç senedir evliler ve mutlular bence çok uçuk yaş farkı olmadıktan sonra olabilir neden olmasın

Çevremde gördüklerim açısından konuşayım.. artık milletimiz ki bu belirli bölgeler içinde olabilir sevgililerin birlikte yaşamasına çocuk olmasına ya da nikahsız yaşama alışmış durumda. Yani eskiden taşlanan olaylar şimdi normalmiş gibi. Aynı şekilde yaş olaylarıda taşlananlardan biriydi ama şimdi ister küçük ister büyük olsun bir problem yok herkes açısından ki herkes millet çevre kime ne ? Yaş normal bir durum eminsen neden olmasın.. millet dediğin yorumlamadan öncenher bi haltı yiyecekte sana sıra yaşta mı gelecek,boşkoy gitsin. Hayatını mutluluğunu yaşamaya bakmalısın. İnan milletten daha önemlisi bu

23 yaşında bir erkek olgun olamaz canım sana öyle gelmiştir. Olgunluk dediğin şey ağır abilikle bitmiyor yeri gelir seni ailesine ezdirmemesi gerekir yeri gelir seni senden koruması gerekir erkekler zaten çocuk gibi bir de ergenlikten yeni çıkma biri için olgun adam diyemem ben şahsen.

Sen umursamam dersin belki ama o senin büyük olmanı kafaya takıp üstüne bir de kompleks geliştirebilir hiç girme bu topa derim ben

Şahsen ben de sevgilim/eşim benden küçük olsun istemem. Ama şimdilerde çok rastlanan bir durum oldu bu. Yaş farkınız çok değil zaten.

Yahu 3 yaş mı kafanıza taktığınız? Ne çocuğu Allah aşkına aranızda fark bile yok nerdeyse. Dünyaya senden 3 sene sonra gelmiş olması neden eksi bir özellik olsun ya Bence asla kafana takma bunun hakkında biri bir şey derse haddini bildirirsiniz olur biter. Siz istediğiniz sürece ister 10 yaş olsun kime ne kardeşim

Valla benim sevgilim 23 yaşında dünyanın en olgun insanlarından biri desem yeridir böyle genellemeler çok saçma geliyor bana 40 yaşında ergen adam yok mu etrafta, sürüsüyle var. Olgunluk insansan insana yaşadığı edinimlerle kazanımlarla oluşan bir şey yaşla ciddi alakasız

Sanırım ben kafamın içinde çözmeliyim durumu. Teşekkür ederim

Olgunluğu konusunda gayet olgun buluyorum. Çünkü gerçekten bir çok kişiyle konuştum daha önce az çok anlayabiliyorum. Olgunluk derken ağır abi birisi değil zaten o anlamda demedim, tavrı olsun nerde ne diyceğini bilmesi olsun..
ona da henüz sormadım bu durumu sadece ilk gün yaşlarımızı sorduğumuzda konuşmuştuk. Hiç göstermiyorsun demişti ama içten içe takar mı tabi bilmiyorum

Çok haklısınız. Ne bileyim böyle saçma takıntılarım var işte ama okuyunca aydınlandım bayağı attım sorunu kafamdan

3 yaş da fark mı ya. Erkekler kaç yaş küçük kadınlarla evleniyor. Geneli de mantığını konuşturuyor aslında. Sizinki aşkmış. Sallayın ya kim ne derse desin

Yaş farkınızda hic birşey yok mutluysanız gerisi önemli değil

Eşim benden küçük.Başlangıçta cok sorunlarimiz olsa da zamanla taşlar yerine (neredeyse)oturdu.Sukur gecinip gidiyoruz.Her evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar mevcut.Ben kim ne der falan hiç takilmadim kimenee dedim gectim.
Şimdi ki aklim olsa yapar mıydım??HayirBenden en az 5 yas büyük biri eşim olmalıydı.Evlenmeden ne demek istediğimi anlaman zor aslında.Herkes de bir degil ve evlilik tecrübesi yasanmadan bilinecek bir sey degil o yüzden kim ne der boşver karsindakini iyi ölc tart.Aklinds en ufak acaba varsa kisiligiyle,anlasmanizla alakali şu hayatı 1 kez yasayacaginin farkinda olup yola çık.

Deneyin tanıyın yolunuzu oyle çizin. Ben yaşıtlarıma bile tahammül edemiyorum. Sizinki olgunsa, hayatı zehir etmezse sorun yoktur.

Üç sene önce siz çocuk muydunuz da "o daha çocuk" olsun? 23'e 26 gayette iyi uyum olarak. Deneyin ve görün, hemen evlenecek değilsiniz ya. Zaten herşey yolunda giderse otuzdan sonra o üç yaşın da hiç bir hükmü kalmayacak. Yaşanan pişmanlıklar da yaşla alakalı olmaz zaten merak etmeyin, bi rahat olun yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…