- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Siz belki yaşanan sorun her neyse yaşla ilgili diye düşünüyorsunuz ama burada kocasıyla ilgili konu açanların en az yüzde doksanı eminim ki kocasından küçük. On-onbeş yaş fark olsa derim ki bu sebeple de illaki sorunkar çıkar ama üç-beş yaşın bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum, buna bağlanıyor sadece.Eşim benden küçük.Başlangıçta cok sorunlarimiz olsa da zamanla taşlar yerine (neredeyse)oturdu.Sukur gecinip gidiyoruz.Her evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar mevcut.Ben kim ne der falan hiç takilmadim kimenee dedim gectim.
Şimdi ki aklim olsa yapar mıydım??HayirBenden en az 5 yas büyük biri eşim olmalıydı.Evlenmeden ne demek istediğimi anlaman zor aslında.Herkes de bir degil ve evlilik tecrübesi yasanmadan bilinecek bir sey degil o yüzden kim ne der boşver karsindakini iyi ölc tart.Aklinds en ufak acaba varsa kisiligiyle,anlasmanizla alakali şu hayatı 1 kez yasayacaginin farkinda olup yola çık.
Herkes bir değil dedim ya ben esimin benden küçük olmasından kaynaklı o kaoslari yasadigimizi düşünüyorum.Ama ışte şimdi evlenmeden evlilik ne bilinemeyecegi için aslında tüm yapilan yorumlar havada kalacaktir.Her 2 tarafta flört zamani baska evlilikte bambaşkaSiz belki yaşanan sorun her neyse yaşla ilgili diye düşünüyorsunuz ama burada kocasıyla ilgili konu açanların en az yüzde doksanı eminim ki kocasından küçük. On-onbeş yaş fark olsa derim ki bu sebeple de illaki sorunkar çıkar ama üç-beş yaşın bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum, buna bağlanıyor sadece.
Zengin olursunuz dérler.Daha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
sizce gerçekten sorun mu? İlerde anlaşamamıza neden olur mu ..
Belki gereksiz bir konu oldu ama sanırım fazla takıntılıyım bu konuda,
Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
teşekkürler şimdiden
Onemlı olan anlasmak.Yaşın bı onemı yokDaha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
evet küçük ama ben insanların daha çok konuşmasından davranışından kibarlığından etkilenen biriyim. Ve eskiden konuştuğum kişilere göre tam istediğim şekilde gidiyor şimdilik.
Hatta en son 30 yaşında biriyle konuşmuştum onunla kıyasla bile bi 5 kat daha olgun
Ama ister istemez de kendi kendime ( toplum baskısından mıdır ya da oluşturduğumuz ön yargılardan mıdır bilmiyorum ) “kendinden küçük erkeklerle ne işin var neden daha büyük biriyle olmuyorsun” “ o daha çocuk” gibi gibi şeyler geliyor Ya da acaba o bu konuyu takıyor mudur, diye düşünüyorum.
teşekkürler şimdiden
keyfine bak canım kimseyi ilgilendirmez zaten toplum baskısı diye diye hep kendi kafamıza bastıkDaha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
teşekkürler şimdiden
Aslında 23 yaşlarında tanıdığım bir çok erkek oldu. Onlara kıyasla olgun olduğuna karar verdim.3 yaşta birşey yok ama çocuğun 23 yaşında olması problem. 23 yaşındaki bir erkek henüz çocuktur. Sevgilim 23 yaşında çok olgun diyenler 20 falandır muhtemelen.
Görümcemle eşinin de arasında 6 yas fark varmış. Yeni öğrendim. 16 senedirde evliler. Kafalarin hayat tarzlarının uyuşması lazim. Yas vs. Gerisi teferruatDaha önce buna benzer konular açıldığını biliyorum. Ama bunu daha çok kimin kaç yaşında olduğuna göre değerlendiriyorsunuz bu yüzden de bir danışmak istedim. Çok yeni biri var hayatımda. Ben 25 yaşındayım hatta 3 ay sonra 26 olucam . O 23 yaşında.
teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?