Yaş farkı !

evet benimde esim benden alti yas kucuk ama sonucta cocugum yok benim ayrica cok iyi analiz ettigim halde evlendikten sonra komplekslere girdim daha bu son bir kac aydir yendim kompleksimi.. ve esimle birbirimizi cok seviyoruz.. Ama cocuk soz konusu olunca...

İkinci bir evliliği düşünmeden önce boşansanız daha iyi olmaz mı?

bi de ek olarak buna, asil ikinci evliliklerde cocuk cok onemli degil midir? cocugum var denmis adece cocugumla anlasirmi anlasmaz mi ona baba abi olabilir mi dert edilmemis.. nasil bir sey bu anlamadim ben..

gönül isterki herkes sevdiğiyle mutlu olsun.o çocuğunun ailesinide düşünmek lazım.21 yaşında genç bi insan tamam olgun düşünüyor olabilir ama sonuçta evlilikten bahsediyoruz burda.ailemi bile karşıma alırım demiş ama sizde bi annesiniz o kadının yerine kendinizi koyun.sizin evladınız kendince yaşça henüz boşanmamış ve çocuklu bi bayanla evlenmek istediğini söylese nasıl bi tepki verirdiniz.
daha bunları düşünmek için çok erken sen boşanmamışsın bile.
belki doğru bi ilişki olur aranızda ama şu an deil.hele sen bi boşan.

yuh ya 21 yaşında daha çocuk bide ciddi ciddi topik açmışsın.ayrıca daha boşanmadan başka bir ilişki yaşıyoyosun bu ne hız

konu sahibi de hiç birşey yazmıyor, yorum falan yapsa keşke..

bi de ek olarak buna, asil ikinci evliliklerde cocuk cok onemli degil midir? cocugum var denmis adece cocugumla anlasirmi anlasmaz mi ona baba abi olabilir mi dert edilmemis.. nasil bir sey bu anlamadim ben..

Yani ortada henüz sonuçlanmamış bir boşanma davası, ayrıca 4 yaşında bir çocuk gibi çok ciddi sorunlar dururken yaş farkının önemli olup olmadığı, düşünülmesi gereken en son şey.

21 yaşında herkes çocuk tur yada herkes olgundur diyemeyiz.bende eşimde 22 yaşında evlenen kişileriz.eşim her zaman yaşına göre çok olgun biridir.
ama 22 yaşında bir yiğenim var dışardaki herkes olgun oturaklı der ona.gelin görün bize sorun.çıktığı kız arkadaşıyla bizi tanıştırır aşığım evlenicem der.1 ay geçer o biter başka biri olur.hani ciddiydin deriz o an öyle sandım der.
yani her insan bir deil arkadaşım.bide diyelimki aileler kabul etti çocuğuna babalık yapacak birimi.yada senin genç ve güzel bi bayan olmanmı ona cazip geldi.

Bir de merak ettim bir boşanma davası 4 yıl neden uzar ki?
Çekişmeli dava bile olsa 1 seneden fazla ayrı yaşadığınızı ispat ettiğiniz anda hakim zaten otomatikman boşar.

benim kafam basmadı boşanma olmadan böyle şeyleri konuşmak bile bana ters valla.ne diyim ,ne düşüneyim bilemedim.
ama bildiğim bi şey var bu konu kavgaya dönüşür topic kapanır haberin ola.

bence aranızdaki yaş farkından çok karşınızda ki kişinin yaşının çocuk olduğuna dikkat edin derim. bir arkadaşın dediği gibi 38 30 yaş olsa inan bu kadar tepki almazdın. yaşı oturmuş olgun bir erkek olurdu.

Yaa cnm 21yaşında bi erkek ne kadar olgun olsa da ben doğru karar vereceğine inanmıyorum....

Hele ailemi karşıma alırım yeterki benim ol diyorsa zaten olgunlaşmamıştır..

Ya ne evliliği, ne ciddiyeti.Boşverin bunları ne o sizle, ne de siz onla yapamazsınız.Evliliğiniz yeni bitmiş ve karışınıza bu kişi çıkmış.Yeni kişi, yeni bir aşk ve heycan.Şimdi buradaki arkadaşlar ''aaa cızz olur mu?ne kadar ayıp, pühhh '' falan deseler de siz yaşamak isteyeceksiniz tabiki.Benim size tavsiyem ciddi bir karar almanız yönünde değil.Yaşayın, tüketin ve hayatınıza bakın.Şu an ki duygularınızla acele karar vermeyin.Yahu her yaşanan ilişkide nedir bu evlilik takıntısı.ınsanlar sevgili olamazlar mı?

Son düzenleme:
Aslında boşanmış bir kadın olarak ben sizi çok iyi anlıyorum.
Şu anda her türlü ilgiye alakaya o kadar açsınız ki, her şey doğruymuş gibi geliyor.
Bence kendinize biraz zaman tanıyın.
Bunlar kesinlikle gerçek duygularınız değil... ayrılmanız henüz çok yeni... biraz kafanızı toparlayın acele etmeyin.

haklısın arkadaşım eşimden boşandım.yaşça küçük biriyle aşk yaşıyorum.sizce yaş farkı sorun olurmu diye açılsa konu tepkiler farklı olurdu elbet.daha boşanmadan genç bi çocukla evlilik mevzu açılınca tepki veriiyoruz ister istemez.

Yaa cnm 21yaşında bi erkek ne kadar olgun olsa da ben doğru karar vereceğine inanmıyorum....

Hele ailemi karşıma alırım yeterki benim ol diyorsa zaten olgunlaşmamıştır..

Aynen işte, ben de böyle diyorum.. 21 yaş daha ergenlik çağında sayılıyor.. Hele ki istisnalar hariç, erkekler zaten çok geç olgunlaşıyor.. tamamen gözünü kapatıp, ailesini hiçe sayıp, çocuklu bir kadına aşık oldum evlenelim diyorsa, her ikisi de kendisini kandırıyordur..

cok erken degilmi ileriye dönük evlilik planlari simdiden yapmak icin?
aranizdaki yas farki neredeyse 10 Yas. "yasina göre olgun" düsüncesi herkez icin farklidir gerce
ama cokda olgun olucagini düsünmüyorum sonucta bi erkek ve bundan önce hic evlilik tecrübesini yasamamis bi insan..
ben evlenicegim erkegin 5 yas büyük olmasini tercih ederim cünkü gec olgunlasiyorlar..
benim düsüncem siz sorunlu bi evlilik yasadignizdan yuvanizda görmediginiz sicakligi bu adamin bu arada karsiniza cikip size yakin duygularini ifade etmesi,davranmasi sizi cok etkilemis.Bence saglikli karar vermek icin dogru zaman degil..

yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum başka da bi şey demiyorum, çok sinirlendim!!!

Ama senin cevabina canim

Cok cocuksa.

21 yaşındaki o çocuk benim oğlum ya da kardeşim olsaydı, hayatını henüz eşinden ayrılmadan ve ayrılığı sadece dört aydan ibaret olan bir kadın kaydırsaydı normal mi karşılayacaktım? hayır. ya sen?

bence bu olayı yaşayan ve yaşatan konu sahibi ve bu cevabınla onu içten içe onaylayan sen çocukçasınız.

hayatı erkekten ibaret sanıp ahlakı yok sayanlar çocukça!!!

sonuna kadar katılıyorum size ağzınıza sağlık.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…