Benim sevgilim de benden 5 yas küçük.Gercekten inanılmaz olgun ve aşırı seviyor beni ilgiye boğuyor diyebilirim.Ama bizim yaslarımız ben 28 erkek arkadasım 23 bizim aramızda sorun yok size bu anlamda destek olıyım diyeceğim ama arkadaslarında sanırım kastettiği benim yasadığım gibi bi durum değil.Daha fazla yas farkı , kişinin 21 yasında olması, ve sizin bir de cocuğunuzun olması.Bu detaylardan baya bi fark oluyor aramızda...Umarım sizin için en doğru kararı verebilirsiniz.Hakkınızda dilerim en hayırlısı olur.
İkinci bir evliliği düşünmeden önce boşansanız daha iyi olmaz mı?
bi de ek olarak buna, asil ikinci evliliklerde cocuk cok onemli degil midir? cocugum var denmis adece cocugumla anlasirmi anlasmaz mi ona baba abi olabilir mi dert edilmemis.. nasil bir sey bu anlamadim ben..
Yaa cnm 21yaşında bi erkek ne kadar olgun olsa da ben doğru karar vereceğine inanmıyorum....
Hele ailemi karşıma alırım yeterki benim ol diyorsa zaten olgunlaşmamıştır..
yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum başka da bi şey demiyorum, çok sinirlendim!!!
Ama senin cevabina canim
Cok cocuksa.
21 yaşındaki o çocuk benim oğlum ya da kardeşim olsaydı, hayatını henüz eşinden ayrılmadan ve ayrılığı sadece dört aydan ibaret olan bir kadın kaydırsaydı normal mi karşılayacaktım? hayır. ya sen?
bence bu olayı yaşayan ve yaşatan konu sahibi ve bu cevabınla onu içten içe onaylayan sen çocukçasınız.
hayatı erkekten ibaret sanıp ahlakı yok sayanlar çocukça!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?