Yaş farkı !

ben sahsen aglayaan erkeklere hic inanamam samimi gelmedi bana kusura bakamayin birde 21 yas ucuk bir yas

21 yaş evlilik için küçük bir yaş erkeğe göre..Bu yaş farkına birşey diyemem..Gönül sizin..Ama evlenme hayalleri kurmadan önce işi gücü,birikimi ,ev geçindirebilecek durumu,olgunluğu var mı,karakteri oturmuşmudur sizce ??bilmiyorumkismile ıki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor,ancak Türk filmlerinde ve masallarda oluyor bu..Sizin sorumlu olduğunuz bir yavrunuz da var..Ona zarar verecek şeylerden uzak durmalı ve ona göre mantıklı kararlar almaya çalışmalısınız..bu arada sadece sizin mesajı okudum,diğer yazılanlara göz atmadım henüz..Hayırlısı hakkınızda..

Tekrar göz attım mesajlarınıza..

Önce boşanmalı ve daha sonra uzun bir süre hayatınıza erkek almayı düşünmemelisiniz bence...Çünkü şu an boşluktasınız,en ufak ilgiye aldanıp,umut bağlayıp sonradan pişmanlıklar ve üzüntüler yaşayabilirsiniz...

erkekler geç olgunlaşıyor diye birsey yok bu tamamen kişisine gore degisiyor,yada onların işine geliyor.. erkekler yeri geliyor cocugu yasında kızlarla evleniyor neden kadın kendinden 8 hatta 10 yas kucuk biriyle evlenemesin ki? Bence en onemli sey kadının kendini bakımlı tutması, zaten bir yerde yas farkı kapanıyor.. onemli olan omru sevebilecegin ve seni seven biriyle gecirmek 10 yas buyuk yada kucuk bence soz konusu bile olamaz, bu tarz tabular artık yıkılmalıdır. Umarım dogru kararı verip mutlu olursunuz:)

çocuk 25inde filan olsa anlıcam en azından da kusura bakma canım ama şu an ki durumun ona cazip gelmiş olabilirr
eminimki duygusal bi dönemdesin çok dikkat et 21 yaşında erkekler sokakata kız peşinde gezer ne evliliği
lütfen çok çok dikkat et

Hersey bir yana sizin kide cesaret yani.. bosanmak üzeresiniz ve kalbiniz baska birine atacak kadar ilgi duyacak kadar yaralanmamis belli.. hayret ettim ben hayrett..

Sıkıntı olma olasılığı yüksek bence de, ama tam terside olabilir. Bunun standart bir cevabı yok. Bu yaşta ne istediğini tam bilemeyebilir. Ama dediğim gibi herkes için geçerli değil.. Ben mesela daha önce aramızda 2 yaş olması, çok sıkıntı olmuştu. Hep çok olgunsun diye başlarda sevinirdi, sonralarda sıkıntı olmuştu. Olgunluk bile şikayet edilir hale gelmişti. ıyi düşünmek lazım, karşıdakini iyi tartmak lazım.

Ve mutlaka boşandıktan sonra bu yola girilmeli, girilecekse bile.

demek aranızda yaş farkı var..ve mutlusunuz..Allah bozmasn..bende sırf yaşı küçük die çok iyi birini harcadım öle(

demek aranızda yaş farkı var..ve mutlusunuz..Allah bozmasn..bende sırf yaşı küçük die çok iyi birini harcadım öle(

Evet cok dusundum cok tarttim cok kendimi yedim acabalarla ama sevgim agir basti.. kadindan kucuk erkekler hep menfatci yada heves olarak gosterildi duygulari konusunda ama benim ne maddi boyutum vardi nede manevi olarak cok huzurluydum.. birbirimizi sevdik evlendik.. Ailem esimin gercek aysini hala bilmiyor sadece iki yas kucuk oldugunu saniyorlar ve hic belli olmuyo diyor annem cok hosuma gidiyor.. Ve yedi ay mutluyum hem bekarken derdim'ki evlenirsem benden bu kadar yas buyuk olacak diye :) tam tersi oldu..
benden kucuk olmasinin getirdigi avantajlardan birisi kendime daha dikkat etmem ve cocukluk yaptigim zaman utanmiyorum o benden daha olgun davraniyor hatta.. benimkisi sansmi uyummu bilemeyecegim onemli olan yasamisligi.. erken pismesi olgunlasmasi..

o daha çocuk.siz 48 o 40 olsa problem olmazdı ama o şimdi flört çağında hayata yeni başlamış ne istediğini bile seçemeyecek bir durumda."ailemi karşıma alırım"demiş size bu laf bile onun çocukluğunu açıkça ortaya koyuyor ama siz ne kadar olgun diyorsunuz,bunun neresi olgunluksa.sizin şu anda ona karşı beslediğiniz ahım şahım duygular yok anladığım kadarıyla o halde neden daha olgunluk çağına gelmemiş biriyle evleneceksiniz ki.onun başında kavak yelleri yarın başkasını görse ondan da hoşlanacak.hiç düşünmeye bile gerek yok bence.

oncelikle bosanmamissin ayri yasaman birseyi ifade etmez resmi olarak evlisin sahsen bu hos bir durum degil ikincisi yasi 21 ne olursa olsun cok genc herzamanki genc erkek yasindan buyuk kadina lgiyi ask zannetmesi herseyin disinda siz bir kiz evladi annesisiniz kutsal bir sorumlulugunuz var birseyleri kurmaya clisirken kizinizi da dusunun yol yakinken bu olayi bitirin once bosanin ardindan hayatiniza yon verin genc bir delikanli ilgisi gozyasi vs kabusa donusmesin yada yurtdisi hevesli insanlara kendinizi kullandirmayin her ne kadar tanidiginizi soylesenizde kimsenin icini bilemiyorsun

unutmadan birde olaya erkek ailesi tarafindan bakin o annenin yerinde olmak istemezdim 21 yasinda oglumun daha esinden bosanmamis cocugu olan bir kadinla evliligini son saniyeye kadar engellemeye calisirdim

ay olsa aranızda tamam da o bır erkek olarak daha kucuk bence erkekler daha gec olgunlasır gecıcı bırseydır dıyedusunuyorum ben 2 3 yası bıle kabul etmıyorum kucukse bana ters

Yaş sorunu hiç kafaya takılcak birşery değil emin olun...Aşırısından sözetmiyorum.Adam olsun adam! Zeki olsun , sevecen olsun , sevdiğine sahip çıksın önemli olan bu..Ben ne olgunlar tanıdım ama lafta öyle.Uygulamada bir hiçler...O nedenle sorun bu değil.Sorun hemen evlilik düşünülmesi..Biraz zaman , hem ilişkiniz için hem yavrun için.Bunları iyice ölçüp tartmak için zaman lazım...

katılıyorum..
ayrıca yarın evlenıcem dememıs konu sahıbı..o da farkında daha bosanması gerektıgının ve evlenmek ıcın erken oldugunun..
yaşın onemı oldugunu dusunmuyorum..malum sosyete de bu tarz evlılıkler cok fazla :) magazın programlarından goruyoruz..
yagmur atacanla pınar altug mesela :) cok guzel bebeklerı de oldu gayette mutlular..
ben bunda bır garıplık gormuyorum ha evet 21 yas kucuk..ama yas olarak kucuk..fark olarak demıyorum..21 yasındakı bır erkek ıcın guvenden bahsetmek bıraz erken bana gore..ama aranızdakı yas farkına dıyecek lafım yok..
bence bu ılıskının olup olamayacagına karar verebılecek kapasıtede bır ınsansınız..ılerıyı de dusunebılırsınız..hem cocugunuz ıcın hem kendınız ıcın neyın ıyı olacagına karar verebılırsınız..
yalnız suan bosanma donemındesınız,bunu goz ardı etmeyın..belkı de suan duygusal bır bosluktasınız ve bu kısı sıze ılgı gosterdıgı ıcın suan sızde ondan hoslandıgınızı sanıyor olabılırsınız..
buna dıkkat edersenız,duygularnızdan emın olursanız..
neden olmasın???

olmaz kesiinlikle olmaz.erkekler maalesef dul kadınları kullanmak istrler hepsi böyle değildir elbette ama çoğunluk böyle umarm bu yazdıklarm için kızmazsn canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…