• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı !

iyide arkadasim daha bosanmamisin bile sen hemen ikinci evlilik derdine dusmusun....

21 yaş evlilik için kadın olsun erkek olsun bana göre çok genç bir yaş. (şu zamanda.)
ıstisnalar vardır mutlaka ama kaideyi bozmaz , kaldıki siz henüz boşanmamışsınız bile..

ben 27 yaşımdayım o yaşlarda bir erkek kardeşim var! oldukça düşündürücü bir durum...şu an yaşadığın ruh haline veriyorum ama altını çizerek söylüyorum kesinlikle yanlış bir davranış sergilemişsin..o yaşlarda ki erkeklerin pek çoğu kendinden büyük bayanlara ilgi duyuyor,herkes karşılaşmıştır böyle bişeyle..henüz kişiliği bile oturmamış birisi o..kaldı kii sen daha boşanmamışsın...yüzünün kaç yaşında gösterdiğinin bir önemi yokk...ben kendi yaşıtlarımı çocuk buluyorum yeri geliyor olgun gelmiyorlar bana hemen hemen hepsi hem dee...bir an dur ve hayatına uzaktan bak bence,o zaman doğru kararı verirsin...

Su an duygusal boslukta oldugunuzu dusunuyorum.
O yuzden gordugunuz ilgi hosunuza gidiyor muhtemelen.
Ama yinede 21 yasindaki bir erkegin suan ki kararlarina cok fazla guvenip umut baglamayin derim.
Sorunlu bir evlilik donemi gecirdiginizden bahsetmissiniz.
Artik bundan sonraki adimlarinizi dikkatli atmalisiniz, birde cocugunuzun sorumlulugu var uzerinizde.
Ayrica henuz bosanmamissiniz zaten, acele etmiyormusunuz sizce ?

Yorumlariniz icin tsk ler... Bir kac konuya aciklik getirmek istiyorum. Evet sorunlu hemde cok sorunlu bir evlilik yasadim aska, sevgiye, guvene, huzura hep ac kaldim. Simdiki iliskime bunlarin yoklugunu doldurmak icin basladigimi dusunmuyorum.
Evlilige gelince bizim iliskimiz daha cok yeni. Ben ciddiyim dediysem hemen evlenicem demedim arkadaslar bi yanlis anlasilma var. Kendisine dedim ben kafami toparlamam lazim yeni bi iliskiye hazir olmam icin zaman lazim diye. Uc sene falan kesinlikle evliligi dusunmuyorum.

oo baslamissin bile iliskiye.kimse iliskinin icinde bazi gercekleri kabulenmez kabulenemez.objektif olamaz kisaca.Ne kadar öle degil desende icinden hep gecirdigin duygulari yasayabilcegim insani buldum düsüncesi ile yola cikiyorsun umarim hayal kirikligna ugramazsin

Keşke onda var olduğunu düşündüğünüz olgunluğu siz gösterip, bu ilişkiyi sonlandırsanız... ailesini karşısına almayı düşünen bir çocuğun, ailesi bu duruma razı değil demektir.. keşke onların aile ilişkilerini bozmasanız...

21 yaşında bir erkek ve 30 yaşında bir kadın...
Ve 1 çocuk...
O insan çocuğunu kaldırabilecek mi?
...

Bir arkadaşında dediği gibi yaşlar 30'a 38 olsaydı hiç sorun değildi ama bu daha 21 yaşında. Kendimi o yaşlarda düşünüyorum da ne kadar çocuk düşünceli biriydim. O yüzden bu ilişki olmaz yürümez. Bu yaşlarda insan çok cahildir herşeyi elde etmek ister ama o olay elde edene kadardır. Sonra foss çıkıverir. Bu olaydan 4 yaşında ki kızın zararlı çıkar. O yüzden hem daha boşanmamışsın. Kağıt üzerinde de olsa bir eşin var bu görüşmeler bile bana göre çok ayıp o yüzden yol yakınken dön. Görüşmeyi ve ilişkiyi kes tamamen. Kendini silkele ve kendine gel.

sadece şunu düşünün bir kızınız var ve bir gün gelip size deseki anne ben birine aşığım ama daha önce evlenmiş boşanmış bir çocuğu var ve aramızda 10 yaş fark var tepkiniz ne olurdu bunu iyi düşünün ve ona göre karar verin allah herşeyin hayırlısını nasip etsin siz ve kızınız için mutluluklar

Sen şuanda eşinden ayrılıyorsun diye bir boşluğa düştün. . Ve karşına çıkan ilk kişiye sarılmak istedin belliki. . Karşındaki daha bir çocuk ama . . Erkekler ne yazık ki çok geç olgunlaşıyorlar. . . ımkansız insana cazip gelir ya sizinki de biraz o hesap olmuş sanırım . . Hem daha eşinle boşanma davan sonuçlanmamış. Biraz acele ediyorsun gibi . . Bundan sonra senin adımlarını dikkatli atman lazım . . Çünkü ortada çocuğun var.21 Yaşındaki genç senin çocuğuna babalık yapabilecek mi sence !

Kişiselleştimeden umarım kalp de kırmadan yazmak istiyorum

Toplum olarak bizim problemimiz burada sanırım

Daha boşanmadan yeni bir ilişkiye başlamak ne kadar sağlıklı düşünürücü...

Üstelik miniminnacık bir çocuk var ortada...

Nasıl hazır hisseder ki insan kendini yeni bir duygusallığa, daha eşi ile tüm bağları koparmadan işte bu kısmı aklım hiç almıyor

Sorunlu bir evlilik demişsiniz, kimbilir ne zorluklar yaşadınız ama bizim hatamız burda

Yaşanmışlıklara doyamıyoruz

Bu kişi 21 yaşında ve muhtemelen ailesini arkasına alacak, siz daha bir yenilgiden yeni çıkmıssınız, ruhunuz hazır mı bu mücadeleye, ailesıyle savasmaya, direnmeye ve ne uğruna...

Yıllarca emek verirsiniz anlarım ama daha çok yeni ki bu, üstelik kız kardesınız de etkılenır bu durumdan bana gore

Haddim degıl belkı ama nacizane çok yanlış buldum...

ben bu ilişkinin hata olacağı kanısındayım. önce çocuğunuzu düşünmeniz gerekir ve de boşanma davanızın neticelenmesini beklemeniz..

zor bı durum...
bence o cocuk ıyı dusunemıyo aılesının ne kadar tepkı vercenı dusunuyo ama ...
onları karsısına almak ne kadar sure alcak ne kadar zaman daynabılcek ?..
bence sız uzak kalmayı deneyın..

bu çocuk evinizi nasıl geçindirecek peki?

çocuğunuza babalık yapabilecek vasıflarda mı? size kocalık yapabilecek durumda mı?

bence hepsinin cevabı olumsuz. bulunduğunuz boşluk yüzünden bir yanlışa düşmeyin. çocuğunuzu ve onun geleceğini düşünün.

bence hiç yanaşmamak en iyisi....onun da aklını bulandırıp ailesiyle ilişkilerini bozmayın.

" Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş "
sizde boyle yapmayı deneyın bence, yoksa zararlı cıkarsınız. Bile bile lades olmazz..

bir kız çocuğu annesi olarak,lütfen kendinizden önce onu nasıl bir hayatın beklediğini düşünün...
buna göre karar verin...

kardeşinizi de düşünmeyi ihmal etmeyin...onların başlayan ilişkisi,sizin başlamayan,başlaması çok da uygun olmayan arzularınız için bitmesin....

21 yaşımdayken neler istediğimi düşünüyorumdakaydirigubbakcemile2... daha çocuk o canım yaa.. sende boşluktasın .. kardeşim olarak gördüm diyosun ilk demekki seni etkileyen tek şey ilgi. 21 yaşında bir veletin ilgisi beni memnun edecekse vay halime.....:delphin:

Back
X