yaş farkı

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Aile dostumuz biri ile tanıştırdı. Çocukla gayet iyi anlaştık akşamında tlf nolarimizi aldık. Sonra yaş konusu açılınca bir şok yaşadım o 26 imiş. Bende 29. Yaşını hiç göstermiyor 30 falan vardır diyordum. Onun için sorun olmadığını söyledi. Sizce ne yapmayalım. Hiç benden küçük biri ile düşünmedim açıkcası

25 yaştan sonra kadının erkekten bikaç yaş büyük olması bana problem gibi gelmiyor.

sen 23 o 20 olsa filan daha çocuk gibi gelirdi ama şu haliyle sıkıntı yok bence.

yeterince olgun mu kafası kafana uyuyor mu vs bunlara bak.

önemli olan iyi anlaşmanız olgun bir bireyse problem yok.

Teşekkür ederim bende kestirip atmamak istedim hemen şans vermek istedim bakalım inş iyi olur:)

Çocuğun yaşı 26 imiş, siz de 30 gösterdiğinizi düşünmüşsünüz. 4 yaş farkı mı sizi şoke etti?

problem yok bence hıcbısekılde. adam olsun yeter:) anlaşıyorsanız, birbirinizi tasıyorsanız ne mutlu.

Çocuğun yaşı 26 imiş, siz de 30 gösterdiğinizi düşünmüşsünüz. 4 yaş farkı mı sizi şoke etti?
Yok ben 29um onun 30 olduğunu falan düşünüyordum. Sok olmamın sebebi hiç 26 yaşında göstermemesi. Birde hiç böyle bişey başıma gelmedi ondan sanırım m

Kimlikte ne yazdiindan ziyade davranislari olgunmu,size karsi davranislari nasil bunlara dikkat edin

görünürde sorun olmazmış gıbı soylenıyo ama illaki 10 15 yıl sonra sorun oluyo nasıl oluyo dersen erkegın gözü birden acılıyo ( yası kucuk evlendıgı ve hıc degısık tecrube yasamadıgı ıcın ) yanındakı kadın yaslı ,cevresındekı yasıtları genc eslere sevgılılere sahıp olunca haa dersen kı 10 15 yıl evlı kalıp kalmamak cok onemlı degıl onu bılemem sana çevremde kı tecrubelerıme dayanarak soyluyorum dıkkate alır veya almazsın senın bılecegın bısey

10-15 yıl sonrası 3 yaş farkın çok bariz ortaya çıkacağını sanmıyorum. Yanımda o benden büyük görünüyor diyebilirim.

10-15 yıl sonrası 3 yaş farkın çok bariz ortaya çıkacağını sanmıyorum. Yanımda o benden büyük görünüyor diyebilirim.
Şimdi de olmaz, 10-15 yıl sonra da problem olmaz o 3 yaş fark, hiç merak etme.

Senden 3 yaş büyük olan birine yaşlı da denmez. Kaldı ki, başka kadın için eşinden vazgeçen adamların hep mi eşleri büyüktü?
Gözü dışarda maymun iştahlı adam 20 yaşındaki karısını da aldatıyor.

benim tanığım var bu şekilde..tabi onların yaşları biraz daha büyük..gayette anlaşıyorlar..çocukları bile var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…