Aile dostumuz biri ile tanıştırdı. Çocukla gayet iyi anlaştık akşamında tlf nolarimizi aldık. Sonra yaş konusu açılınca bir şok yaşadım o 26 imiş. Bende 29. Yaşını hiç göstermiyor 30 falan vardır diyordum. Onun için sorun olmadığını söyledi. Sizce ne yapmayalım. Hiç benden küçük biri ile düşünmedim açıkcası
problem yok bence hıcbısekılde. adam olsun yeter:) anlaşıyorsanız, birbirinizi tasıyorsanız ne mutlu.Aile dostumuz biri ile tanıştırdı. Çocukla gayet iyi anlaştık akşamında tlf nolarimizi aldık. Sonra yaş konusu açılınca bir şok yaşadım o 26 imiş. Bende 29. Yaşını hiç göstermiyor 30 falan vardır diyordum. Onun için sorun olmadığını söyledi. Sizce ne yapmayalım. Hiç benden küçük biri ile düşünmedim açıkcası
Yok ben 29um onun 30 olduğunu falan düşünüyordum. Sok olmamın sebebi hiç 26 yaşında göstermemesi. Birde hiç böyle bişey başıma gelmedi ondan sanırım mÇocuğun yaşı 26 imiş, siz de 30 gösterdiğinizi düşünmüşsünüz. 4 yaş farkı mı sizi şoke etti?
10-15 yıl sonrası 3 yaş farkın çok bariz ortaya çıkacağını sanmıyorum. Yanımda o benden büyük görünüyor diyebilirim.görünürde sorun olmazmış gıbı soylenıyo ama illaki 10 15 yıl sonra sorun oluyo nasıl oluyo dersen erkegın gözü birden acılıyo ( yası kucuk evlendıgı ve hıc degısık tecrube yasamadıgı ıcın ) yanındakı kadın yaslı ,cevresındekı yasıtları genc eslere sevgılılere sahıp olunca haa dersen kı 10 15 yıl evlı kalıp kalmamak cok onemlı degıl onu bılemem sana çevremde kı tecrubelerıme dayanarak soyluyorum dıkkate alır veya almazsın senın bılecegın bısey
puhahahaha koptummmm, supersınnnn :)Çıtırrrrr, yakışır....
Şimdi de olmaz, 10-15 yıl sonra da problem olmaz o 3 yaş fark, hiç merak etme.10-15 yıl sonrası 3 yaş farkın çok bariz ortaya çıkacağını sanmıyorum. Yanımda o benden büyük görünüyor diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?