Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Sizi tatlı yorumlarınızdan biliyorum, hep cıvıl cıvıl bir kadın aklıma gelir yorumlarınıza denk gelince... Özellikle ikinci evliliklerde önemli olan birliktw keyif almak. Bahsettiğiniz özelliklere rağmen bu adamda ben yeteri kadar samimiyet ve sorumluluk göremedim.. Maalesef diploma keyif vermiyor ve sevişirken de yabancı dil konuşmuyoruz. Boşandığım adam kariyer sahibi yabancı dilleri olan yüksek lisanslı bir odundu. Ona söylediğim, soğuk kış gecelerinde kariyerin ve diploman seni ısıtır artık olmuştu. Eminim sizin ilk eşinizde kariyerli ve eğitimli biriydi ama adam olamadığı için ayrıldınız. Demem o ki gönüş frekansına bakınız gerisi hikaye. 32 yaşındayım boşanmış bir kadınım. Dilerim sizde bende özellikle boşanmış olan kadınlar gönül frekansımıza uyan insanlarla karşılaşıp çok mutlu oluruz. Sevgiler tatlı kadın :)

Aminnn.

Sonuçta 52 yaşında adam belki flörtleşmek onun tarzı değildir ne bileyim daha ciddi bakıyodur ben sizin enerji dolu kıpır kıpır bi bayan olduğunuzu düşünüyorum beyefendininde ağırbaşlı ciddi bi bey olduğunu düşündüm yani siz gezip eğlenmeyi severken o oturup ciddi sohbetler etmeyi seviyo olabilir bu konulardada anlaşabilecekseniz olgun insanlarsınız zamana bırakın olacağı varsa olur zaten

Ablacim merhaba..
Konu cok ilerlemis ama ben yeni fark ettim brz kurcaladim
Ben nerden baslasam bilemedim bu adam gibi birini tanimistim ve bende cok baglanmistim yani duygularini acabalarini anlayabiliyorum
Bazi erkekler sadece kan emer somurur de somurur bu adamdaki ego tatminini diploma muhabbetinden egitiminden anladim.
Bana gore bir erkekteki en onemli ozellik merhamet ve vicdan. Merhametli erkekler uzmeye korkar gozunun icine bakar yorulma yipranma diye ugrasir bu adam gibi bekletmeyi seni ayri kebapciya gondermeyi aklindan bile gecirmez bu adamin ben kimseye karsi sevgi besleyebilecegini insani duygulari tasiyacagini dusunemedim. Evet belki bir gun evlenir ama bu evlilikte neler yasanir kim baskin olur senin hayallerin yasanir mi bilemem..
Cok net olmussun ne olur cok baglanma bu sevgisiz adama..
En guzel yaslarindasin ama insana her konuda yoldas lazim bu adam hastayken sana corba yaparmi ozel gunlerde seni mutlu edermi her ortamda sevdigini belli edermi cocuklarina ne kdr tahammul edebilir sana yaslaninca ilacini hatirlatirmi seni sabah operek uyandirirmi bunlari dusun.. bana hic birini yapacak gibi gelmedi..
Allah gonlune huzun degdirmesin.. en guzel gunlerin yakindir insallah..

Gelen kutusu, yorumlarina cok deger veririm bilirsin. Ama biliyorum ki insan kendine gelince net goremiyor bazi seyleri. Yazdiklarina bakarak, ilerde cok uzulmemen icin bu adama kapilmamani tavsiye ederim. Cunku gel-gitli iliskiler yurumuyor, bilirsin. Henuz adi bile sanirim net konulmamis, sevgili misiniz degil misiniz tam olarak bilmiyorsun ve adamin her soylediginden birseyler cikarmaya calisiyorsun haliyle. Simdiden yormaya baslamis sanirim seni. Bir arayip bir aramamasi durumu da var. Simdilik belki bu durumu anlayisla karsilasan da ileri de yorulmaya baslayabilirsin. Cok kapilmamani tavsiye ederim. Unutma insanlarin deger verdikleri kisiye ayiracak vakitleri hep olur. Uzun sure aramiyorsa fazla beklentiye girme bu adam icin . Sevgiyle kal.

belli bir yaşa gelmiş, yaşanmışlıkları tecrübesi olan bir kadınsınız...
iyi kötü bu adamın niyetini anlamış olmalısınız zaten kendisi uzun yıllar önce bir evlilik yapmış bir nedenden bitmiş yaşta gelmiş belli bir seviyeye bekar hayatına alışmış yeniden sorumluluk almak isteyeceğini sanmıyorum...
ilişki yaşayabilirsiniz ama öyle gelinlik hayalleri falan kurupta kendinizi fazla kapırmayın derim, sonra üzülen siz olursunuz..
ve bence bu adam biraz dengesiz ne istediğini bilmeyen bir tip gibi geldi bana..
hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim bebeler seviyo o sarkiyi :) gonderilen sarkilarda ben bi mesaj ararimda:) sozleride guzel o sarkinin:)) bu zamanda asik olmak zor gelir:)) ne bilim msj mi vermiski:))

Kaç ayım böyle şifre çözmeye çalışarak geçti
Acaba onu mu demek istiyor, bunu mu demek istiyor

Yorulmuşum şimdi fark ediyorum

Adam gibi adam olsun. 16’lık ergen gibi şarkılarla mesaj vermeye çalışmasın.

Sen çok çabuk bağlanmışsın ya adam korkmuştur birde daha önce başından kötü bir tecrübe geçmiş bin düşünür bir adım atar artık ayrıca onbeş senedir bekarsa alışmış olabilir yanı bu hayatına evlenmek istemiyor olabilir

İyi de başından kötü tecrübe geçeli 15 sene olmuş. Kendini toparlayamamış mı? Korkusu geçmemiş mi?

Ne bileyim ya ben erkek olsam benim gibi bir kadını kaçırmazdım diye düşünüyorum :))

Bence adamın keyfi yerinde. evlilikmiş falan hiiiiiç aklnın ucundan dahi geçmiyor. siz neden hemen gelinlik bakıyorsunuz. yanlış sinyaller göndermeyin. yok resmimi ne zaman koyarsın bilmem ne. biraz bordo bereli olun kızlar. ona vereceğin en iyi ve en sinsi sinyalleri şimdi sana söylüyorum. birdaha evlenmeyi düşünmüyorum, kişilerin birbirlerini boğmadığı rahat bir ilişki arıyorum, ve bunu gözlerden uzak yaşamak istiyorum bende reklam olmak istemiyorum bu yaştan sonra. vermeniz gereken imaj bu. adamı bu şekilde rahatlatırsan o da sana daha çok kayacaktır. beraber geçirdiğiz vakit ve aradaki bağ kuvvetlenecektir. iyice kendine bağladıktan sonra B planına çaktırmadan hafif hafif geçceksiniz.

Ahahahah
Ben taktik kadını değilim. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Kendim de seviyorsam söylerim. Hep bugünümüz son günümüz olabilir mantığında yaşadığım için çocuklarıma da anneme babama da aileme de sevdiğimi sürekli söylerim.
Bir de sevilmek güzel bir şey. Sevdiğim kişi bunu bilsin isterim. İçimde saklamak istemem.

Elbette ilk görüşmeden sonra biri bana seni seviyorum desin diye beklemiyorum. Ama “senden çok hoşlanıyorum, seni daha yakından tanımak istiyorum” bile cesur bir adım ve benim için yeterli. Tanıma sürecinde belki benim hoşuma gitmeyecek şeyler göreceğim veya o görecek. İlişkimiz bitecek. Hiç bir ilişkinin garantisinin olmadığının farkındayım, buna evlilikler dahil. Emek vermeyince tükeniyor.

Hele de benim yaşımda biri için bu taktik hamleleri çok yorucu.

Haklısınız tabi yaş etken oluyor.
O zaman şimdi ona watsaptan SEDA SAYAN-EVLENECEKSEN GEL şarkısını gönderelim ve bu iş bugün sonuçlansın.

Haklısınız tabi yaş etken oluyor.
O zaman şimdi ona watsaptan SEDA SAYAN-EVLENECEKSEN GEL şarkısını gönderelim ve bu iş bugün sonuçlansın.

Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
Adam bana bugün evlenme teklifi etse bile kabul edemem. Çünkü evliliğimin beni mutlu etmesini istiyorum. Dışarıya karşı göstermelik bir evlilik yapmak istemiyorum. Adam görevi gereği vali olacak. Evlenirsek ben de vali eşi. Ama mutsuz bir eş olacaksam ne anlamı olacak ki.

Bu adam benim ruhuma hitap etmiyor açıkça gördüm sizlerin de yardımıyla. Eski mesajları okuyorum bu konuyu açtığımdan beri. Bana gönderdiği yunus, kedi vs vs saçma emojilere bakıyorum. Kızım sen kendine bunu nasıl yaptın diyorum :)) Hayvanların komiklik yaptığı bir video göndermiş, ona bakıyorum, bebeğim sen daha iyisini hak etmiyor musun diyorum:))) Kendime gazı verdikçe veriyorum ahahaha

Ama sanırım hayatımdaki boşluğu doldurmak için zorlama bir ilişki olmuş. Mesela gece geç yatmışım, kızımın ateşi çıktı yazmışım. Ertesi sabah yazdığı şey: günaydın. E tamam da günaydın yaz, sonra geceniz nasıl geçti yaz, kızının ateşi düştü mü yaz. Empati yeteneği de sıfır.

Kaç gündür ben bir şey yazmıyorum. Dün de tatil nasıl gidiyor yazmış. İyi gidiyor dedim bıraktım. Gene saçma sapan emojiler yazmış. O kadar. Tüm gün iletişimimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…