- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Benim anladıgıma göre tek yapman gereken biraz kendini çekmen artık..
Öğlene kadar hiç sesi çıkmadı. Öğlen YouTube ‘dan şarkı linki göndermiş mesela. Bir de günaydın yazmış.
Ben de günaydın yazdım bıraktım.
Abla beni de çağır bir dahakine
Aminnn.Sizi tatlı yorumlarınızdan biliyorum, hep cıvıl cıvıl bir kadın aklıma gelir yorumlarınıza denk gelince... Özellikle ikinci evliliklerde önemli olan birliktw keyif almak. Bahsettiğiniz özelliklere rağmen bu adamda ben yeteri kadar samimiyet ve sorumluluk göremedim.. Maalesef diploma keyif vermiyor ve sevişirken de yabancı dil konuşmuyoruz. Boşandığım adam kariyer sahibi yabancı dilleri olan yüksek lisanslı bir odundu. Ona söylediğim, soğuk kış gecelerinde kariyerin ve diploman seni ısıtır artık olmuştu. Eminim sizin ilk eşinizde kariyerli ve eğitimli biriydi ama adam olamadığı için ayrıldınız. Demem o ki gönüş frekansına bakınız gerisi hikaye. 32 yaşındayım boşanmış bir kadınım. Dilerim sizde bende özellikle boşanmış olan kadınlar gönül frekansımıza uyan insanlarla karşılaşıp çok mutlu oluruz. Sevgiler tatlı kadın :)
Sarki neydi:)Öğlene kadar hiç sesi çıkmadı. Öğlen YouTube ‘dan şarkı linki göndermiş mesela. Bir de günaydın yazmış.
Ben de günaydın yazdım bıraktım.
belli bir yaşa gelmiş, yaşanmışlıkları tecrübesi olan bir kadınsınız...Merhaba KK kadınları,
Uzatmak istemiyorum ama uzun bir konu olacak.
Boşanalı 4,5, ayrı yaşamaya başlayalı 6 sene oldu. Mahkeme uzun sürse de bitmeden hayatıma birini almama kararım kesindi zaten. Ama bittikten sonra da kimseyi beğenemiyorum.
En son bir kaç ay önce biriyle tanıştım. İşle ilgili bir organizasyonda. Tesadüf yanyana oturduk. Bekar olduğunu öğrenince ve yaşının da yaşıma uygun olduğunu görünce mutlu oldum açıkçası. Biraz da elektrik aldım sanırım :) Çok detay vermek istemiyorum ama işinde statü olarak da bana denk biri. Yaklaşık 15 sene önce evlenmiş, kısa süre sonra çocuksuz boşanmış. Kendisine sormadım ama internet araştırmalarıma göre ekonomik durumu da bana denk. Toplantı şehir dışında ve 3 günlüktü, dolayısıyla bol bol akşam yemeği ve kahve bahanesi ile sohbet şansımız oldu.
Bulunduğumuz şehre dönünce bana mesaj atmaya başladı. Bir yandan seneler sonra biriyle tanışmış olma heyecanı, bir yandan acaba ileriye yönelik bir şey olma ihtimali, bir yandan korkular derken görüşmeye devam ettik.
Ama nasıl bir görüşme? Ben “sanırım benden hoşlanıyor” diyorum, umutlanıyorum, bir kaç gün hiç yazmıyor. Ben yazınca herhangi biri gibi cevap yazıyor. Tam bu aşamada ben kendim adamın avukatlığını yapıyorum: “adam 52 yaşında, koskoca daire başkanı, kalkıp sana çiçekli böcekli mesajlar atacak değil ya” diyorum. “Adamın belli bir ağırlığı var, normal” diyorum. Sonra “yok yok bana karşı hiç bir şey hissetmiyor” diyorum, kendimi geri çekiyorum. Bu sefer bana yazmaya başlıyor. “Aaa galiba bana karşı bir şeyler hissediyor” diyorum, gelinlik bakmaya başlıyorum :)) Ama bu sefer sürekli başkalarıyla sürekli meşgul. Başka kadın olmadığına eminim, arada fotoğraf gönderiyor, kalabalık erkek grupları.
Çocuklar nedeniyle her zaman dışarı çıkamıyorum, müsait olacağım zaman (mesela babaları gelip alacağı zaman) diyorum ki; sinemaya gidelim mi? “Bilmemkim davet etmişti ne zamandır, onunla görüşmem gerek”
“Bilmem nerde savcı beyle kahvedeyim, erken kalkabilirsem gelirim, sen haber bekle” Ben bekliyorum, bekliyorum, işi uzuyor, başka plan da yapamıyorum, gelemem dese tek başıma gideceğim sinemaya. Hazır çocuklar yokken. Boş boş beklediğimle kalıyorum.
En son artık ben “herhalde olmayacak” diyorum. Bu sefer bana seni seviyorum diyor.
Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum. Meslek camiasından nasıl karşılanır ki diyor.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Kafam çok karışık.
Benim bebeler seviyo o sarkiyi :) gonderilen sarkilarda ben bi mesaj ararimda:) sozleride guzel o sarkinin:)) bu zamanda asik olmak zor gelir:)) ne bilim msj mi vermiski:))Veysel Mutlu
Vay delikanlı gönlüm
:)))
Benim bebeler seviyo o sarkiyi :) gonderilen sarkilarda ben bi mesaj ararimda:) sozleride guzel o sarkinin:)) bu zamanda asik olmak zor gelir:)) ne bilim msj mi vermiski:))
İyi de başından kötü tecrübe geçeli 15 sene olmuş. Kendini toparlayamamış mı? Korkusu geçmemiş mi?Sen çok çabuk bağlanmışsın ya adam korkmuştur birde daha önce başından kötü bir tecrübe geçmiş bin düşünür bir adım atar artık ayrıca onbeş senedir bekarsa alışmış olabilir yanı bu hayatına evlenmek istemiyor olabilir
Bence adamın keyfi yerinde. evlilikmiş falan hiiiiiç aklnın ucundan dahi geçmiyor. siz neden hemen gelinlik bakıyorsunuz. yanlış sinyaller göndermeyin. yok resmimi ne zaman koyarsın bilmem ne. biraz bordo bereli olun kızlar. ona vereceğin en iyi ve en sinsi sinyalleri şimdi sana söylüyorum. birdaha evlenmeyi düşünmüyorum, kişilerin birbirlerini boğmadığı rahat bir ilişki arıyorum, ve bunu gözlerden uzak yaşamak istiyorum bende reklam olmak istemiyorum bu yaştan sonra. vermeniz gereken imaj bu. adamı bu şekilde rahatlatırsan o da sana daha çok kayacaktır. beraber geçirdiğiz vakit ve aradaki bağ kuvvetlenecektir. iyice kendine bağladıktan sonra B planına çaktırmadan hafif hafif geçceksiniz.
Ahahahah
Ben taktik kadını değilim. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Kendim de seviyorsam söylerim. Hep bugünümüz son günümüz olabilir mantığında yaşadığım için çocuklarıma da anneme babama da aileme de sevdiğimi sürekli söylerim.
Bir de sevilmek güzel bir şey. Sevdiğim kişi bunu bilsin isterim. İçimde saklamak istemem.
Elbette ilk görüşmeden sonra biri bana seni seviyorum desin diye beklemiyorum. Ama “senden çok hoşlanıyorum, seni daha yakından tanımak istiyorum” bile cesur bir adım ve benim için yeterli. Tanıma sürecinde belki benim hoşuma gitmeyecek şeyler göreceğim veya o görecek. İlişkimiz bitecek. Hiç bir ilişkinin garantisinin olmadığının farkındayım, buna evlilikler dahil. Emek vermeyince tükeniyor.
Hele de benim yaşımda biri için bu taktik hamleleri çok yorucu.
Haklısınız tabi yaş etken oluyor.
O zaman şimdi ona watsaptan SEDA SAYAN-EVLENECEKSEN GEL şarkısını gönderelim ve bu iş bugün sonuçlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?