Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

2 kere giyip verilen kıyafetler bence müsriflik onun dısında adam da es geçilecek biri değilmiş yani.
Uzun yıllar bekar kalmış. Böyle sosyal bi adamın karşısına kadınlar da çıkmıştır. Ben evlenmek istemediğini düşünüyorum. Ayrıca hesabı size ödetmesi

Bu ilişkinin uzun soluklu olacağına pek ihtimal vermiyorum.en gıcık olduğum erkek tipi... sen ilgi gösterince bi havalanma sen geri çekilince seni yoklama tavırları ve emrivakilerle giden ilişki... Bu iliskide mutlu olacaksanız inşallah devam eder diyorum.

Sizin yorumlarınızı her zaman beğendim. Banada çok yardımcı oldunuz. Konunuzu okuduğumda dedim demekki yıllar sonrada birisi kalbimi kazanır diye kendi adıma düşündüm. Ama şu mesajınız herşeyi anlatıyor. Kendisine , sağlığına çok önem veren bencil bir adam canlandı gözümde. Evlilik ona ayak bağı gibi gelir düşüncesindeyim keşke iyi şeyler düşünebilseydik. Kıyafetine, sağlığına, kendisini geliştirmeye hatta karşısındaki insanla iyi bir sohbet kurmayı becerebilen bir erkek böyle saçma sapan hareketler sergilemesi doğru gelmedi bana. Eğer günüm geçsin arada sohbet edeceğim biri olur derseniz bu adam ideal. Evlilik ve romantik bir ilişki olmaz bu adamla. Çünkü çok bencil. İnsan bazen böyle duygusal şeyler yaşamak istiyor. Doğru karar vereceğinize eminim.

Gel kız benimle sevgili ol

Şaka bir yana Adamın eğitimi, yüksek lisansı, İngilizce bilmesi çok matah bir özellik değil ben bunları hiç yeni tanıştığım kişilere anlatmam hele de toplantı gibi bir yerde

Hukuk mezunu olmak vs pazarlanacak bir şey değil aksine çok açık edilmeyecek bir şey

Kız bana ama gözün açılsın

Adam daire Başkanı dedin ya sana da o asistanı sekreteri ünvanı ne ise ona davrandığı gibi davranıyor

Organizasyonu yap hazır bekle uyarsa geleyim

Bir de bence senin kendi düzenin hayatın olması ayakları üstünde duran bir kadın olman onu rezil etmek gibi bir derdinin olmayacak olması cezbetmiştir

Malum eski Mudanya kaymakamının sevgilisi tehdit edince ormanda kadını dövdürttü diye haber oldu

Bir de yatsıdan sonra kebap mı yenir

Ben anlamam pek de 10 da değil mi bu yatsı namazı kıl hazırlan çık vs derken 11 olmuştur

Son tavsiyem boş ver bu adamı

Şubat ayında idi kebap işi :)) Yatsı erken okunuyordu

Hanimefendi, sizin saydiklariniz hukuk bolum disinda bende hepsi mevcut
Ustelik sadece İngilizce değil başka 2 dil daha biliyorum maaşım çok değil ama güzel yemek yaparım :))) hem öyle yaşlıda değilim :) benimle evlenir miydiniz ?

Senin yorumunu yeni okudum :))
Bencede çok matah bir şey değil :)

Bence boş verin bu adamı değer vermiyor aslında sadece cepte tutmaya çalışıyor...

Eğer problemli bir evlikten kurtulduysa size karşı ilgisizliği bundan olabilir. Yani 52 yaşında belli bir kariyeri var işinde gücünde ilişki düşünmüyorken belki karşısına çıktınız şuan hislerinin farkında olmayabilir. Bence akıllıca davranıp kendinizi geri çekin. Görüşmek istediğinde arada işiniz olduğunu söyleyip reddedin. Ama uzaklaşmayında tabii. Klasik kaçan balık tribi yapın. Nasipse zaten düzgün bir birliktelik yaşarsınız.

Ben begenmedim bahsettiginiz insani. Yasi 52 olmus ama kafasi sanki gencliginde kalmis. Bir olgunluk belirtisi goremedim. Siz su an kendi adiniza iliskinize bir isim koyamiyorsunuz mesela. Yazdiklarinizdsn da sevgili oldugunuz soylenemez. Yasinin insani olsa arada derede birisi olmazdi. Siz netlik ariyorsunuz o ise olabildigince belirsiz. Empati yapsaydi, sizi dusunseydi sizi bu sekilde kararsiz birakmazdi.

Ha bende demiyorum hemen hersey olsun ama yazdiginiz gibi de olmaz ki. Bir haber veriyor bir 2 hafta bisi yazmıyor. Boyle olmaz. Ayrica dini olayi gostermelik gibi oldu. O tarafi agir bassaydi inanin cok daha kararli ne istediğini bilen birisi olurdu.

Siz elbette son karari verecek kisisiniz ama bence bu insan sizi uzer ve size uygun degil. Allah guzel insanlarla karsilastirsin:)

Anladım ben daha düşük seviye biri sanmıştım
Bu kadar imkanları var ama yemeğe sen çağırıyorsun diye sen ödüyorsun...

kebapçı olayı, hesabı size ödetmesi, bekletmesi, naz niyaz, kıyafetlere ayakkabılara düşkünlüğü, iki kere giyip vermesi, kendine böylesine özen göstermesi (tabi ki doğrusu bu) bilmiyorum benim gözümde bencil, gençlik sevdalısı intibası bıraktı. şımartılmış, kariyerinin getirdiği avantajlarla bencilleşmiş sanki. hani erkeğin özellikle bu yaştaki erkeklerin yapması gereken janti deriz ya centilmenlik yok. benim tanıdığım bu yaştaki adamlar bayanın arabasının kapısını açar. evinden alır evine bırakır. erkeğin en olgun güzel yaşları 40 - 50 arası kadının kıymetini anladığı beyefendiliğin kitabını yazdıkları yaşlar.
ya kendinizi daha iyilere layık görün lütfen, ben daha kıymetliyim deyin.

2 cocuklu 40 yaşında boyle demek kolay mı annem

Bilmiyorum. Özellikle de Cumartesi davet ettim ki bütün gün hazırlık yapabileyim diye. Süper bir menü ve masa hazırladım.
Ama o ortamdan etkilenmiyor demek ki.

Tepkisi ne oldu masaya?

Kebapçıda yemek ısmarlamalar evde süper masa hazırlamalar...
Çok fazla şımartıyorsun bence esas sorun bu ama sen kaçırmaktan kaybetmekten korkuyorsun..o da bunu anladı..erkekler zoru sever sen cok cok kolaysın

Masayı çok beğendi, hatta fotoğrafını çekti.
Çiçeğini masanın ucuna koymuştum. Onu yakından çekmiş Allah’ın narsisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…