- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
2 kere giyip verilen kıyafetler bence müsriflik onun dısında adam da es geçilecek biri değilmiş yani.Ben ödedim
Evet şu ana kadar anlatmadığım kısım, bu adamda neler buluyorum. Sanırım en çok, en uzun ve ben telefonumla ilgilenmeden konuştuğumuz en zevkli konuşmalar ilk tanışma kısmında idi. Şu toplantı esnasındakiler.
Eğitimli olması (sonradan diploma eğitim demek değil öğrendim), fakülte mezunu olması, yurt dışında yüksek lisans yapmış olması, ben konuşurken doktorasına devam ediyor olması, bende “aaaa bak kaç yaşına gelmiş hala kendini geliştiriyor” diye düşündürttü bana.
Kelime hazinesi çok geniş, biraz da hukuk mezunu olması sebebiyle eski-yeni bir çok kelimeye vakıf olması, üstüne bir de 2 tane şiir kitabım var demesi...
Doğu kökenli olmasına rağmen değişik yemek kültürlerine açık olması, onlarca ülke görüp geçirmiş olması, güzel giyinmesi (maaşın çoğunu kıyafete yatırıyor, 2 kere giyip veriyor)
Gece geç saat bile olsa her gün yürümesi, sağlığına dikkat etmesi, yediğine içtiğine dikkat etmesi. Çok güzel ingilizce bilmesi.
Sizin yorumlarınızı her zaman beğendim. Banada çok yardımcı oldunuz. Konunuzu okuduğumda dedim demekki yıllar sonrada birisi kalbimi kazanır diye kendi adıma düşündüm. Ama şu mesajınız herşeyi anlatıyor. Kendisine , sağlığına çok önem veren bencil bir adam canlandı gözümde. Evlilik ona ayak bağı gibi gelir düşüncesindeyim keşke iyi şeyler düşünebilseydik. Kıyafetine, sağlığına, kendisini geliştirmeye hatta karşısındaki insanla iyi bir sohbet kurmayı becerebilen bir erkek böyle saçma sapan hareketler sergilemesi doğru gelmedi bana. Eğer günüm geçsin arada sohbet edeceğim biri olur derseniz bu adam ideal. Evlilik ve romantik bir ilişki olmaz bu adamla. Çünkü çok bencil. İnsan bazen böyle duygusal şeyler yaşamak istiyor. Doğru karar vereceğinize eminim.Ben ödedim
Evet şu ana kadar anlatmadığım kısım, bu adamda neler buluyorum. Sanırım en çok, en uzun ve ben telefonumla ilgilenmeden konuştuğumuz en zevkli konuşmalar ilk tanışma kısmında idi. Şu toplantı esnasındakiler.
Eğitimli olması (sonradan diploma eğitim demek değil öğrendim), fakülte mezunu olması, yurt dışında yüksek lisans yapmış olması, ben konuşurken doktorasına devam ediyor olması, bende “aaaa bak kaç yaşına gelmiş hala kendini geliştiriyor” diye düşündürttü bana.
Kelime hazinesi çok geniş, biraz da hukuk mezunu olması sebebiyle eski-yeni bir çok kelimeye vakıf olması, üstüne bir de 2 tane şiir kitabım var demesi...
Doğu kökenli olmasına rağmen değişik yemek kültürlerine açık olması, onlarca ülke görüp geçirmiş olması, güzel giyinmesi (maaşın çoğunu kıyafete yatırıyor, 2 kere giyip veriyor)
Gece geç saat bile olsa her gün yürümesi, sağlığına dikkat etmesi, yediğine içtiğine dikkat etmesi. Çok güzel ingilizce bilmesi.
Ben ödedim
Gel kız benimle sevgili ol
Şaka bir yana Adamın eğitimi, yüksek lisansı, İngilizce bilmesi çok matah bir özellik değil ben bunları hiç yeni tanıştığım kişilere anlatmam hele de toplantı gibi bir yerde
Hukuk mezunu olmak vs pazarlanacak bir şey değil aksine çok açık edilmeyecek bir şey
Kız bana ama gözün açılsın
Adam daire Başkanı dedin ya sana da o asistanı sekreteri ünvanı ne ise ona davrandığı gibi davranıyor
Organizasyonu yap hazır bekle uyarsa geleyim
Bir de bence senin kendi düzenin hayatın olması ayakları üstünde duran bir kadın olman onu rezil etmek gibi bir derdinin olmayacak olması cezbetmiştir
Malum eski Mudanya kaymakamının sevgilisi tehdit edince ormanda kadını dövdürttü diye haber oldu
Bir de yatsıdan sonra kebap mı yenir
Ben anlamam pek de 10 da değil mi bu yatsı namazı kıl hazırlan çık vs derken 11 olmuştur
Son tavsiyem boş ver bu adamı
Hanimefendi, sizin saydiklariniz hukuk bolum disinda bende hepsi mevcutBen ödedim
Senin yorumunu yeni okudum :))Gel kız benimle sevgili ol
Şaka bir yana Adamın eğitimi, yüksek lisansı, İngilizce bilmesi çok matah bir özellik değil ben bunları hiç yeni tanıştığım kişilere anlatmam hele de toplantı gibi bir yerde
Hukuk mezunu olmak vs pazarlanacak bir şey değil aksine çok açık edilmeyecek bir şey
Kız bana ama gözün açılsın
Adam daire Başkanı dedin ya sana da o asistanı sekreteri ünvanı ne ise ona davrandığı gibi davranıyor
Organizasyonu yap hazır bekle uyarsa geleyim
Bir de bence senin kendi düzenin hayatın olması ayakları üstünde duran bir kadın olman onu rezil etmek gibi bir derdinin olmayacak olması cezbetmiştir
Malum eski Mudanya kaymakamının sevgilisi tehdit edince ormanda kadını dövdürttü diye haber oldu
Bir de yatsıdan sonra kebap mı yenir
Ben anlamam pek de 10 da değil mi bu yatsı namazı kıl hazırlan çık vs derken 11 olmuştur
Son tavsiyem boş ver bu adamı
Eğer problemli bir evlikten kurtulduysa size karşı ilgisizliği bundan olabilir. Yani 52 yaşında belli bir kariyeri var işinde gücünde ilişki düşünmüyorken belki karşısına çıktınız şuan hislerinin farkında olmayabilir. Bence akıllıca davranıp kendinizi geri çekin. Görüşmek istediğinde arada işiniz olduğunu söyleyip reddedin. Ama uzaklaşmayında tabii. Klasik kaçan balık tribi yapın. Nasipse zaten düzgün bir birliktelik yaşarsınız.15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
Ben ödedim
Neden olmuyor??
kebapçı olayı, hesabı size ödetmesi, bekletmesi, naz niyaz, kıyafetlere ayakkabılara düşkünlüğü, iki kere giyip vermesi, kendine böylesine özen göstermesi (tabi ki doğrusu bu) bilmiyorum benim gözümde bencil, gençlik sevdalısı intibası bıraktı. şımartılmış, kariyerinin getirdiği avantajlarla bencilleşmiş sanki. hani erkeğin özellikle bu yaştaki erkeklerin yapması gereken janti deriz ya centilmenlik yok. benim tanıdığım bu yaştaki adamlar bayanın arabasının kapısını açar. evinden alır evine bırakır. erkeğin en olgun güzel yaşları 40 - 50 arası kadının kıymetini anladığı beyefendiliğin kitabını yazdıkları yaşlar.
ya kendinizi daha iyilere layık görün lütfen, ben daha kıymetliyim deyin.
Bilmiyorum. Özellikle de Cumartesi davet ettim ki bütün gün hazırlık yapabileyim diye. Süper bir menü ve masa hazırladım.
Ama o ortamdan etkilenmiyor demek ki.
Yalnız gelirken çiçek getirmişti.Bilmiyorum. Özellikle de Cumartesi davet ettim ki bütün gün hazırlık yapabileyim diye. Süper bir menü ve masa hazırladım.
Ama o ortamdan etkilenmiyor demek ki.
Tepkisi ne oldu masaya?
Kebapçıda yemek ısmarlamalar evde süper masa hazırlamalar...
Çok fazla şımartıyorsun bence esas sorun bu ama sen kaçırmaktan kaybetmekten korkuyorsun..o da bunu anladı..erkekler zoru sever sen cok cok kolaysın
Yalnız gelirken çiçek getirmişti.
Menüyü merak ettim. Bir de evde yalnız olunca hiç mi yakınlaşma olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?