- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Ayrılın diyemem ama ayrilmadan önce neden ayrılmak istediğinizi anlatmalısınız.Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
Adam bana bugün evlenme teklifi etse bile kabul edemem. Çünkü evliliğimin beni mutlu etmesini istiyorum. Dışarıya karşı göstermelik bir evlilik yapmak istemiyorum. Adam görevi gereği vali olacak. Evlenirsek ben de vali eşi. Ama mutsuz bir eş olacaksam ne anlamı olacak ki.
Bu adam benim ruhuma hitap etmiyor açıkça gördüm sizlerin de yardımıyla. Eski mesajları okuyorum bu konuyu açtığımdan beri. Bana gönderdiği yunus, kedi vs vs saçma emojilere bakıyorum. Kızım sen kendine bunu nasıl yaptın diyorum :)) Hayvanların komiklik yaptığı bir video göndermiş, ona bakıyorum, bebeğim sen daha iyisini hak etmiyor musun diyorum:))) Kendime gazı verdikçe veriyorum ahahaha
Ama sanırım hayatımdaki boşluğu doldurmak için zorlama bir ilişki olmuş. Mesela gece geç yatmışım, kızımın ateşi çıktı yazmışım. Ertesi sabah yazdığı şey: günaydın. E tamam da günaydın yaz, sonra geceniz nasıl geçti yaz, kızının ateşi düştü mü yaz. Empati yeteneği de sıfır.
Kaç gündür ben bir şey yazmıyorum. Dün de tatil nasıl gidiyor yazmış. İyi gidiyor dedim bıraktım. Gene saçma sapan emojiler yazmış. O kadar. Tüm gün iletişimimiz bu.
Ayrılın diyemem ama ayrilmadan önce neden ayrılmak istediğinizi anlatmalısınız.
Anlamazsa kendi sorunu. Dedigim gibi ayrilin diyemem, belki konusarak cozersiniz. Herkes ne dusundugunu acikca soylemeli. Mukemmel insan yok su dunyada.Anlar mı dersiniz :)))
Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
Adam bana bugün evlenme teklifi etse bile kabul edemem. Çünkü evliliğimin beni mutlu etmesini istiyorum. Dışarıya karşı göstermelik bir evlilik yapmak istemiyorum. Adam görevi gereği vali olacak. Evlenirsek ben de vali eşi. Ama mutsuz bir eş olacaksam ne anlamı olacak ki.
Bu adam benim ruhuma hitap etmiyor açıkça gördüm sizlerin de yardımıyla. Eski mesajları okuyorum bu konuyu açtığımdan beri. Bana gönderdiği yunus, kedi vs vs saçma emojilere bakıyorum. Kızım sen kendine bunu nasıl yaptın diyorum :)) Hayvanların komiklik yaptığı bir video göndermiş, ona bakıyorum, bebeğim sen daha iyisini hak etmiyor musun diyorum:))) Kendime gazı verdikçe veriyorum ahahaha
Ama sanırım hayatımdaki boşluğu doldurmak için zorlama bir ilişki olmuş. Mesela gece geç yatmışım, kızımın ateşi çıktı yazmışım. Ertesi sabah yazdığı şey: günaydın. E tamam da günaydın yaz, sonra geceniz nasıl geçti yaz, kızının ateşi düştü mü yaz. Empati yeteneği de sıfır.
Kaç gündür ben bir şey yazmıyorum. Dün de tatil nasıl gidiyor yazmış. İyi gidiyor dedim bıraktım. Gene saçma sapan emojiler yazmış. O kadar. Tüm gün iletişimimiz bu.
amcamın (yanlış anlama benden çok büyük olduğu için)ilişki dinamiği böyle ne çok heyecanlı ne durgun ,bence size boş değil yaşından ötürü ve konumundan ötürü hem temkinli yaklaşıyor hem sizi kaçırmak istemiyor gibi geldiDemin mesaj attı mesela. Ne yapıyorsun diye. Ben de TV izlerken yattığım yerden TV fotoğrafı gönderdim ama köşede ayaklarım gözüküyor.
Bana yazdığı şu: O ayakları gıdıklarım ona göre
Yani 52 yaş böyle mi kur yapar, adam mı anormal.
Haklisin ya bide biz kadinlar herseyde bi mesaj arariz ya.. valla hep bi heyecan kalbin agzinda hissi: ( bi zaman sonra kalbin beynin uyusuyor yoruluyor. Ama bu erkeklerin net olani yok nerdeyse...sen bi sarki yollasan sozleri uzerinde dusunmus olsan onuda tam dinlemez bile Allah bilir.Kaç ayım böyle şifre çözmeye çalışarak geçti
Acaba onu mu demek istiyor, bunu mu demek istiyor
Yorulmuşum şimdi fark ediyorum
Adam gibi adam olsun. 16’lık ergen gibi şarkılarla mesaj vermeye çalışmasın.
2 cocuklu 40 yaşında boyle demek kolay mı annem
Ne gel diyo ne git diyo gibi...Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
peki daha sonraki bi zamanda kızının ateşiyle ilgili hiçbişey sormadı mı
Hayır hayır
Mesela okul kapandı karne aldılar
Onları da sormadı
Acaba adamın statüsüne mi takıldınız , ama gerçekten tekrar söylüyorum bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yok, ne sizi önemsiyor ne değer veriyor , çaba bile sarfetmiyor , lütfen kendinizi önemseyin ve bu adamın mesajlarına cevap bile vermeyinHayır hayır
Mesela okul kapandı karne aldılar
Onları da sormadı
Acaba adamın statüsüne mi takıldınız , ama gerçekten tekrar söylüyorum bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yok, ne sizi önemsiyor ne değer veriyor , çaba bile sarfetmiyor , lütfen kendinizi önemseyin ve bu adamın mesajlarına cevap bile vermeyin
Adamın statüsü değil
Ama bekar oluşuna takıldım
Çünkü bu yaşa gelmiş erkeklerin hemen hepsi evli :))
son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?