Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Ayrılın diyemem ama ayrilmadan önce neden ayrılmak istediğinizi anlatmalısınız.

Evet tam olarak bu. peki yanlış anlamazsanız kendinize bir soru sormanızı rica edeceğim. bu adam hatrı sayırılır biri olmasa vali ya da daire başkanı her neyse. yinede onunla takılmayı evlenmeyi bu kadar çok ister miydiniz. bir memur olsaydı düz bir memur yinede bu hareketlerine tahammül edip bir gün iyileşecek diye bekler miydiniz?

Sanki adam biraz sizinle bir gelecekten korkuyor gibi.Çünkü sizin niyetiniz ciddi ve bunu da ona yansıtmışsınız o ise takılalım eğlenelim böyle iyiyiz modunda. Sonuçta sizin iki, evladınız var ancak adamda ne çocuk var ne bir şey senelerdir bekar yaşamış o rahatlığa alışmış şimdi sizin sorumluluğunuz onu endişelendiriyor bence.Ben sizin yerinizde olsam bu şekilde kaçak göçek oyalamayla sürdürülen ilişkiye gelemez yol yakınken önüme bakardım.

benim hayat tecrübem sizinki kadar değil ama bende yorum yapmak istedim.siz belli ki tekrar evlenmek istiyorsunuz ama adam baya ergen gibi hareket ediyor.Sizi ilişkiye ikna etmesi ve peşinizden koşması gerekirken bunları siz ona yapıyorsunuz ortada bir yanlışlık var.Adam 52 yaşında gibi olgun ve ciddi değil ,evlilik düşünen biri gibi hiç değil öylesine konuşuyor gibi daha çok.Ciddi düşünmediği çok belli, sadece siz geri çekilince mesaj atması ( attığı mesajlarında içi boş sizi tanımaya yönelik değil )..Mesela herşeyi falso ama özellikle çocuğunuz hastayken sormaması sizin ilişkiyi bitirmeniz için çok geçerli bir sebep çünkü çocuğunuzu sahiplenmeyecek ve ilgilenmeyecek biri sizi düşünse ne olurki ..

Bir de bazı erkeklerin yedekte tutma huyu vardır.Sanki sizi yedekte tutuyor gibi hani arayı bozmayayım da bir gün lazım olur gibisinden:)))

amcamın (yanlış anlama benden çok büyük olduğu için)ilişki dinamiği böyle ne çok heyecanlı ne durgun ,bence size boş değil yaşından ötürü ve konumundan ötürü hem temkinli yaklaşıyor hem sizi kaçırmak istemiyor gibi geldi

Haklisin ya bide biz kadinlar herseyde bi mesaj arariz ya.. valla hep bi heyecan kalbin agzinda hissi: ( bi zaman sonra kalbin beynin uyusuyor yoruluyor. Ama bu erkeklerin net olani yok nerdeyse...sen bi sarki yollasan sozleri uzerinde dusunmus olsan onuda tam dinlemez bile Allah bilir.

Ne gel diyo ne git diyo gibi...

Ayaklarina gidiklarim demesi benim hosuma giderdi.. tabii karsidakinden hoslaniyosam:) ayak bu sonucta ne diyebilir:)) dudagin olsa baska yuruyebilirdi.. :)

peki daha sonraki bi zamanda kızının ateşiyle ilgili hiçbişey sormadı mı

Hayır hayır
Mesela okul kapandı karne aldılar
Onları da sormadı

cok net aslında..ilgilenmiyor, uğraşmak istemiyor..ama sıradan biri bile o mesaj geçmiş olsun yazardı en azından..
baya bencilmiş..
ben olsam iletişimi keser atarım cunku bu yaptıkları yoklugundan daha cok üzer

Hayır hayır
Mesela okul kapandı karne aldılar
Onları da sormadı
Acaba adamın statüsüne mi takıldınız , ama gerçekten tekrar söylüyorum bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yok, ne sizi önemsiyor ne değer veriyor , çaba bile sarfetmiyor , lütfen kendinizi önemseyin ve bu adamın mesajlarına cevap bile vermeyin

Adamın statüsü değil
Ama bekar oluşuna takıldım

Çünkü bu yaşa gelmiş erkeklerin hemen hepsi evli :))

ben de bir üstteki arkadaş gibi düşündüm şimdi. atıyorum bu adam aynı görüntü aynı karakterle çok alakasız bir pozisyonda calışıyor olsaydı, sizden kat kat aşağıda olsaydı mesleki statü olarak mesela, bu adama bakacak mıydınız? kesinlikle sanmıyorum. asıl sizi cezbeden konumu olmuş. ama o konumu dolduracak kişiliği olmadığı için içi boş çıktı ne yazık ki. her halikarda size uygun değil bu kişi.

Adamın statüsü değil
Ama bekar oluşuna takıldım

Çünkü bu yaşa gelmiş erkeklerin hemen hepsi evli :))

iyi ama senin kendi hayatınla ilgili yazdıklarına bile cevap yazmayan biri bekar olsa kaç yazar..
o zaman kesip atma bekle , üstüne düşme, o ne kadar yazarsa sen de o kadar yaz, hiçbişey teklif etme
bakalım sonuc nereye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…