Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

40 sayılırım. Ama bana 52 yaş çok büyük geliyor. Ne bileyim abi gibi, amca gibi :)
İlk bilgisayarım olduğunda 12-13 yaşımdaydımilk telefonum olduğunda da 17.sonra İnternetle tanıştım. Meraklı olduğum için hepsini takip ettim. Ama etrafıma, yaşıtlarıma bakıyorum çoğu kullanamıyor. Bence gündem sanal dünyada akıyor. Atıyorum bi film için bile uzun süre nette araştırma yapabiliyorum. Alışverişi netten yapıyorum gibi gibi.
Yaşıtlarım bile kullanamazken 10 yaş büyük birisi haydi haydi yapamıyor. Ben böyle bir tiple yapamazdım.düşünsene profil fotoğrafı 20 yıl öncesinin, gençlik fotoğrafı. O da evdeki fotodan çekilmiş :)
Anlatırken kumaş pantolonlu, bıyıklı, parlak kunduralı bi adam canlandı gözümde niyeyse
Yaşam tarzını bilmiyorum tabi, kendime göre yorumladım. Ben seni daha heyecanlı, hayat dolu ve gündemi takip eden birisi olarak görüyorum.
Ayrıca tekke falan diyorsun, 15 yıldır cinsellik yoksa sıkıntı varmış gibi duruyor. E bu saatten sonra kırda papatya toplamak için evlenilmez
Sanki çok kıpır kıpır gelmedi bu ilişki bana ya
Hakkında hayırlısı olsun

Çiçek olayı aslında şöyle oldu
O gün 8 Mart Kadınlar Günü idi. İşyerinde herkese çiçek geliyordu. Ben de “bana çiçek gönderen yok, gözüm kapıda bekliyorum senden gelir belki diye” demiştim.

Gunaydiin :)
Ablacim bu is olmaz yani bence siz denk degilsiniz.
Bu adamin kurlari hani bi laf vardir ya "deli kiza kur yap demişler o da gelmis halınin ortasina s.cmıs " diye o hesap. Ruhsuz hatta biraz da görgü problemi olan.
Siz de de bi kucuk ergen tribi gormedim degil ama bunu heycanıniza ve yillarin yalnizligina veriyorum.
Lutfen kendinizi geri cekin ve uzmeyin. Bu adamdan is cıkmaz.

Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
Bıraksın bu ayakları üçkağıtçı adam.
Abla bak 35 yaşımdayım. Muhafazakar bir çevrede büyüdüm.
Bu çevrede de takiyyecisi,her devrin adamı,gerçek salih dindarı,altı hayhaylı üstü vayvaylısı ne ararsan var.
Kimin ne olduğunu 100 km öteden anlıyorum artık.
Toplantıda Kur 'an okuyan adamdan bir cacık olmaz.
Bu var ya bir zamanlar bazı ahmakların masalarının üzerinde x gazetesinin durması gibi bir şey inan bana...

Gelen kutusu,seni biliyorum yorumlarından,hatta çok güzel analizci soruların olur konu açanlara.
Fakat bence de adam dengin değil.Hayır denilen adamlar bile eğer kararlılarsa kapıdan kovsan bacadan giriyor,ikna etmeye çalışıyor kadını.Sen çiçekli sarmaşık gibisin,ama adam oturak fasulyesi çıktı bence,ben buradan öyle görüyorum.
Ayrıca eski eşinle de yaş farkın çokmuş,birşeylerden hevesini alamamışsın belli ne yazıkki.
Profil fotosu filan senin genç kızının düşüneceği şeyler aslında.Kendi ruhuna uygun birini bulmanı dilerim,yoksa bu adam senin eksiklerini tamamlayamaz...

Son düzenleme:
Aa birde dindar kısmı varmış. Çok dindar olan adam da ‘o evde ben duşa gireyim’ demez bence. O dindar kılıfıdır sadece. Dindarlık adı altında neler yapılıyor görüyoruz tvlerde gazetelerde.

Bizim çok yakın tanıdığımız yine ‘dindar’.

2. Hanımı aldı kendisi ve biz kızkardeşine sorduğumuzda ‘neden boşanmadı vs’ verdiği cevap ‘o abimin çok özel arkadaşı’ cevabını aldık. Çok özel arkadaş ne demek? Bildiğin kumanın metresin yumuşatılmış hali mi? Şok üstüne şok yaşadık. Bu adam da çevresinde saygın hacc’a umreye gitmiş sakallı vs bi tip yani.

Ben sağlıklı bir erkeğin boş duracağına inanmam 15 sene.

Bana her devrin adamı gibi geldi. O mevkilere de o şekilde gelmiş olabilir. Belki de mevkiye kapildiniz, güçlü olması hoşunuza gitti. Ama mevki gecicidir. 52 yaşında dindar bir insan duş vs. mesajları atmaz, toplantıda herkese bakım ne dindarim diye göstere göstere kuran okumaz. Maneviyat isleri ve ibadet herkesin gözü önünde iş güç arasında yapılmaz.
İmam nikahlı eşleri mutlaka olmuştur, belki de hala var, 15 yıl yalnız geçirecegini sanmıyorum.Hayatinda bir siz olsaydınız, ve evlenme niyeti olsaydı zaman kaybetmezdi. Ikiniz de genç değilsiniz.

Evet anlatmak isteyip anlatamadığım bu idi. 20 yaşında değiliz. Kaybedecek zamanımız yok. Bu yaşta işler daha farklı ilerlemeli.
Çok güzel anlatmışsınız, teşekkürler.

Bizimki gece 4’te online oluyordu ne bileyim ona kandım

Yani sabah namazından önce bir de teheccüt namazına kalkıyor adam.
Gerçekten dindar sandım.

Gerçekten dindar sandım.
Adam belki uyumadan önce mastürbsyon yapıp, 4te duş almak için kalkıyordur. Teheccüdü nereden çıkardınız

Bir de sizi yorumlarınızdan az çok takip ediyordum, konunuz garip geldi

Yani birlikte profil fotoğrafımızı koymadı falan demişsiniz, çok çocukça geldi açıkçası. Daha olgun olduğunuzu düşünüyordum yorumlarınızdan. Ben eşimle 10 yıldır tanışıyorum, ne flört ne evlilik ne çocuğumuz olunca fotoğraf paylaşmadı sosyal medyada. Gerek duymuyor, özel alanı olduğu için de karışmıyorum. Ki biz 20li yaşlardayız şu an. Neden demedim bunca zaman. 52 yaşında insanın sosyal medya kullanması bile garip geliyor bana

boşanalı 15 yıl olmuş ve bir daha evlenmemiş. çok uzun bir süre. genelde düzeni ve ev hayatını seven erkekler ayrıldıktan bir süre sonra yeniden evleniyorlar. çok fazla tanıdığım var böyle çevremde. bu adam sanki bekar yaşantısını seviyor gibi geldi bana. bunca yılda hiç mi karşısına evlenebileceği düzgün biri çıkmadı? bence çıkmıştır ama evlilik sorumluluğuna girmek istememiş belli ki. adamın kariyeri var, ekonomik durumu iyi, eh eli yüzü de düzgün, çoluk çocuğu da yok.ben bu adamın bu saatten sonra evleneceğine inanmıyorum. bilmiyorum ne kadar süredir tanışıyorsunuz ve sizin bu beklentinizi biliyor mu? fakat hareketleri bana evlilik değil de böyle ömür boyu sevgililik yaşayalım der gibi geldi.

Yani her akşam her akşam da olmaz diye düşünüyorum Adam her gece aynı saatlerde çevrimiçi idi.

Sosyal medya kullanmıyor, sadece Whatsapp var.
Profil fotosu işini açıkçası blöf olarak söyledim. Çünkü beni gizliyormuş gibi hissettim. Bir defasında sabah brunch’a gittik. Tesadüf sahibi de o esnada oradaymış ve önceden başka üst düzey bir toplulukla gittiğinde tanışmışlar. Orada merhabalaştılar. Adam masamıza oturdu. Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı. Ne alaka. Adam bana sormaya başladı, son zamanlarda oradaki Türklere nasıl davranıyorlar diye. Ne diyeceğimi şaşırdım. O esnada bozmak da istemedim.

Dışarıda gezerken de hiç başka tanıdıkları görmüyoruz, görüşmüyoruz. Dışarıda elimi tutmuyor, koluna giremiyorum. Zaten benden 1 metre önden gidiveriyor.

Önceki mesajlarda yazdığım gibi “benim için önemlisin, hayatımda yerin ciddi” mesajını alamadığım için böyle bir blöf yaptım. Yapsaydı ve o da benden isteseydi ben de yapamazdım, için için yapmamasını istedim aslında. Çünkü ben de onu hayatımdaki yeni erkek olarak tanıtmaya hazır değilim, böyle bir karara varamadığım için.

yahu sen 20 yaşındaki kız isteklerine sahipsin o 70 yaşında ki dede modunda. köprüden önceki son çıkışı kaçırmıyım iki eğleneyim derdinde.

yok bu yaştakiler artık günümüzün 42si gibi...

Gerçekten dindar sandım.

hahahahahhaaaayyyyy...kız sen ne safsın

Başka lafa hacet var mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…