- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Çiçek olayı aslında şöyle olduTüm yorumlara göz atınca şunu hissettim , sanki siz yılların yanlızlığından bunalıp omzunuzu dayayacak birini arıyorsunuz. Bu adama da biraz hızlı kapılmışsınız. Bu nedenle de acele edip talepkar davranıyorsunuz. Mesela:
Birlikte fotoğrafımızı ne zaman yayınlarsın?
Bana çiçek göndersene...
Biraz frene basın ve adamı daha iyi tanımaya çalışın. Sonrasında hayal kırıklığına uğramayın.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah...
Bıraksın bu ayakları üçkağıtçı adam.Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
Ayyy koşarak uzaklaşYanlışlıkla elim Z harfine bastı mesajlaşırken
Cevapları:
Z raporu
Gün sonu raporu yani
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
Misvak'ta komedyenlik stajı yapıyor galibaYanlışlıkla elim Z harfine bastı mesajlaşırken
Cevapları:
Z raporu
Gün sonu raporu yani
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
Bana çiçek göndersene dedim
Sen zaten çiçeksin dedi
Göndermedi
Bana her devrin adamı gibi geldi. O mevkilere de o şekilde gelmiş olabilir. Belki de mevkiye kapildiniz, güçlü olması hoşunuza gitti. Ama mevki gecicidir. 52 yaşında dindar bir insan duş vs. mesajları atmaz, toplantıda herkese bakım ne dindarim diye göstere göstere kuran okumaz. Maneviyat isleri ve ibadet herkesin gözü önünde iş güç arasında yapılmaz.
İmam nikahlı eşleri mutlaka olmuştur, belki de hala var, 15 yıl yalnız geçirecegini sanmıyorum.Hayatinda bir siz olsaydınız, ve evlenme niyeti olsaydı zaman kaybetmezdi. Ikiniz de genç değilsiniz.
Bizimki gece 4’te online oluyordu ne bileyim ona kandımAa birde dindar kısmı varmış. Çok dindar olan adam da ‘o evde ben duşa gireyim’ demez bence. O dindar kılıfıdır sadece. Dindarlık adı altında neler yapılıyor görüyoruz tvlerde gazetelerde.
Bizim çok yakın tanıdığımız yine ‘dindar’.
2. Hanımı aldı kendisi ve biz kızkardeşine sorduğumuzda ‘neden boşanmadı vs’ verdiği cevap ‘o abimin çok özel arkadaşı’ cevabını aldık. Çok özel arkadaş ne demek? Bildiğin kumanın metresin yumuşatılmış hali mi? Şok üstüne şok yaşadık. Bu adam da çevresinde saygın hacc’a umreye gitmiş sakallı vs bi tip yani.
Ben sağlıklı bir erkeğin boş duracağına inanmam 15 sene.
Adam belki uyumadan önce mastürbsyon yapıp, 4te duş almak için kalkıyordur. Teheccüdü nereden çıkardınızBizimki gece 4’te online oluyordu ne bileyim ona kandım
Yani sabah namazından önce bir de teheccüt namazına kalkıyor adam.
Gerçekten dindar sandım.
Adam belki uyumadan önce mastürbsyon yapıp, 4te duş almak için kalkıyordur. Teheccüdü nereden çıkardınız
Bir de sizi yorumlarınızdan az çok takip ediyordum, konunuz garip geldi
Yani birlikte profil fotoğrafımızı koymadı falan demişsiniz, çok çocukça geldi açıkçası. Daha olgun olduğunuzu düşünüyordum yorumlarınızdan. Ben eşimle 10 yıldır tanışıyorum, ne flört ne evlilik ne çocuğumuz olunca fotoğraf paylaşmadı sosyal medyada. Gerek duymuyor, özel alanı olduğu için de karışmıyorum. Ki biz 20li yaşlardayız şu an. Neden demedim bunca zaman. 52 yaşında insanın sosyal medya kullanması bile garip geliyor bana
yahu sen 20 yaşındaki kız isteklerine sahipsin o 70 yaşında ki dede modunda. köprüden önceki son çıkışı kaçırmıyım iki eğleneyim derdinde.
Bizimki gece 4’te online oluyordu ne bileyim ona kandım
Yani sabah namazından önce bir de teheccüt namazına kalkıyor adam.
Gerçekten dindar sandım.
Beni tanıştırırken Viyana’dan akraba diye tanıştırdı.
Dışarıda gezerken de hiç başka tanıdıkları görmüyoruz, görüşmüyoruz. Dışarıda elimi tutmuyor, koluna giremiyorum. Zaten benden 1 metre önden gidiveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?