yaş küçültme

-Arya-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
15
4
3
39
Merhaba

Netten biraz araştırdım ve pek anlayamadım buraya da sormak istiyorum.

Ben 1985 kasım doğumluyum. Yaşımı küçültmek istiyorum. Hastanede doğdum ve 1988 nisan ayında kardeşim var.
Yapabileceğim bir şey var mı? Varsa nedir? Kaç yaş düşebilirim? Görüntüm 24 gösteriyor. Bende 26 falan olmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler...

Hastanede doğduysanız kayıtlar resmidir, aksini nasıl ispatlayacaksınız?

yasinizi niye kucultmek istiyorusnuz? kimse bilmese siz bileceksiniz yine.. birde ne guzel kadin olmanin en guzel yasindasiniz, hatta daha oralara gelmemissiniz bile..
Edit: gerci uzerime vazife olmayan bise sordum, sadece merak ettigimden :) cevap vermeme hakkiniz baki, sevgiler

Bilmiyorum. Elimde çok az şey var ve yaşımla da uyuşmuyor. Belli bir birikimi silmek zorunda kaldım çünkü. Belki yaşım küçülürse,o zaman yapmak istediğim şeyleri sığdırabilirim gibi geliyor :)
Bide gerçekten küçük gösteriyorum. hayatıma girmeye çalışan kişiler hep benden küçük. utanıyorum artık yaşımdan :(

asliye hukuk mahkemesine dilekçe ile başvuruyorsunuz sizi hastaneye sevk ediyorlar kemik yaşınızı ölçüyorlar büyük çıkarsa küçültme olmuyor kemik yaşınız ne çıkarsa o ben adliyede çalışıyorum ceza mahkemesinde sizin derdiniz hukuklarla ilgili o yüzden bu kadar biliyorum

asliye hukuk mahkemesine dilekçe ile başvuruyorsunuz sizi hastaneye sevk ediyorlar kemik yaşınızı ölçüyorlar büyük çıkarsa küçültme olmuyor kemik yaşınız ne çıkarsa o ben adliyede çalışıyorum ceza mahkemesinde sizin derdiniz hukuklarla ilgili o yüzden bu kadar biliyorum

Bu kadarcık mı :)
Yani sadece kemik yaşı yani.
Çok teşekkürler :)

Bilmiyorum. Elimde çok az şey var ve yaşımla da uyuşmuyor. Belli bir birikimi silmek zorunda kaldım çünkü. Belki yaşım küçülürse,o zaman yapmak istediğim şeyleri sığdırabilirim gibi geliyor :)
Bide gerçekten küçük gösteriyorum. hayatıma girmeye çalışan kişiler hep benden küçük. utanıyorum artık yaşımdan :KK43:

bence yanlış bir açısı. hiçbir şey için geç değildir.yapmak istediğiniz bir meslek var ve yaş sınırını geçiyorsanız anlarım da... bence yaşınızla barışın.

Arkadaşım 19 yaş sonrasında mahkemece hastaneye sevk edilseniz bile kemik yaşı sağlıklı sonuç vermediğinden mahkeme kararı verirken, rapora bağlı kalmayacak resmi kayıtlarıda esas alacaktır, kaldıki hastane doğumu kayıtları mahkemece itibar edilen kayıttır bunun yanlış yazıldığını ispatla yükümlüsünüz öncelikle, sonuç olarak hastane doğumu olup, yaşı 19u geçmiş vatandaşın yaş küçültmesi oldukça zor

birkaç yaş için mi bu kadar uğraş, hiç değeceğini sanmam tabi kendi fikrim.
yapılacak olanların hepsi bu yaştan sonra da yapılır

Aslında bu sadece bi fikir. Yani kolay bişeyse neden olmasın dedim. Böyle bi şansım varsa kullanmak istedim hepsi bu. Ama sanırım zor bi süreç. Ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.
Psikolojim bozuk gibi görünüyorum muhtemelen gözünüze :) belkide öyledir..

Şuanki yaşın ne ise kemik yaşın o çıkacağından yaşını küçültemezsin canım. Hukuk hakimine sordum.

Şuanki yaşın ne ise kemik yaşın o çıkacağından yaşını küçültemezsin canım. Hukuk hakimine sordum.

Sanırım belli bir yaş sonra kemik yaşı oturuyor. Hakim böyle dediğine göre.
Teşekkürler ilgin için gerçekten :)

Back
X