Yaş meselesi

Bu adam o adam değil yalnız. Ben o şahıstan ayrıldığımı ve bunun yeni biri olduğunu söylemiştim . Evlilik üzerine konuşuyoruz

Gençlerden keyif almıyorum zaten.

Yaşınıza bağlı.
Ben şimdi 37yim. 67 yaşında biri olsa, anası danası da ölmüş olur ne kaynana ne kayınbaba vırvırı. Adam da yapacağını yapmış, konuşacağını konuşmuş olur oh mis huzur. Parası da varsa dünyayı gezer, o müzeden diğerine, o festivalden diğerine , o adadan diğer adaya, kuzey ışıklarına, buzullara... kafa dengiyse de gezer eğlenirdim. 2 de çocuğum var, daha da doğurmazdım.

Ama yolun başında genç olsam değerlendirmeye bile almazdım.

Bu adam o adam değil yalnız. Ben o şahıstan ayrıldığımı ve bunun yeni biri olduğunu söylemiştim . Evlilik üzerine konuşuyoruz
kusura bakma bacım ama hangi ara o adamdan ayrıldın da adamı unuttun yeni birini bulup sevdin de evlilik kararını düşünmeye başladın? derdim yargılama değil ama çok hızlısın çok

Babamla aramda 26 yaş var.Düsünemiyorum yani o kadar yaş farkı olan biriyle evlilik fikrini.Şu an 31 yaşındayım.40-45 yaşında birini dahi kabul etmezdim.Eşim 32 yaşinda.Hele ki 23 yaşında 55 yaşındaki bi adamı.Gercekten bana göre mide bulandırıcı.10 yaşa kadar tölare edilebilir ama su an kusak farkinin uzerinde yas farkiniz var.Hayatinin baharindasin para için kendini yakma.Gencliginin tadına var yaşıtlarınla gez dolaş.

Çok ya
Ne bilim 10 yaş normal de
30 yaş nedir
Sen 40 ken adam 70 yaşında dede olucak
Ya bu tarz evlilik yapıp mutlu olanlarda var
Beklentilerle ilgili
Misal 25 sin ama ruhun 50 yse sıkıntı olmazda
Ama bence yine de erkek kadından biraz büyük olmalı değer veriyor büyük olunca olgun oluyor erkekler geç olgunlaşır kadınlar erken çöker
Geri kafalı diyecekler belki bana ama öyle bence
7-8 yaş ideal

Şimdi düşününce Keanu Reeves olsun Brad Pitt olsun bunlar da 55 yaşında...
55 var, 55 var.
Bi' bakmak lazım

Ama sen olaya maddi yönden yaklaştığına göre elimizde bir Neo değil de Neco Amca var gibi geldi. Olmaz öyle.
Hem bu adamın çoluğu çocuğu torunu torbası da vardır. Yedirmezler o parayı sana.

Benim bir tanıdığımın eşiyle 30 yaş var arasında. O da sizin gibi rahat ederim diye evlendi. 10 sene geçti adam iyice yaşlandı kız sürekli antidepresanla geziyor. Çok yanlış çok sonra gözünüz yaşıtlarınıza kayıcak. Sizinle evlenmek isteyecek adamı ahlakı çok bozuk yoksa niye evladı yaşında biriyle evlensin. Aileniz de izin veriyorsa diyecek bir şey yok. Sizin gibiler için normal bu durum o zaman.

Benim annem babamla bile aramda 30 yaş yok yahu!

'Evleniyorsanız durum başka.' dememi mi bekliyorsunuz?

Ne fark eder adamın kim olduğu. Fark 30 diyorsunuz. Olayı ilkokul problemlerine dökecek olursak bu adamın şimdiki yaşı sizin şimdiki yaşınızın 2 katının 7 fazlası eder en az. Ama siz probleminizin ilk okuldaki yaş problemlerinden daha fazlası olduğunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Düşündüğünüz kadar basit ve tek boyutlu değil hayat. Bu olayın matematik kısmını hallettiniz diyelim, bunun fiziği, kimyası, biyolojisi ne olacak? Sosyolojisini de unutmamak lazım. Neresinden tutsanız elinizde kalır bu evlilik. Yine de, hayat sizin, biz karışamayız, yol gösteririz sadece.

Bir velimin eşi ile arasındaki yaş farki sizin kadar miydi bilmiyorum ama epey vardı.. Kiz 20 yaşlarındayken evlenmisler adam gene eli yüzü duzgun ,iyi görünürken karısıyla gezip tozuyormus ama kız 30 yaşına gelince adam bayağı amca modunda olmuş....İki de oğulları var bu arada.Kiza artık yasli bir adamla gezmek ve çocuk yapacak kadar sevismek yetmeyince boşandılar.Velayeti adam aldı .İki oğlu "ya babamla tekrar evlen ya da seninle gorusmeyiz" diyip babanın tarafını tuttular. Kotu bir ruh halindeydi kadın ...Elinde ne çocukları kalmıştı ne de mal mülk .... herkes rahat battı kadına bosandi modunda yorum yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…