Bu adam o adam değil yalnız. Ben o şahıstan ayrıldığımı ve bunun yeni biri olduğunu söylemiştim . Evlilik üzerine konuşuyoruzYaş farkı 10 deseniz ve sizin de yaşınız en az 25 olsa olabilirdi. Siz 23 yaşındasınız ve bu kişi en az 53 yaşında. Siz ilk baharsanız, o son bahar. Siz çiçek açarsınız, o yaprak döker. Bu kadar zamansızsınız birbirinize.
Bu kişi sizinle evlenmeyecek. Önceki konularınızda bu adamın evliliğe yanaşmadığını ama çocuk yapmak istediğini yazmışsınız. Yapmayın. Kaçın kurtulun bu adamdan. Yaşınız küçük olduğu için sizi kendine nasıl aşık edebileceğini iyi biliyor. Çünkü sizde olmayan bir şey var onda; hayat tecrübesi. Onun hayat tecrübesinin dinleyicisi olmayın. Kendi hayatınızı yaşayın.
Bu ilişki size acıdan başka bir şey vermeyecek. Acı veren ve sizi mutsuz eden her şeyden uzaklaşın.
Gençlerden keyif almıyorum zaten.Eger evlilikten aşk, cinsel doyum, ortak paylasimlar, aktif bir yaşam, arkadaslarla sosyal hayat gibi beklentilerin yoksa tek odak noktan ve beklentin maddi olarak rahat olmak ise sorun yasamazsin.
Terazinin bir tarafina parayi diger tarafina öbür saydiklarimi koy. Hangisinin agir basacagini düşün.
Merak ettigim genc bir kadin olarak niye yasitin insanlarla görüşmek, gezmek eglenmek yerine olgun birini bulup evlenme derdindesin?
Gençlerden keyif almıyorum zaten.
bayıldım=)))))
Allah rahmet eylesin, Anna Nicole Smith sugar daddy akımını başlatan idoldür. Kıymetini bilemediler.
Sırf benim hayatıma kattığı avantajları ben de çocuklarımın hayatına katayım diye erken evlendim :)Masallah genc baba olmus. Benim de annemle 22 yas var, genc anne/baba olmak guzel yonde farkli, degisik.
kusura bakma bacım ama hangi ara o adamdan ayrıldın da adamı unuttun yeni birini bulup sevdin de evlilik kararını düşünmeye başladın? derdim yargılama değil ama çok hızlısın çokBu adam o adam değil yalnız. Ben o şahıstan ayrıldığımı ve bunun yeni biri olduğunu söylemiştim . Evlilik üzerine konuşuyoruz
Bu adam o adam değil yalnız. Ben o şahıstan ayrıldığımı ve bunun yeni biri olduğunu söylemiştim . Evlilik üzerine konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?