Yaş meselesi

25 30 yaş buyuk fark!
Üstelik guzel yaşamakta nedir?
Yarın bıgun aşk yasamak için yaş farkını düşürebilirsinizde öylemi?
Sonrada neden evlılıgım mutlu gitmiyor dersınız.
Eşim benden bir kac yas küçük lakın aşkı, hayatı ölçülü güzellikte yaşadığımız için bır aradayız.

Neyse arkadaşlar hayırlısı artık fikirlerinizi aldım değerlendiricem teşekkürler.

Dünya ahiret amcam olsun derim.
Siz neden amca demediniz, nasıl "eş adayı" pozisyonuna gelebildiniz hayret doğrusu.
O adam da kızı yaşındaki birine böyle bid teklifle geliyorsa iğrençtir zaten.

Sırf işin içinde para var diye olacak iş mi bu.

Yaş farkı 10 deseniz ve sizin de yaşınız en az 25 olsa olabilirdi. Siz 23 yaşındasınız ve bu kişi en az 53 yaşında. Siz ilk baharsanız, o son bahar. Siz çiçek açarsınız, o yaprak döker. Bu kadar zamansızsınız birbirinize.

Bu kişi sizinle evlenmeyecek. Önceki konularınızda bu adamın evliliğe yanaşmadığını ama çocuk yapmak istediğini yazmışsınız. Yapmayın. Kaçın kurtulun bu adamdan. Yaşınız küçük olduğu için sizi kendine nasıl aşık edebileceğini iyi biliyor. Çünkü sizde olmayan bir şey var onda; hayat tecrübesi. Onun hayat tecrübesinin dinleyicisi olmayın. Kendi hayatınızı yaşayın.

Bu ilişki size acıdan başka bir şey vermeyecek. Acı veren ve sizi mutsuz eden her şeyden uzaklaşın.

Evlenmezdim. Bir arkadaşımın akrabası kadın, 30larında adam 60larında. 30 yaşa yakın fark varmış aralarında. Anahtar sözcük para bu evlilikte. Adam çok zengin tabi, kadın adamın imkanlarıyla mercedes jiplerde geziyormuş ancak sürekli gençliğim çürüdü vb... sözler ediyormuş yakın çevresine.Pişmanmış aslında. Para mutluluk değildir bana göre.

Eger evlilikten aşk, cinsel doyum, ortak paylasimlar, aktif bir yaşam, arkadaslarla sosyal hayat gibi beklentilerin yoksa tek odak noktan ve beklentin maddi olarak rahat olmak ise sorun yasamazsin.
Terazinin bir tarafina parayi diger tarafina öbür saydiklarimi koy. Hangisinin agir basacagini düşün.
Merak ettigim genc bir kadin olarak niye yasitin insanlarla görüşmek, gezmek eglenmek yerine olgun birini bulup evlenme derdindesin?

Biz o yastakilere abi bile değil yeri geliyor amca dayı diyoruz sen bide koynuna mı alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…