Yanlış ilişkileri/tercihleri aşk diye nitelendirmeyin.
He madem aşk çok mutsuz etmiş evlen tatlım, evlende gör dünya kac bucakmış.
Burada yazılanlar hava civa geliyor şimdi sana kafaya koymuşsun evlenmeyi zaten toz kondurmuyorsun ne denirse densin..
Ama derler ya hani itten köpekten beter pişman olacaksın, senin ki de bu kafayla ona dönecek ne yazik ki...
Onlar karşı çıkar benceAnnen baban ne diyor bu konuya ?
Ay AllahımŞeyma subaşı sen misin?
Annen baban ne diyor bu konuya ?
Sevgilin birlikte yaşamak istedi sen ayrıldın çünkü çocuk istedin sanırım evlilik dışı da olmayacağı için. Bu adam 60 yaşında baba olmayı kabul ediyor mu evet se evlen gitsinOrası olumlu bana kaldı iş
Erkekler için kendinden 30 yas küçük hatun normaldirArkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya
Sonun bihter gibi olurMerhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Sevgilin birlikte yaşamak istedi sen ayrıldın çünkü çocuk istedin sanırım evlilik dışı da olmayacağı için. Bu adam 60 yaşında baba olmayı kabul ediyor mu evet se evlen gitsin
Kesinlikle aynı fikirdeyimBana bu konu sosyal deney gibi geldi acikcasi. Karsi taraf parasina guvenip kizi yasindaki birine yaziyor, parasiyla satin alacak ya ona guveniyor. Igrenc, rezillikten baska bir sey degil. Aklima Ali Taran denen igrenc herif gibi kart horoz bir tip geliyor nedense.
Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya
Tee Allahım ya?Aşk sevgi çok canımı yaktı çünkü şimdi mantık evliliği yapmak istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. İyi şeyler düşünmek istiyorjm
Kuş öldü baby farkında mısınBuradaki yorumları ciddiye alma eğer seviyorsan anın tadını çıkar.
Onun bunun parasina güvenmek yerine kendi parani kazanmayı düşündün mü hiç? Zira el atına binen cabuk iner, söyledigin kahramanları tanimiyorum ama iyi izle, muhtemelen aynı son olacakBir nevi yıldızla halitin arasındaki yaş farkı gibi evet ama halit kadar zengin değil kahramanımız ama varlıklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?