yaş sorun olur mu.

deniziskele

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
14
0
16
Balıkesir
slm kızlar aranıza yeni katıldım. sizlere birşey sormak istiyorum ben ve erkek arkadaşım arasında 7 yaş var . yani o benden 7 yaş küçük sizce bu sorun olur mu. yada benim gibi var mı

yok olmaz rahat ol
daha doğrusu olmamalı
bu hafta içi bir sevgili adayı çıktı karşıma
ve benden 16 yaş küçüktü:))öldü bitti benim için:27:
bence 10 yaşa kadar sorun yok,anlaşabilin yeter
ha bu arada sevgili olmadım tabi çocukla:)))

7 yaş çok bir yaş farkı değil yani tabi bu yaşlarınıza da bağlı 16-23 gibi bir 7 yaşsa fazla olabilir mesela :)

7 yaş çok bir yaş farkı değil yani tabi bu yaşlarınıza da bağlı 16-23 gibi bir 7 yaşsa fazla olabilir mesela :)
ilk başta cevap verdiğiniz için tşk ederim. ben 31 sevgilim 24. erkek arkadaşım sorun etmiyorda ben biraz sorun ediyorum dışarda gezerken rahat değilim. o yaşımı göstermediğini kendininde daha olgun olduğunu söylüyor ama ben yinede siz bayanlarla kız kıza konuşmak istedim. ve birde ben cinsellik bölümünde yorum yada başlık açamıyorum yeni olduğum için mi acaba.

bence hiç önemli değil benim kuzenimde kendinden büyük bi kızla evlendi önemli olan anlaşıp mutlu olmak

olgun yaşlarda bnce sorun teşkil etmez mesela 40-33 gbi.... ama 24 yaşındaki bi erkek için sorun teşkil eder.... ilerleyen zamanlarda gençlere aklı gözü duygusu kayabailir... ayrıca ciddi bi ilişkinz varsa ailesi de sorun çıkarabilir bnce 24 yaşındaki genç bi erkeğin 31 yaşındaki bi kadınla yaş farkı fazla bence...

trend bu hayatım küçük sevgili koca senin sakıradan neyin eksik nazar degmesin mutlu olun inşalah bişiy olmaz siz aranızda bu konuyu rafa kaldırdıysanız....
mutlu olmaya devamm...

Aşkınızı kendiniz için yaşıyorsanız sorun değil...Ha elalem ne der diyorsanız zaten hiç başlama...

Bence sorun değil ama erkek geç olgunlaştığı için kadından büyük olmalı diye düşünüyorum....

Biraz da kişiliklerinize bağlı. Erkeklerin biraz geç olgunlaştığına inanıyorum ben. Eşim benden sadece 4 ay küçük ama bazen çocuk mu avutuyorum diyorum kendime. :)) Evlilik içinde sorumluluk alma, aileyi (birlikte kuracağınız aileyi) sahiplenme, zorluklar karşısında mızıkçılık yapmama gibi konular sıkıntı yaşama potansiyeliniz olan konular. Bunun yanında tabi birden genç olduğunu hatırlayıp çıtırların nasıl olduğu konusunda meraka da kapılabilir beyfendi. Şimdiden bunu anlayamazsınız ama ileride çıkabilir. Şimdi sorununuz yoksa şimdi mutluysanız sahip çıkın tabi ki ilişkinize ama ileride sizi bekleyen muhtemel sorunları bilirseniz belki de hazırlıklı olduğunuz için daha kolay atlatırsınız.

bence o olgunsa yaşına göre sende daha genç ruhluysan sorun olmaz dengelemişsiniz işte ..genç sevgili bulmuşsun oh ne ala :21::21::21::21:

şimdi olmazda ilerde olur sorun benım eşim 4 yaş buyuk benden bazen 14 yaş küçük gibi geliyo geçen gun kola al dedım yorgunum gıdemem dedı ısrar ettım kızdı gıttı 5 şişe kola almış bana inat olsun dıyeymiş daha çok alcakmış ama getirmesı zor olduğundan alamamış ay bakarmısın çocukluğaa :5::5::5::5::5::5:

canım siz birbiriniz seviyosanız aşkın etkisi geçene kadar sorun olmaz.. tabi siz bunu taze de tutabilirsiniz ki umarım böyle olur:))
fakat sorun çıkacak asıl yer sevgilinin ailesidir.. türk aile yapısında sevgilin gidip ailesine söylediği zaman kabul görmen zor.. yaşı da küçük olduğundan ailesinden etkilenecektir büyük ihtimal burda hergün okuyoruz aile gölgesindeki erkekleri:((
sen ciddi düşünüyosan işin zor canım.. hakkında hayırlısı olur umarım..

Back
X