- Konu Sahibi deniziskele
slm kızlar aranıza yeni katıldım. sizlere birşey sormak istiyorum ben ve erkek arkadaşım arasında 7 yaş var . yani o benden 7 yaş küçük sizce bu sorun olur mu. yada benim gibi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk başta cevap verdiğiniz için tşk ederim. ben 31 sevgilim 24. erkek arkadaşım sorun etmiyorda ben biraz sorun ediyorum dışarda gezerken rahat değilim. o yaşımı göstermediğini kendininde daha olgun olduğunu söylüyor ama ben yinede siz bayanlarla kız kıza konuşmak istedim. ve birde ben cinsellik bölümünde yorum yada başlık açamıyorum yeni olduğum için mi acaba.7 yaş çok bir yaş farkı değil yani tabi bu yaşlarınıza da bağlı 16-23 gibi bir 7 yaşsa fazla olabilir mesela :)
o kadar çok mutluyuz ki anlatamam. tşk ederim cevabınız için.hiç de sorun olmaz. böyle çiftler çok var şimdilerde. önemli olan mutlu olmanız.![]()
çok tşk ederim cevabınız için.yok olmaz rahat ol
daha doğrusu olmamalı
bu hafta içi bir sevgili adayı çıktı karşıma
ve benden 16 yaş küçüktü:))öldü bitti benim için
bence 10 yaşa kadar sorun yok,anlaşabilin yeter
ha bu arada sevgili olmadım tabi çocukla:)))
trend bu hayatım küçük sevgili koca senin sakıradan neyin eksik nazar degmesin mutlu olun inşalah bişiy olmaz siz aranızda bu konuyu rafa kaldırdıysanız....
mutlu olmaya devamm...
ya bayağ bayağ olgun yaşıtlarına göre... evet çevre kısmını kafamdan söküp çıkarmalıyım.Aşkınızı kendiniz için yaşıyorsanız sorun değil...Ha elalem ne der diyorsanız zaten hiç başlama...
Bence sorun değil ama erkek geç olgunlaştığı için kadından büyük olmalı diye düşünüyorum....
tşk ederim canım çok saol.bence o olgunsa yaşına göre sende daha genç ruhluysan sorun olmaz dengelemişsiniz işte ..genç sevgili bulmuşsun oh ne ala![]()
sizin kaç yaş ki. herşeyede hazırlıklıyım olsada görücem olmasa da görücem.olur....
acı ama gerçek.. yaşa gör yada dinle beni.