Yaş sorunsalı

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Arkadaşlar konuyu kuzenm için açıyorum.
Kuzenim 26 yaşında ve üst katta komşusunun oğlu var ondan hoşlanıyor çocuk 38 yaşında arlarında 12 yaş var yani
Neyse bizim ki buna faceden istek göndermiş çocuk hiç bir şey yazmamış sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Şimdi kuzenim diyor ki yaşı çok mu sorun olur mu ( bence çok ve olur dedim ben) birde çocuk alkol alırmış evlenince belki bırakır dio kuzenim yani bence bile bile lades yapacak
Sorumuz şu acaba çocuğa açıkça söylesem diyor hoşlandığını
Sizce ???

Adamın aklında yoksa da aklına düşürürsünüz. Ve maalesef bizim erkeklerimiz çoğu bu durumları kendi çıkarlarına hizmet için kullanırlar. O da kuzeninizden hoşlanıyor mudur, hoşlanır mı ilerde ilk söylediğime kıyasla çok zayıf bir ihtimal..
Bir de bu 38 yaşında çocuk dediğiniz adam, evli olabilir mi araştırdınız mı?

Yo bekar eminiz evet adam

Çocuk değil adam o  Belki sevgilisi vardır ya da kuzeninize birşey hissetmemiştir yoksa niye karşılık vermesin ki? Ya da yalnız takılmak da istiyor olabilir. Yaş farkı şu an için pek zorlamasa da uzun vadede sorun olur, ayrıca içkiyi evlenince falan değil kararlı bir şekilde tedavi görürse bırakır ancak.

Sevgilisi falan yokmuş bundan emin ama içki konusu bir de yaş farkı kafasını karıştırıyor

Ha bide abaza gibi algılanmamak için ağırdan alıyor da olabilir adam bak gerçi bi erkek söz konusuysa buna pek ihtimal vermiyorum ama...

Ben 27 sözlüm 38 yaşında çok ama çok mutluyum.Olgun bir erkekle birlikte olmak (ki eğer olgunsa bahsettiğiniz kişi) çok daha iyi.Ailem onu çok seviyor bende çok seviyorum.Eğer kafalar uyuşursa hiçbir sorun olmaz yaş aralığı. Ama alkol önemli tabi o konusa yorum yapamayacağım ama evlenince bırakmayacağından eminim.

Ya birşey diyeceğim ama şimdi sözlüler, nişanlılar, yeni evliler değil de en az bir on sene vakit geçirmiş çiftlerin görüşü daha gerçekçi olur. Yanlış anlamayın iyi niyetle yazmışsınız :) ama bu konularda buna çok dikkat ediyorum, ilişkinin ilk zamanları zaten herkes sevgi kelebeği. Yaş farkı en en fazla on olmalı bence.

Ya Türkçeye uygun veya değil. Bu kelime bana zorlama ve itici geliyor. O yüzden "sorunsal" kelimesini görünce cinnet geçirecek oluyorum.
Orasi oyle ben de hoslanmiyorum ama her konuda kelimenin turkce olmadigini dusunenler ciktikca deli oluyorum onlarin sayesinde kelimeye isindim

Evet katılıyorum

Yeni mi taşınmışlar

Eskiden de varsa Adamın bu yönde isteği olsa zaten harekete geçerdi diyeyim

Bu arada 38 yaşında bir çocuk da bizim evde var ve bu yaşa kadar evlenmedi ise tekrar düşünülmeli bence

Yeni mi taşınmışlar

Eskiden de varsa Adamın bu yönde isteği olsa zaten harekete geçerdi diyeyim

Bu arada 38 yaşında bir çocuk da bizim evde var ve bu yaşa kadar evlenmedi ise tekrar düşünülmeli bence
Valla yeni sayılır bnce olumlu hem alkol sorunu var adamın ilerde pişman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…