- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Vay Türkçe öğretmeniyim bilmiyordum teşekkürlerEki Görüntüle 2199083 Simdi sorunsalcilar turkcemizi guzel kullanalimcilar gelir o yuzden amme hizmetini suraya birakiyorum
Yo bn ön ayak olmuyÇocuk çocuk demişsiniz de ee bu kocaman adam. Ne işi var komşunun kendinden yaşlı ve alkolik oğlu ile. Siz önayak olmayın bence. Kendi istiyorsa gitsin söylesin.
Karizmatikmış :)Adamı tanımıyor. Yaşça çok büyük. Her akşam komşuların fark edeceği şekilde sarhoş geliyor.
Adam bir Pitt; efendime söyleyeyim bir Clooney mi?Değilse erkeklerin "Nefes alsın yeter." mantığından mı etkilenmiş? Nesinden hoşlanıyor acaba?
Çok mantıklıUfalsın da cebime girsin benden 10 yaş büyük adama çocuk diyosunız
Bence 10yaşın üzeri sorun 10 yaş bile max yani 8 iyidir
İçiyosa kaçsın evlenince bırakır diye bişey yok kim bırakmış anam da evlenince bırakır demiş sonra baba olunca bırakır demiş dede oldu yok anam 5. Torunu olcak illa içiyo hiç yakmasın başını
Bence arkadaşın hoşlandığını belli etmeden unutmaya baksın
tek karizmatiği kart ve ayyaş olması galibaYo bn ön ayak olmuy
Karizmatikmış :)
Allah kadınlarımızı kör etmesin..cidden şaşırıyorum ..konu sahibi cidden kendini ateşe atıyor ama farkında değil..çünkü ayyaş biri evlendikten sonra malesef ayyaşlığı bırakmıyorCidden nesini beğenmiş ? Her akşam o halde eve gelişinimi? Attığı her beğeniyimi? İletişime bile geçilmemiş, nesinden etkilenmiş? Ki yaş aralığı fazla.
Evlenince belki değişir diye hiç bir ilişkiye girmesin onu söyleyin de gerisi kendi bileceği iş.Arkadaşlar konuyu kuzenm için açıyorum.
Kuzenim 26 yaşında ve üst katta komşusunun oğlu var ondan hoşlanıyor çocuk 38 yaşında arlarında 12 yaş var yani
Neyse bizim ki buna faceden istek göndermiş çocuk hiç bir şey yazmamış sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Şimdi kuzenim diyor ki yaşı çok mu sorun olur mu ( bence çok ve olur dedim ben) birde çocuk alkol alırmış evlenince belki bırakır dio kuzenim yani bence bile bile lades yapacak
Sorumuz şu acaba çocuğa açıkça söylesem diyor hoşlandığını
Sizce ???
Yavrum sen cocuk demissin ama bu bildigin 40na gelmis adam.Arkadaşlar konuyu kuzenm için açıyorum.
Kuzenim 26 yaşında ve üst katta komşusunun oğlu var ondan hoşlanıyor çocuk 38 yaşında arlarında 12 yaş var yani
Neyse bizim ki buna faceden istek göndermiş çocuk hiç bir şey yazmamış sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Şimdi kuzenim diyor ki yaşı çok mu sorun olur mu ( bence çok ve olur dedim ben) birde çocuk alkol alırmış evlenince belki bırakır dio kuzenim yani bence bile bile lades yapacak
Sorumuz şu acaba çocuğa açıkça söylesem diyor hoşlandığını
Sizce ???
Eki Görüntüle 2199083 Simdi sorunsalcilar turkcemizi guzel kullanalimcilar gelir o yuzden amme hizmetini suraya birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?