Yaş sorunsalı

Iyide ortada fol yok yumurta yok.
Sadece sosyal medyadan eklesmisler
Adamin belki sevgilisi var,unutamadigi aşkı var,ya da sevgili falan istemiyor. Kuzeniniz neden bu kadar hayalperest 2 dakikada evlendi de alkolu bıraktırdı bir de adama.
Şaka gibi

38 yasında çocuk mu olur ya. Kartlanmis adam resmen. Neyse. Ben 26 ,eşim 34 . Ama 12 yasta çok yani....

Çocuk çocuk demişsiniz de ee bu kocaman adam. Ne işi var komşunun kendinden yaşlı ve alkolik oğlu ile. Siz önayak olmayın bence. Kendi istiyorsa gitsin söylesin.
Yo bn ön ayak olmuy
Karizmatikmış :)

Çok mantıklı

Ben farklı bi acıdan yaklasayım
Kuzeniniz her iki like atanla evlenme planı kurmasın
Adam kibarlığına teklifi kabul etmiş belki fotoda begenmiş ama sohbet yok görüşme yok iki like yaptı diye evlenecegini nereden cıkardınız :)

Cidden nesini beğenmiş ? Her akşam o halde eve gelişinimi? Attığı her beğeniyimi? İletişime bile geçilmemiş, nesinden etkilenmiş? Ki yaş aralığı fazla.
Allah kadınlarımızı kör etmesin..cidden şaşırıyorum ..konu sahibi cidden kendini ateşe atıyor ama farkında değil..çünkü ayyaş biri evlendikten sonra malesef ayyaşlığı bırakmıyor

Yaş sorun olmaz
Alkolü bırakmaz çok çok azaltabilir benim eşim azalttı

bi de daha görüşmemişler bile evlenince bırakır diye doğmamış çocuğa don biçmek nedir. başka hiç bi memeleketin kızında yok bence bu tezcanlılık. hemen evlilik vs. adamın karşısına da böyle çıkarsa ilk günden kaybeder zaten.
ayrıca alkol alan biri ile beraber olmak istemiyorsa başkasını bulsun. ne diye bıraktırıyor ki?

Evlenince belki değişir diye hiç bir ilişkiye girmesin onu söyleyin de gerisi kendi bileceği iş.

Yavrum sen cocuk demissin ama bu bildigin 40na gelmis adam.
Gencecik kız bu kadar mi yoklukta ne gerek var ?

Eki Görüntüle 2199083 Simdi sorunsalcilar turkcemizi guzel kullanalimcilar gelir o yuzden amme hizmetini suraya birakiyorum

Amacım tartışmak değil ama "türkçemizi güzel kullanalım" diyenlerin derdi "sorunsal" kelimesinin tdk sözlüğünde olup olmaması değil. Bu kelime evet var ama orada yazdığı gibi "sıfat" yani ön ad, isim değil. Sorun kelimesiyle eş anlamlı da değil.
"Yaş sorunsalı" ya da "x sorunsalı" yazmak bu nedenle yanlış bir kullanım.
Ama hep bu şekilde kullanıldığı için doğrusu buymuş gibi geliyor insanlara.

+

12 yaş bence çok fazla.
Adam eve her gün, herkesin fark edeceği şekilde sarhoş geliyorsa evlenince tabii ki bırakmaz içmeyi.
Daha adamın kuzeninizin ilgisinden haberi yokken, kızın "evlenince yapılacaklar/yapılmayacaklar" listesi belirlemesi ayrı bir garip zaten.
38 yaşında, ailesiyle yaşayan ve alkol sorunu olan adamın hoşlanılacak nesi var onu da anlamadım. Hiç bulaşmasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…