- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Elbette belki ıyı biri değil bilmiyorum o sadece yaşa ve alkole takılmış durumdaSadece sosyal medyadaki iki beğeniyle var olacak ilişkide yaş problemi olacaksa biraz ileri aşamada değerlendirilmeli. Anlattığınız kadarıyla pek bir tanışmışliklari yok. Komşunun oğlu. Ne bileyim belki adam kokuyor? Ya da kaba saba biri?
Demek istediğinizi anlıyorum ama kendisini uzun zamandır tanıyorum.Yalnız benimki çok sevgi kelebeği değil şuanda o yapıda bir insan değil ancak ben huzurlu olduğumu belirtmek istedim.ayrıca yaş farkıyla alakalı değil ki dediğinşz yaşı birbirine yakın insanlar da evlendiğinde bir taraf değişebilirYa birşey diyeceğim ama şimdi sözlüler, nişanlılar, yeni evliler değil de en az bir on sene vakit geçirmiş çiftlerin görüşü daha gerçekçi olur. Yanlış anlamayın iyi niyetle yazmışsınız :) ama bu konularda buna çok dikkat ediyorum, ilişkinin ilk zamanları zaten herkes sevgi kelebeği. Yaş farkı en en fazla on olmalı bence.
Ya her akşam serhoş geliyormuş binadan falan görüyorlarmışİyi de ben anlayamadım adamı tanımıyorsunuz bile, alkolik olduğu sonucuna nerden vardınız? İçki sorunu = alkolizm demek çünkü. Haftada 1 kez, 2 kez dışarı eğlenmeye çıktığında içilen içkiye problem denmiyor çünkü. 40 yaşına gelmiş bir adamın sen de keyif biranı içme diyen 20lik bir kızı tınacağını hiç sanmıyorum
Adamı tanımıyor. Yaşça çok büyük. Her akşam komşuların fark edeceği şekilde sarhoş geliyor.Ya her akşam serhoş geliyormuş binadan falan görüyorlarmış
Arkadaşlar konuyu kuzenm için açıyorum.
Kuzenim 26 yaşında ve üst katta komşusunun oğlu var ondan hoşlanıyor çocuk 38 yaşında arlarında 12 yaş var yani
Neyse bizim ki buna faceden istek göndermiş çocuk hiç bir şey yazmamış sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Şimdi kuzenim diyor ki yaşı çok mu sorun olur mu ( bence çok ve olur dedim ben) birde çocuk alkol alırmış evlenince belki bırakır dio kuzenim yani bence bile bile lades yapacak
Sorumuz şu acaba çocuğa açıkça söylesem diyor hoşlandığını
Sizce ???
Ya her akşam serhoş geliyormuş binadan falan görüyorlarmış
bi kere şunu unutma sın alkolü bırakması imkansız değil ama imkansız gibi birşey..yani bu konuda çok iyimser olmasın..evet yaş da baya fazla..yinede kendisi bilir..10 yıl sonrasını düşünmekte fayda varArkadaşlar konuyu kuzenm için açıyorum.
Kuzenim 26 yaşında ve üst katta komşusunun oğlu var ondan hoşlanıyor çocuk 38 yaşında arlarında 12 yaş var yani
Neyse bizim ki buna faceden istek göndermiş çocuk hiç bir şey yazmamış sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Şimdi kuzenim diyor ki yaşı çok mu sorun olur mu ( bence çok ve olur dedim ben) birde çocuk alkol alırmış evlenince belki bırakır dio kuzenim yani bence bile bile lades yapacak
Sorumuz şu acaba çocuğa açıkça söylesem diyor hoşlandığını
Sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?