Yaş sorunsalı

Sadece sosyal medyadaki iki beğeniyle var olacak ilişkide yaş problemi olacaksa biraz ileri aşamada değerlendirilmeli. Anlattığınız kadarıyla pek bir tanışmışliklari yok. Komşunun oğlu. Ne bileyim belki adam kokuyor? Ya da kaba saba biri?

Elbette belki ıyı biri değil bilmiyorum o sadece yaşa ve alkole takılmış durumda

Demek istediğinizi anlıyorum ama kendisini uzun zamandır tanıyorum.Yalnız benimki çok sevgi kelebeği değil şuanda o yapıda bir insan değil ancak ben huzurlu olduğumu belirtmek istedim.ayrıca yaş farkıyla alakalı değil ki dediğinşz yaşı birbirine yakın insanlar da evlendiğinde bir taraf değişebilir

İyi de ben anlayamadım adamı tanımıyorsunuz bile, alkolik olduğu sonucuna nerden vardınız? İçki sorunu = alkolizm demek çünkü. Haftada 1 kez, 2 kez dışarı eğlenmeye çıktığında içilen içkiye problem denmiyor çünkü. 40 yaşına gelmiş bir adamın sen de keyif biranı içme diyen 20lik bir kızı tınacağını hiç sanmıyorum

Ya her akşam serhoş geliyormuş binadan falan görüyorlarmış

Ya her akşam serhoş geliyormuş binadan falan görüyorlarmış
Adamı tanımıyor. Yaşça çok büyük. Her akşam komşuların fark edeceği şekilde sarhoş geliyor.

Adam bir Pitt; efendime söyleyeyim bir Clooney mi?Değilse erkeklerin "Nefes alsın yeter." mantığından mı etkilenmiş? Nesinden hoşlanıyor acaba?

Ufalsın da cebime girsin benden 10 yaş büyük adama çocuk diyosunız
Bence 10yaşın üzeri sorun 10 yaş bile max yani 8 iyidir
İçiyosa kaçsın evlenince bırakır diye bişey yok kim bırakmış anam da evlenince bırakır demiş sonra baba olunca bırakır demiş dede oldu yok anam 5. Torunu olcak illa içiyo hiç yakmasın başını

Bence arkadaşın hoşlandığını belli etmeden unutmaya baksın

Oncelikle 38 yasinda koca kazik kadar adam, cocuk degil.
Evlenince icmeyi birakani hic duymadim ben.

Yaş durumu göreceli. Bence fazla.

Alkol problemi mi var kuzen alkoli problem mi ediyor bu önemli?

Problem alkol alanda da olsa almasını istemeyende de olsa sonuç itibarı ile evlendikten sonra değişmez.

bi kere şunu unutma sın alkolü bırakması imkansız değil ama imkansız gibi birşey..yani bu konuda çok iyimser olmasın..evet yaş da baya fazla..yinede kendisi bilir..10 yıl sonrasını düşünmekte fayda var

38 yasinda ve hic evlenmemis bir erkek gorunce kafamda hep bir supheler zinciri beliriyor nedense . Iyi arastirin vardir onda biseyler

Bu ne bicim bir istir ya
Bir ayyas adayina kiz verip hayatinin canini okumasina yardimmi edeceksiniz
Sonra beddualar havalarda ucusur diyeyim karismayin demiyicem karisin ve bu isin olmayacağını soyleyin kiza

gercekten azicik mantikli olsun şu kizlar yaa, hadu o akilli degil sen de mi degilsin.evlenince belki birakir nedir yaa, 6 yasindaki cocuga anlatsan soylemez bunu, kuzeniniz kimseyle evlenmesin, iyi biri olsa basini yakar cocugun, kotu biriyle evlense ailesinin basina bela olur, platonik takilsin o.

Yasinda bisey yok benmde esimle aramda 10 yad var ben 26 esim 36 ama o adam takilmak amacli olablr krsilik bile vermemis ayrica bu yastan snra adam alkolude brkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…