- 6 Kasım 2018
- 596
- 1.281
- 113
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
-
Anlamadım.arkadaşlar genellikle karşıma bu şekilde yaş takıntısı olan erkekler çıkıyor
tanışıyorum aynı yaşta çıkıyorum bana diyor ki abla bunları kendime çekmekten bıktım çok üzülüyorum 29 yasindayim ama hep bunlarla uğraşıyorum
evet malesefAynı yaşta olduklarınız size abla mı diyor?
aynı yaştayız bana abla diyorAnlamadım.
Yaşınızdan büyük mü gösteriyorsunuz ?evet malesef
Matematik bilen insanlarla tanismaya calisin.evet malesef
Siz de ona gardaş deyin madem.aynı yaştayız bana abla diyor
Bu arada saygıdan da olabilir. Saha da babam yaşında adamlar saygı icabı abla diyebiliyorlar Mühendis hanım ya da x hanım demek hoşlarına gitmiyor meselaaynı yaştayız bana abla diyor
Ben anlamadim biriyle evlilik görüşmesi felanmi yapiyosunuzda öyle çıkıyor ,yoksa flört olarakmi yoksa rutin hayatin akişindami nasıl cümle kurdum yaa :))arkadaşlar genellikle karşıma bu şekilde yaş takıntısı olan erkekler çıkıyor
tanışıyorum aynı yaşta çıkıyorum bana diyor ki abla bunları kendime çekmekten bıktım çok üzülüyorum 29 yasindayim ama hep bunlarla uğraşıyorum
flört teBen anlamadim biriyle evlilik görüşmesi felanmi yapiyosunuzda öyle çıkıyor ,yoksa flört olarakmi yoksa rutin hayatin akişindami nasıl cümle kurdum yaa :))
Flörtte diyorsa. Bu senden hoşlanmıyorum sana kadın gözüyle bakmıyorum demektir...flört te
anladımFlörtte diyorsa. Bu senden hoşlanmıyorum sana kadın gözüyle bakmıyorum demektir...
Çok güldümAbla deme lazım olur deyin.
Yani olayın yaşla ilgisi yok. Bunu bende yapıyorum maalesef. Karşı tarafa açıkça söyleyip kırmak yerine daha naif bir tepki oluyor. Hani ona açılıp ters yanıt almaktsansa hiç bişey yokmuş gibi davranmak daha az incitiyoranladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?