- 20 Şubat 2010
- 33.229
- 6.478
- 773
hayr hep var istegim regl donemınde daha cogalıyor
cok yazik sana ...
balkona cik
soguk su ic rahatlarsin iyi gelir ..
olmadi yagmurda yürü ama islanma sakin
üsütürsün
Hmm hep varsa dr.a görünsen iyi olur.
Burda birkaç video var cinsel istek fazlalığıyla ilgili.
Belki işine yarar.
[video]http://www.uzmantv.com/programlar?q=cinsel%20istek%20hormon%20fazlaligi%2 0ve%20seks[/video]
Yasadigin normal olabilir belki ama bunu bir derdim var kosesine acip bizlerinde cozum aramamiz co komik oldu
ne bu dalgamı geciyorsun.s
yok asla
bir hafta önce üye olmussun
bir hafta icinde konu acma rekoru kirmissin
ve tabiki en önemli mevzuda sira
cinsellik
soguk dus bide oda iyi olabilir
ya arkadaşlar dalga geçmeden ya da sen erkeksin diye konuyu geyiğe çevirmeden önce bir düşünün;
cinselliğin tabu olduğu memlekette,annene bile anlatamadığın derdini hiç tanımadığın bir platformda anlatıp sıkıntını koz olarak kullanamayacak insanlarla paylaşıp akıl alıyorsun..
sizin için saçma olan şey bir başkası için rahatsız edici boyutlarda olabilir.isteyen istediği başlığı açar.
ben bile bunca senedir burdayım birşey söylemeye çekinir oldum...
bi benzeri de bende mevcuttu kendimi bildim bileli,jinekologa gittim,hormon testi yapıldı doğum kontrol hapı verdi doktor şu an kontrol altında bu duygularımsende bi doktora gidip,hormon testi yaptırmalısın.seks isteğini hormonlar tetikler dedi doktor nitekim böbrek üstü bezim çok çalışıyormuş ,hipofiz beziyle beraber etkiletişime girip,cinselliğin aşırı yaşanması hissini uyandırıyormuş çözümü de doğum kontrol hapı dedi,bir yılı aşkın kulanıyorum şuan,gayet iyi,eskiye nazaran yani
bi benzeri de bende mevcuttu kendimi bildim bileli,jinekologa gittim,hormon testi yapıldı doğum kontrol hapı verdi doktor şu an kontrol altında bu duygularımsende bi doktora gidip,hormon testi yaptırmalısın.seks isteğini hormonlar tetikler dedi doktor nitekim böbrek üstü bezim çok çalışıyormuş ,hipofiz beziyle beraber etkiletişime girip,cinselliğin aşırı yaşanması hissini uyandırıyormuş çözümü de doğum kontrol hapı dedi,bir yılı aşkın kulanıyorum şuan,gayet iyi,eskiye nazaran yani
yok asla
bir hafta önce üye olmussun
bir hafta icinde konu acma rekoru kirmissin
ve tabiki en önemli mevzuda sira
cinsellik
soguk dus bide oda iyi olabilir
tesekkurler cnm sıtede bu konuyu actıgım için demediklerini bırakmadı bak aslında bı problemmiş bende doktora gitcem...
nasıl konuyu acıyım bılmıyrum bırzda utanıyorum bu yıl bana bişiler oldu surekli istekliyim arzuluyum bunu nasıl asıcam bilmiyorum evlide degilim sevgilim var ama ona yansıtmamaya calısıyorum ne yapmalıyım hıc bılmıyorum kendimi frenlemek için dus alıyorum baska seylerle ugrasıyorum ama yataga girince hep aynı istek geliyor siizn basınıza hıc boyle bı durum geldimi bunu anlatınca belki yargılıycaksınız ama cok kafama takıldı normal bişimi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?