yasadıgım normal mı?

Eee normal tabi ne var bunda.Regl dönemi öncesi özellikle insan kendini gerçekten bir hoş hissediyor:27:
Erkekler gibi değiliz kendini rahatlatmanın yolları var kendine hakim olabilirsin ve genelde seks yaşamamış biriysen bu kadarı sana yeterli olur.
Bilirsiniz alışmış kudurmuştan beterdir:52::27:

Bence bu yaziyi yazan bı erkek bi bayanin bunlari yazacagina inanmiyorum

Konu fake mi değil mi bilmiyorum ama burada cinsellikle açılan konulara yaklaşım tarzı beni kızdırıyor!

Ülkemizde bunu zaten ailelerimizle,yakın arkadaşlarımızla bile paylaşamıyoruz.Hadi ben şanslıyım cinsellik konusunda açık fikirli arkadaşlarım var onlarla konuşabiliyorum ama bu ülkede cinsellik sorunlarıyla tek başına mücadele eden bir çok kadın arkadaşımız var.Bu forumda bu sorunları paylaşmanın nesi yanlış?

Tutup adamakıllı işe yarar bir cevap yazılırsa konu sahibine, neyimiz eksilicek?Neden dalga geçme,laf sokma çabası içindesiniz?

Konu sahibi regl dönemi yaklaşınca ve bitince bu isteklerde hormonlar yüzünden fazlalaşma oluyor.Ama sürekli bu durum içerisindeysen bir doktora gitmelisin.Hormonlarında bir anormallik vardır çünkü.Ve yine bir kaç arkadaşın söylediği gibi spor,dans gibi aktivitelerle uğraşabilirsin.Hareketsiz bir insansan enerjini atamıyorsan bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Bazı üyeler böyle bir konu açılsa da, saldırsak diye hazır da bekliyorlar.. Cinsellikle uzaktan yakından alakası olan her cümle onlara bir 'erkek üye' kuşkusu düşürüyor.

Kusura bakmayın ama, böyle bir yardım isteyen insana 'google'dan bak' diye cevap verenin, bu sitede durmaya hakkı yok. İyi misiniz, bu forumda rimelin allığın doktor kontrolünün fiyatını soruyoruz. Burası neden var o zaman? Sağlık sorunu sorulmayacak mı?

Gerçekten kadın kadının en büyük düşmanı, amma yerin dibine sokmaya çalışmışsınız ağzım açık kaldı.

Konu sahibi, sen en iyisi spora yazıl, enerjini at, kulağına müzik takıp saatlerce yürüyüş yap. Hem kafan boşalır, hem de rahatlarsın.. Veya mastürbasyonla kendini rahatlat. Kadınlar bu duyguları daha kolay bastırabilir, çok kafana takma derim. Ne boyutta olduğunu bilmiyorum ama rahatsızlık derecesindeyse doktora git. Zaman zaman hepimizin başına gelebilen şeyler bu istek fazlalığı. Çok takma kafana.

kızlar bir de şu var nedense kadınlar cinsel isteklerinden bahsetmediği için herksete oluşan algı Türk kadını istemez neden bizim diğer hatunlardan farkımız ne. Zaman zaman cinsel istek ya da adını koyamadığımız şeyler vücudumuzda oluyor bu da çok normal olması gerken ve söndürülmemesi gereken bir istek. Cinsellik yaşayıp yaşamamak kişinin özelidir ama bence evlenmek üzere olan ya da evli kişilerin araştırark okuyarak kendi vücudunu tanıması gerekir. İlişkilerde cinsel uyum bu kadar önemliyken aaa cinsellik mi diye ayıplamak ne kadar garip.

Tatlım bu durumdan rahatsızsın anladığım kadarıyla benim önerimde arkadaşlarla aynı doktora gidebilirsin, sporla ilgilenebilirsin. Sıkma canını lütfen

bu konuyu actıgıma cok pişman oldum ben ne fake hesap degilim sadece paylasmak istedim ama yerın dıbıne soktunuz universitem 2 yıllık ve fake hesap degilim cok kotu duruma dusurdunuz benı ben bu konuyu nasıl kapatabılırım fıkrı olan var mı

başka bir başlıkta üniversite mezunuyum demiştin sanki şimdi 2.sınıftayım demişsin:53:çelişkili geldi

ben 2 sınıftayım unıversite mezunu oluyrum o baslıga bakarsan sevgılımın lise mezunu benımde unıversite mezunu olacagımı demiştim kendinize göre degerlendiriyorsunuz herseyı

ne yalancılıgım kaldı ne cahilligim kaldı ne kendini bılmezligim kaldı nasıl yargıladınız sadec akıl danıstım sıze ztn cvbıda aldım bır uyeden
nısan yagmuru diye bır uye sole yazmıstı: bi benzeri de bende mevcuttu kendimi bildim bileli,jinekologa gittim,hormon testi yapıldı doğum kontrol hapı verdi doktor şu an kontrol altında bu duygularım sende bi doktora gidip,hormon testi yaptırmalısın.seks isteğini hormonlar tetikler dedi doktor nitekim böbrek üstü bezim çok çalışıyormuş ,hipofiz beziyle beraber etkiletişime girip,cinselliğin aşırı yaşanması hissini uyandırıyormuş çözümü de doğum kontrol hapı dedi,bir yılı aşkın kulanıyorum şuan,gayet iyi,eskiye nazaran yani....
işte tek cvp buydu ben bunu bılseydım inanın buraya yazmaz kendimi kepaze etmezdim nasıl insanlarsınız algılayamıyorum demek erkegım demek fakeyım ya ne bıcım davranıyorsunuz git googleden arastır filn bu konuyu nasıl kaoatırım yardım...

canım sen dalga gecenlere alay edenlere ne bakıyorsun.. o kişiler konu açılsada dalga gecsek alaya alsak diye bakıyorlar boşver canım..
sıkma canın.. Allah da bir gün onlara dert verirde onlarada gülerler.
bu konuda da sıkma canın sende bi gariplik yok canım regl dönemlerinde olur böyle şeyler düşünmemeye çalış. duş al soguk duş düşünme gecer sevgilinede yansıtma kuzum ayıp olur şimdi hoş olmaz

arkadaşlar her cınsellıke ıgılı konuda boyle oluyor hemen onyargılı davranmaayınız lutfen ayrıca bunda bısey yokkı. ılla cınsel ıstek ve durtuler erkeklerdemı oluyor bır bayandada olabılıyor ve merak edıp sormuş acaba bırtek bende mı oluyor yada neden oluyor dıye. bunda bısey yokkı. sankı bızdede olmuyormu elbettekı oluyor tabıatın geregı. ınsanları kaçırmak yerıne onlara faydalı olabılmeıyız bu bızım ıcınde gecerlı. burda kızlara paylaşmak ıstemış arkadaş hepsı bu. ayrıca bu normal bısey arkadaşım. ınsanız. nasıl erkekler ıstıyo bır kadında ısteyebılır bu gayet normaldır. bekarmışsın olmadı bı dr gıdersın dıkkatını baska seylere cekecek bırseyer mutlaka buunur. uzulme:)

rezıl odlum ya tek dilegim bu konunun kapanması bole bısı yazdıgım için cok pısman oldum nasıl dalga gectiler ya haklarımı helal etmiyrum

ben 2 sınıftayım unıversite mezunu oluyrum o baslıga bakarsan sevgılımın lise mezunu benımde unıversite mezunu olacagımı demiştim kendinize göre degerlendiriyorsunuz herseyı

ben konuya yalan demedim olabilir böyle bir sorunun vardır başlık açarsın.ben bir daha bakıp yazdım bu yazdığımı benim gördüğüm yerde üniversite mezunuyum yazıyordu olacağım değil belki oraya yanlışlıkla öyle yazdınız bilemicem ben kimseye yalancı demiyorum.

bu gayet normal bir konu hiçbir garipliği yok.ama bazı cevaplar oldukça garip.
cahilce konuşmaları bırakın artık.
doktora gidip bir çözüm yolu bulabilirsin canım sen milletin dediğine bakma bazılarının kafaları basmıyor ne yazık ki.

ben konuya yalan demedim olabilir böyle bir sorunun vardır başlık açarsın.ben bir daha bakıp yazdım bu yazdığımı benim gördüğüm yerde üniversite mezunuyum yazıyordu olacağım değil belki oraya yanlışlıkla öyle yazdınız bilemicem ben kimseye yalancı demiyorum.

canım evlenecegıme gore o kısıyle o lıse ben unıversite mezunu oluyorum bunu demek istiyorum ben fake hesap olsam ne derdim olur burda ya ne sacma fake hesap

rezıl odlum ya tek dilegim bu konunun kapanması bole bısı yazdıgım için cok pısman oldum nasıl dalga gectiler ya haklarımı helal etmiyrum

Canım rezil oluncak bir durum yok,sen rezil olmadın.Böyle düşünme bence.

Bu forumda bazı üyeler ne yazık ki böyle.Kendileri cinselliği rahatça yaşayamadıklarından,baskı altında yetiştiklerinden dolayı bu tarz bir saldırganlık içindeler.

Back
X