- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi Whiteswhite
-
merhaba arkadaşlar.. kimseyle konuşamıyorum ya yargılıyorlar ya susturuyorlar konuşmaya çalışssam bu konuyuüç buçuk yıl önce üniversite 3.sınıfta halamın kızının düğününde onların aile dostu olarak tanıttığı bi kadının oğluna aşık oldum aslında o aşık oldu önce ben kötü günler geçirdiğim için belki dikat bile etmedim ufak bi tanışma faslından sonra bi iki muhabbet etmiştik düğünde derken facebooktan beni ekledi 8 ay boyunca ilgisi olduğunu anlıyordum fakat bir şey hissetmiyordum en başlarda derken telefon konuşması vs oldu ve bu durum sıklaşmaya başladı ve ben inanılmaz bir şekilde bağlandım hatta aşık olduğumu hissettiğim tek erkek oldu. neyse çok uzatmayayım biz bi ilişki yaşamaya başladık tabi ayrı şehirlerdeydik ve bir gün tatil için ailemin yanına döndüğümde aslında o kişinin benim evlatlık verilmiş kuzenim olduğunu öğrendiğimde hayatımın şokunu yaşadım sevgilim dediğim elini tutttuğum sarıldığım insan en yakın akrabamdı ve kimse benimle olmasını asla istemezdi evlatlık olduğunu öğrenme ihtimali olmasın diye nitekim öyle de oldu araya girmye başladılar psikolojik olarak onu bu ilşkinin olamayacağına farklı sebeplere bağlayarak ayırmaya çalıştılar.. başardılar da kavgalarımızın stresli dönemin en yoğun olduğu zaman ayrıldık sevgilim o insanları çok sevip sayıyor devamlı irtibat halindeler yani o ailenin akrabamın çocuğu olduğu için sık görüşürler telefonda yazın bir araya gelmeler vs.. biz 7 ay önce tekrar barıştık ama huzursuzum endişelerim var tekrar barıştığımızı öğrendiklerinde koparırlar diye ve bi diğreri de ben evlatlık olduğunu biliyorum ya ilerde bir gün nasip olursa bizim ciddiyete giderse benden ona söylemediğim için nefret edip ayrılır mı kendi bu durumu öğrendiğinde lütfen fikir verin napayım ben söyleyemem de böyle bir şeyi sonuçta öz ailesi ve alan kişiler bir şey dememişken ne hakkım var bunu yapmaya offf
Canım benim annemle babam da amca çocukları ve biz 4 kardeşiz. Çok şükür herhangi bi sorun yok. Doğum sonrasında bir iğne yapılınca sorun kalmıyo diye biliyorum bunu bi araştır derim. Kiii önceden de akraba evlilikleri çok fazlaydı. Uzaktakine güvenmeyip yakındakine verirlermiş aileler kızlarını. Bilemiyorum. Duamdasın. Hakkınızda hayırlısı olsunn...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar.. kimseyle konuşamıyorum ya yargılıyorlar ya susturuyorlar konuşmaya çalışssam bu konuyuüç buçuk yıl önce üniversite 3.sınıfta halamın kızının düğününde onların aile dostu olarak tanıttığı bi kadının oğluna aşık oldum aslında o aşık oldu önce ben kötü günler geçirdiğim için belki dikat bile etmedim ufak bi tanışma faslından sonra bi iki muhabbet etmiştik düğünde derken facebooktan beni ekledi 8 ay boyunca ilgisi olduğunu anlıyordum fakat bir şey hissetmiyordum en başlarda derken telefon konuşması vs oldu ve bu durum sıklaşmaya başladı ve ben inanılmaz bir şekilde bağlandım hatta aşık olduğumu hissettiğim tek erkek oldu. neyse çok uzatmayayım biz bi ilişki yaşamaya başladık tabi ayrı şehirlerdeydik ve bir gün tatil için ailemin yanına döndüğümde aslında o kişinin benim evlatlık verilmiş kuzenim olduğunu öğrendiğimde hayatımın şokunu yaşadım sevgilim dediğim elini tutttuğum sarıldığım insan en yakın akrabamdı ve kimse benimle olmasını asla istemezdi evlatlık olduğunu öğrenme ihtimali olmasın diye nitekim öyle de oldu araya girmye başladılar psikolojik olarak onu bu ilşkinin olamayacağına farklı sebeplere bağlayarak ayırmaya çalıştılar.. başardılar da kavgalarımızın stresli dönemin en yoğun olduğu zaman ayrıldık sevgilim o insanları çok sevip sayıyor devamlı irtibat halindeler yani o ailenin akrabamın çocuğu olduğu için sık görüşürler telefonda yazın bir araya gelmeler vs.. biz 7 ay önce tekrar barıştık ama huzursuzum endişelerim var tekrar barıştığımızı öğrendiklerinde koparırlar diye ve bi diğreri de ben evlatlık olduğunu biliyorum ya ilerde bir gün nasip olursa bizim ciddiyete giderse benden ona söylemediğim için nefret edip ayrılır mı kendi bu durumu öğrendiğinde lütfen fikir verin napayım ben söyleyemem de böyle bir şeyi sonuçta öz ailesi ve alan kişiler bir şey dememişken ne hakkım var bunu yapmaya offf
peki nasıl evilikleri sorun çok oluyor mu
allah razı olsun canımm.. yani ben onunla bir ailede bir arada kuzenim olduğunu bilerek büyüseydim sanmıyorum böyle bir şey olacağını sonuçta kardeş diye büyüyoruz kuzenlerimle ama 20 yıl görmediğim sonra aşık olduğum bi insanı çıarıp al bu senin kuzenin deyice kopamıyosun da emek verdik biz Allah a nasip etmesi için çok dua ediyorum tabi hayırlısıyla.. Ama benim kafamı karıştıran o bunu öğrenirse tepkisi ne olur yani ben de söyleyemem hakkım yok anası babası varken nasıl çıkar sen evlatlıksın derim 3 yıla yakın bi zamandır demedim onların korkusu ne böyle ayırmaya uğrasıyorlar söyleseydim şimdiye kadar söyleyemez miydim söyleyecek olan söylerdi
Kaldırabilecek misiniz bu yükü?
Evlatlık olduğunu öğrenmeli diyenler olmuş, ama bu aile işine karışmak olur ve öyle bir konumda değilsiniz, yanlış anlamayın sizin üzerinize vazife değil yani.
Aileler de açıklamaya yanaşmazsa bu sırrı taşıyabilecek misiniz?
Çok zor...
Evlilik kararı alsanız kimse desteklemeyecek muhtemelen.
Gerçi yaşlarınız, en azından kuzeninizin yaşı evlilik için küçük, kararlarınız sağlıklı olmayabilir.
Ben olsam bu kadar zorluğu göze alabilir miydim bilmiyorum, sanmıyorum.
Öğrenince ne olacağı da ona kalmıs artık. O da seviyosa bu sebepten ayrılmaz ki. Olmayacak bi durum yok. Bilmiyorum karısık biraz. Umarım hayırlısı olur canımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgiliniz sormuyor mu nedir sorun, bu insanlar beni neden istemiyor diye?
2 yıl boyuncada böyle bir konuyu kendısıne söylememişsiniz, bunu bir gün öğrenirse size olan güveni bitecek
Merhaba Canım,
Benim görümcem de halasının oğlu ile evli. Daha küçükken çocukların birbirinde gönlü varmış. Akraba işte ama insan gönlüne söz geçiremiyor, büyük konuşmamak lazım. Aileler farkedince kızla oğlanın birbirlerini görmemeleri için çok çaba göstermişler uğraşmışlar. Ama aradan seneler geçmiş birbirlerini her gördükçe sevgileri depreşmiş. Ablamı istemeye gelmişler kaç defa kayın pederim kayın validem vermemiş ama en sonunda ablam da istiyorum diyince kabul etmişler, evlendiler çok sağlıklı da çocukları var Allaha bin şükür. Nasipse kimse birşey yapamaz canım.
aa aklıma da bir şey geldi. öğrenmesin diye ayırmaya kalkıyolar ya aba altından sopa göster bence. ayrılırsak sebebini soracaktır ve ben yalan söyleyemem de. belki göz yummak zorunda kalırlar. ilerde seni suçlarsa da, bu ailelerinin söylemesi gereken bişeydi dersin. onlar senin psikolojin hakkında en doğru kararı verirdiler. senin iyiliğin için sustum dersin. ne bileym aklıma böyle bi yol geldi
aynen zaten benim de sorduğunda söyleyebileceğim tek şey bu. teşekkür ederim yaa canım :)
böyle bir sırrı bilerek saklamaını doğru bulmadım.
ne olursa olsun kuzeninin de bilmek hakkıdır.
bilsin gerçeği ve o da ona göre hareket etsin.
senin iyiliğini için sakladım dersin ama karşışığında neler duyarsın kimbilir.
bir geleceğe doğru adım atacaksanız onun da en temel hakkı aranızdaki bu büyük sırrı bilmek.
senin tek başına bilip te iyiliğiniz için susma gibi bir hakkın olduğunu düşünmüyorum canım.
bunu ailesi onu doğuran alan insanlar söylememişken ben asla öyle bir şey yapmam. zaten hakkım da yok. ben onun sevgilisiyim onlar onun ailesi. ben olsam böyle bir gerçeği sevgilimden duymak istemezdim varsın öğrendiğinde kızsın ya da ayrılsın ama bu yalanı benden öğrenmesi daha acı bir şey. bunu ona yapamam asla. benden öğrenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?