Şu anda görev basında olduğu için henüz cevap vermedi.Acikcasi verecegi cevabı çok merak ediyorumTabii ki kızmakta haklısınız da o ne dedi cevap olarak?
Ben onunla sevgili olmadim zamanında bu dengesizlik değil dürüstlüktür bana göre ama hislerim vardıSen hak etmişsin. Kendin dengesiz hareket edip, karşıdan cidden ciddi bir şeyler mi bekledin, komik.
Askerdeki adam can sıkıntısından yazmıştıra katılıyorum maalesef.. Bir arkadaşım söylemişti askerde erkekler dişi sinek görse yürür diye... Ve evet aranızda bir şey olma ihtimalini baştan siz yok etmişsiniz güvenmiyor olabilir size.Şu anda görev basında olduğu için henüz cevap vermedi.Acikcasi verecegi cevabı çok merak ediyorum
Aynen canın isteyince kes konuşmayı, isteyince konuş. Çok tutarlısın, gördüğün muamele yaptığın muameleye karşılık olmuş sadece, yaşadığın bu. Sorunun cevabını da vereyim, merakta kalma.Ben onunla sevgili olmadim zamanında bu dengesizlik değil dürüstlüktür bana göre ama hislerim vardı
Benim ilişkim bitmişti o zamanlar sadece canım acıyordu ve ben ona zamanında dürüst davranıp her şeyi anlatmıştım o zamanlar onun da kalbi yaralıydı ve birbirimizin hikayesini bilerek görüşmüştük.Su an kızdığım şey o kıza da haksızlık yapıyor olması sadece kendimi düşünerek yazmadım ona attigim mesajda bunun kanıtı zatenKızmakta haklısınız fakat genel olarak sizi haksız buldum. Sizin de gönlünüzde biri olduğu halde konuşmadınız mı onunla? Ben çocuğun yerinde olsam kesinlikle konuşmazdım sizinle. Belli ki ciddi anlamda duygu yüklemiş size, görüştüğü kıza haksızlık sadece. Aklına yatmıyor ise konuşma kardeşim, siz de öyle.
Tamam da ben hayatımda biri varken konuşmadım ki onunla hem dedigim biri zamanında ben ona unutmaya çalıştığım gibi var demistim keza o da benim durumumdaydi ve ikimiz de eskide kalanın imkansız olduğunu bildiğimiz için görüştük ama ben duygusal yakınlık ilerleyince kendimi kötü hissettim ve en azından onu kandırmadan uzaklaştımAynen canın isteyince kes konuşmayı, isteyince konuş. Çok tutarlısın, gördüğün muamele yaptığın muameleye karşılık olmuş sadece, yaşadığın bu. Sorunun cevabını da vereyim, merakta kalma.
Ben onu eklerken veya o bana yazarken sevgili olma gibi bir düşüncem yoktu açıkçası sadece sürekli beni araması fotoğraflarıma bakma isteği ve mesajlasmasina rağmen bir aydır sevgilisi olduğunu saklaması daha şimdi söylemesi kafamı karıştırdıTemcit pilavı gibi eskileri ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorsunuz.
Bilmem kaç yıl önce görüşnüşsünüz de aklınıza gelmişte vs vs...
Kendinize meşgale bulun...
Ve iletişimi kesme şeklini en mükemmel olanıyla yaptın, sonra bir gün tekrar konuşmaya karar verdin; ama hep senin canın istediği şekilde ilerledi olay, sen ne zaman ne istersen öyle olacaktı, karşıdakinin duygularını güya umursamışsın işte. Kim yer ki bu sahte vicdan sözcüklerini, hep işine geldiği gibi davranmışsın, karşıdakine de senin kararlarına uymak kalmış.Tamam da ben hayatımda biri varken konuşmadım ki onunla hem dedigim biri zamanında ben ona unutmaya çalıştığım gibi var demistim keza o da benim durumumdaydi ve ikimiz de eskide kalanın imkansız olduğunu bildiğimiz için görüştük ama ben duygusal yakınlık ilerleyince kendimi kötü hissettim ve en azından onu kandırmadan uzaklaştım
Ona ben de anlam veremedim açıkçası aşk siyaset mi dinlermiş bana göre onun kafası hepten karışık bunu bahane ediyor gibi geldiherşeyi anladım da şu siyasi kafa yapılarımz uymadı ne arkadaş? Beyin errooooooor bende boşver canim sen yoluna oda gün saya dursun orda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?