Yaşadığım tam olarak neydi biri bana açıklayabilir mi

0mayra

İçimde kırk kadın,kırkı da yabancı kırkı da öteki
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
383
305
53
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süre kalp kırıklığımdan dolayı hiçbir erkekle görüşmeme kararı almıştım.3 sene önce biriyle tanışmıştım internetten bayağı konusmustuk birbirimize mesafemiz 1 saatlik yoldu.Biz sürekli görüntülü konuşuyoduk artık ailesini falan da tanır hale gelmiştim sonra benim unutmaya çalıştığım biri olduğu için kafam karışıyordu sürekli ve onun bir davranışını bahane ederek bulusacagimiz gün buluşmadım ve görüşmeyi kestik

Ta ki bu yaz twitter dan bana takip isteği gönderip konuşana kadar da hiç konuşmadık dostça bir konuşma oldu ve sonra hesaplarımı aniden kapatınca onu kaybettim

Nedense 1 ay önce aklıma geldi ve faceden ekledim ses cikmayinca mesaj attim umarım rahatsız etmiyorumdur nasılsın falan diye içimdeki ses acaba sevgilisi mi var dedi neyse mesajıma cevap verdi ve askerde olduğunu söyledi tamam dedim ben de biraz sohbet ettik ve benle konuştuğu zaman izindeydi dönerken askerde kullandığı numarayı verdi buna mesaj at seni ekleyeyim rehbere dedi ben de attım

Her neyse iki günde bir aramaya başladı çoğu zaman cevap veremedim bana hep bu ay bekle bidahaki ay paket yapcam mesajlasiriz diyodu geçen hafta sms yapmış bana mesaj attı ilk konuyu neden aramızdaki bağı biti4digimize dairdi bana sitemli konuştu sen beni hakir gördün diye üzüldüm ben öyle biri değilim diye ama yine de içimde garip bir his var gün geçtikçe bana askerden sonra benim yaşadığım şehre gelip görüşmeyi teklif etti daha sonrasında benim onun olduğu yere gitmemle ilgili bir muhabbet açtı ya bunlar bana göre sevgili olmak için bir adımdır.

Fakat bu gece bana mesaj attı bir konuda kafam çok karışık görüştüğüm bir kız var fakat siyasi anlamda kafa yapılarımız uyusmuyo ailelerin de öyle o yüzden kızın üzülmesini de istemiyorum napacagimi çok şaşırdım dedi.Ben dumur oldum resmen.Once gönül islerine karışmam istiyosan olur niye olmasın dedim sonra tabi dayanamadim ve dedim ki neden o zaman en başından görüştüğüm.biri var demedin ben erkek arkadasimin eskiden duygusu olan bir kızla görüşmesini istemem ve bana yapılmasını istemedigim bir şeyi de ben başkasına yapmak istemem dedim.Sizce ben mi bunlari yanlış anladim kanimca kafası karışıktı ve hangimiz daha yakın gelirsek ona yönelecekti çünkü ben facemi dondurmustum birkaç gün önce çarşı iznine çıktığında direk faceme bakmış bulamadım seni dedi madem sevgilisi var neden fotoğraflarıma bakma gereği duydu ki ona kizmakta haksız miyim

Tabii ki kızmakta haklısınız da o ne dedi cevap olarak?

Tabii ki kızmakta haklısınız da o ne dedi cevap olarak?
Şu anda görev basında olduğu için henüz cevap vermedi.Acikcasi verecegi cevabı çok merak ediyorum

Askerdeki adam can sıkıntısından bile konuşmuş olabilir.
Yani öyle seviyorum ölüyorum bitiyorum demediğine göre, böyle tepki vermen zaten yersiz.
Zaten görüşmeniz de parçalı bulutlu.
Bence çok anlam yükleme ve yoluna bak.

Sen hak etmişsin. Kendin dengesiz hareket edip, karşıdan cidden ciddi bir şeyler mi bekledin, komik.
Ben onunla sevgili olmadim zamanında bu dengesizlik değil dürüstlüktür bana göre ama hislerim vardı

Şu anda görev basında olduğu için henüz cevap vermedi.Acikcasi verecegi cevabı çok merak ediyorum
Askerdeki adam can sıkıntısından yazmıştıra katılıyorum maalesef.. Bir arkadaşım söylemişti askerde erkekler dişi sinek görse yürür diye... Ve evet aranızda bir şey olma ihtimalini baştan siz yok etmişsiniz güvenmiyor olabilir size.

Vereceği cevabı ben de çok merak ettim. Bence size karşı çok ayıp etmiş...

Kızmakta haklısınız fakat genel olarak sizi haksız buldum. Sizin de gönlünüzde biri olduğu halde konuşmadınız mı onunla? Ben çocuğun yerinde olsam kesinlikle konuşmazdım sizinle. Belli ki ciddi anlamda duygu yüklemiş size, görüştüğü kıza haksızlık sadece. Aklına yatmıyor ise konuşma kardeşim, siz de öyle.

Ya gerçekten kafasi karışık hangisini secsem diye düşünüyor ya da size yem atmış da olabilir. Bakalm ne tepki verecek diye. Normalde bir erkek biriyle gorusurken baska biriyle de görüştüğünü pat diye söylemez saklar bence.

Ben onunla sevgili olmadim zamanında bu dengesizlik değil dürüstlüktür bana göre ama hislerim vardı
Aynen canın isteyince kes konuşmayı, isteyince konuş. Çok tutarlısın, gördüğün muamele yaptığın muameleye karşılık olmuş sadece, yaşadığın bu. Sorunun cevabını da vereyim, merakta kalma.

Seninle onu karşılaştırdığında demek ki seni kendisine mantık olarak daha yakın görüyor çünkü diğer kızla görüşleri ayrı olduğu için yapamama ihtimali aklını karıştırıyor. o yüzden sen de karşına çıkınca ee zamanında istediği biriydin şimdi kafası karıştı çocuğun. o yüzden bu beğenmeler bilmem neler. diğer kızla bitirecek senle devam edeceğe benziyor bilemiyorum. Ama sana ne kadar uyar orası da var.

Benim ilişkim bitmişti o zamanlar sadece canım acıyordu ve ben ona zamanında dürüst davranıp her şeyi anlatmıştım o zamanlar onun da kalbi yaralıydı ve birbirimizin hikayesini bilerek görüşmüştük.Su an kızdığım şey o kıza da haksızlık yapıyor olması sadece kendimi düşünerek yazmadım ona attigim mesajda bunun kanıtı zaten

Tamam da ben hayatımda biri varken konuşmadım ki onunla hem dedigim biri zamanında ben ona unutmaya çalıştığım gibi var demistim keza o da benim durumumdaydi ve ikimiz de eskide kalanın imkansız olduğunu bildiğimiz için görüştük ama ben duygusal yakınlık ilerleyince kendimi kötü hissettim ve en azından onu kandırmadan uzaklaştım

Temcit pilavı gibi eskileri ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorsunuz.
Bilmem kaç yıl önce görüşnüşsünüz de aklınıza gelmişte vs vs...
Kendinize meşgale bulun...

Temcit pilavı gibi eskileri ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorsunuz.
Bilmem kaç yıl önce görüşnüşsünüz de aklınıza gelmişte vs vs...
Kendinize meşgale bulun...
Ben onu eklerken veya o bana yazarken sevgili olma gibi bir düşüncem yoktu açıkçası sadece sürekli beni araması fotoğraflarıma bakma isteği ve mesajlasmasina rağmen bir aydır sevgilisi olduğunu saklaması daha şimdi söylemesi kafamı karıştırdı

herşeyi anladım da şu siyasi kafa yapılarımz uymadı ne arkadaş? Beyin errooooooor bende boşver canim sen yoluna oda gün saya dursun orda..

Ve iletişimi kesme şeklini en mükemmel olanıyla yaptın, sonra bir gün tekrar konuşmaya karar verdin; ama hep senin canın istediği şekilde ilerledi olay, sen ne zaman ne istersen öyle olacaktı, karşıdakinin duygularını güya umursamışsın işte. Kim yer ki bu sahte vicdan sözcüklerini, hep işine geldiği gibi davranmışsın, karşıdakine de senin kararlarına uymak kalmış.
Bu arada hiçbir erkek ilgi duyduğu kıza başka bir kadından bahsetmez; çünkü kaybetmeyi göze alamaz. Ya seni uzaklaştırmaya çalışıyor ya da ona çektirdiğin üzüntünün bir benzerini yaşatmaya.

o siyasi olarak farklı oldukları kişi siz olabilir misiniz ?

Değilse yaptığı çirkin, ama sizinde görüşmeye gitmeyerek hayal kırıklığı oluşturmuşsunuz böyle bir cevabı hakettiğiniz anlamına geliyor

herşeyi anladım da şu siyasi kafa yapılarımz uymadı ne arkadaş? Beyin errooooooor bende boşver canim sen yoluna oda gün saya dursun orda..
Ona ben de anlam veremedim açıkçası aşk siyaset mi dinlermiş bana göre onun kafası hepten karışık bunu bahane ediyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…