Yaşadığım tam olarak neydi biri bana açıklayabilir mi

Adamın sevgilisi var, fark eder mi niçin olduğu? Fark ederse neden fark ediyor?
Artık farketmiyor zaten ama üzüldüm siz de bir bayansınız ve burda yazan hickimse günahsız değildir elbette hepimizin hataları olmuştur yazin bana yazdığında 3 sene olmuştu ama şimdi 4 sene oldu o zamanlar yaşım daha küçüktü şu anki aklım olsa belki aynı hataya düşmeyecektim onun gibi birini kaybettiğim.icin pişmanım keşke yapmasaydım fakat olan oldu bu saatten sonra değiştiremem bazı şeyleri keşke her şey daha farklı olabilseydi

Cevabını merak ediyorum dedim ona cevap vereceğimi söylemedim ki kızgınım zaten kendisine ben cevap vermeyi düşünmüyorum

Boşver, daha iyisi çıkacak karşına ve ona karşı da bu hatayı yapmaman için verilmiş bir ders olarak al bu yaşadığını.

sevgilisini sevmiyordur, aklı karışıktır , sizinle görüşüp olup olmayacağına bakmak istemiştir, askerde canı sıkılmasın istemiştir, size karşı hala birşeyler hissediyordur, intikam almak istemiştir vs vs.. çocuğun karakterine göre herhangi biri olabilir..

Peki teşekkür ederim.Bir hatam olduysa kendi adıma özür dilerim
Ben son cevabını çok içten ve samimi buldum açıkçası, vardır her şeyde bir hayır, olaya dolu tarafından bakmaya çalış biraz, senin açından daha iyi olur gibi geldi bana. Ben özür dilerim, iyi geceler.

Hala internetten tanıştığınız kişilerin internetten sadece sizinle mi yazıştığını görüştüğünü sanıyosunuz çok enteresan.. İnsanlar gece gündüz yanında olan kocalarının bile başkalarıyla görüşmediğinden emin olamazken..askerde can sıkıntısından kimi tutturabilirsem kafası işte zaman geçirmeye çalışıyo kızılacak bi durum yok.. Biraz açıkgöz olun bence..bu kadar iyi niyetli düşünürseniz üzülürsünüz..

Erkeklere güvenmemem gereken o kadar olay yaşadım ki son birkaç yıl içerisinde kesinlikle haklısınız bu konuda her şey olabilir yani ha yanında ha uzakta farketmiyor

Keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler. Lise yillarimda sizinkine benzer bir sey yasamistim bende. Pesimde pervane olan cocuga bir evet diyordum bir ayriliyordum (ergen geriligi tabiki benimki) garibim aglayip sizliyordu sarkilar siirler havada ucuyordu. Birden ben ona asik oldugumu farkettim ve konusmak icin icin bir adim attim. Konustuk ettik cikmaya baslafik 3 gun sonra by by dedi bana:)))
Seninki de ayni hesap cocugu vaktiyle surundurmussun bakti simdi kendi ayaginla geliyorsun ufak bir intikam alayim demis.

adam saçmalamış. iki kız arasında kaldım hangisini seçeyim diye kızlardan birine soru sorulurmu hiç. ama sen de zaten bişeyhissetmiyomuşsun ki öylesine konuşmuşsunuz işte.

Sabah uyandığımda 4 tane mesaj atmış aslında tam olarak sevgili olmadıklarını kızın başkasıyla sözlenmek üzere olduğunu ve arkadaş olarak konuştuğunu onu sürekli teselli ediyormuş kız sözlüsünü sevmiyormuş antidepresan kullanıyormuş onunla muhabbete başladıktan sonra antidepresanı bırakmış falan sonra ortada ilişki falan yokken kız kendi kültürlerinden bahsetmiş bu da kendi kültürünü anlatınca bize ters sizin kültürünüz falan demiş o da askerlikten ve duygusal boslugumdan kendimi bir an boyle bir muhabbetin icinde buldum dedi bir sey hissetmiyorum uzulmesin diye konuşuyorum ama artik bitirmem gerektiğini dusunuyorum daha fazla üzülecek yoksa demiş.

adam saçmalamış. iki kız arasında kaldım hangisini seçeyim diye kızlardan birine soru sorulurmu hiç. ama sen de zaten bişeyhissetmiyomuşsun ki öylesine konuşmuşsunuz işte.
Başlarda öyleydi ama sohbete başladıktan sonra ya nasıl anlatılır ki her kadının istediği o dinginlik sakinlik olur ya özlediğimi farkettim yani şu durumda olsa duygusal anlamda kendimi hazır hissediyodum

Başlarda öyleydi ama sohbete başladıktan sonra ya nasıl anlatılır ki her kadının istediği o dinginlik sakinlik olur ya özlediğimi farkettim yani şu durumda olsa duygusal anlamda kendimi hazır hissediyodum

anladım.

ama yüzünü görmüşsün. önüne bakıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…