Yaşadığım tam olarak neydi biri bana açıklayabilir mi

Haksiz olduğum konu varsa elbette kabul ederim ama uslubunuz rencide edici

Erkekler askere gidince en olmayacak eski takıntılarıyla bile konuşurlar sıkıntıdan fazla kafa yorma bence yem atmak için böyle ince hesaplar gireceğini sanmıyorum öyle bi pozisyondayken tamamen kadın gözüyle fikrini almak istemis gibi geldi bana zaten zamanında ilanı aşk falan da etmemiş sana

Haksiz olduğum konu varsa elbette kabul ederim ama uslubunuz rencide edici
Üslubum gayet düzgün, gerçekler canını yakıyor bence, sen sadece o çocuğun sana ilgisi var mı yok mu onu duymak istiyorsun. Bense hatalarını sıralıyorum, niye öyle davrandığını gerçekçi bir biçimde sunuyorum, romantik-komedi aşk dizileri tadında yorumları başkaları yazacaktır zaten biraz sabredin.

Hayır bizim görüş ayrılığımız hiç olmadı.Gorusmeye gitmedim değil görüşme günü olmadan aramızdaki bağı koparmaya çalıştım evet bu ona haksızlıktı ama görüşüp onu kandırmaya devam etseydim.bu daha büyük bir haksızlık olacakti

Ona ben de anlam veremedim açıkçası aşk siyaset mi dinlermiş bana göre onun kafası hepten karışık bunu bahane ediyor gibi geldi

bencede öyle amaaan salla ya dünyada adammi kaalmadi allaseeen yorma güzel kafanı bunlara bence bosveeeer :))

Peki amaç neydi tam olarak? Arkadaşınız Yok mu gerçek hayatta? Çok mı yalnızsınız?

Ben kimsenin beni pohpohlamasini istemiyorum elbetteki gerçekler konusulacaktir.Fakat kimsenin karakterini bilmeden sahte vicdan numaraları falan hiç hoş değil.Ben zaten haksızlık ettiğimi biliyorum ama onun üzerine canım sıkıldı geri dönüş yapmadım kendisi askere gitmeden yazdı bana ben bundan cesaret alıp ekledim zaten eklerken sürekli beni arasın mesaj atsin gibi bir beklenti içerisinde olmadım.Yazin konusmustuk o muhabbete istinaden yapılan bir seydi

Valla siz vicdanınızı istediğiniz gibi rahatlatın böyle; ama görünen köy kılavuz istemez, onu cidden düşünerek iletişimi kesmek isteseydin insanca keserdin, saçma sapan bir şekilde değil, o zaman ben de sahte vicdan sözcükleri diyemezdim.

Ne alakası var şimdi çarpıtmayın lütfen
Yahu canınız sıkılmış gitmiş bilmem ne zamandan kalma adamı eklemişsiniz,
Yada yalnızlık başınıza vurmuş neyse gerekçeniz...
Sonra da sizin için ölüp bitmedi diye egonuz zedelenmiş. Diğer kız da işin bahanesi bana sorarsanız. Ona üzülmüşsünüz vs...

Tamam da söyledikleriniz hakaret boyutuna varıyor bir insana haksız olduğunu söylemenin binbir türlü yolu var kimsenin kimseye o şekilde saldırmaya hakkı yok

Aynen ben de böyle düşünüyorum, o yüzden şu anda duymak istediği çocuğun ondan hoşlanıp hoşlanmadığı.
Tamam da söyledikleriniz hakaret boyutuna varıyor bir insana haksız olduğunu söylemenin binbir türlü yolu var kimsenin kimseye o şekilde saldırmaya hakkı yok
Göster misiniz nerde hakaret tam olarak?

Siz mesajlara cevap yazarken mesajları okumuyorsunuz sanırım kırk defa yazdım yine yazıyorum biz onunla daha birkaç ay önce yani askere gitmeden konusmustuk ve onun beni 3 sene sonra bulup eklemesiyle ben de bu muhabbetin üzerine bir sebepten dolayı hesabımı dondurmak zorunda kalınca onu kaybettim o muhabbete dayanarak faceden ekledim bilmem anlatabiliyor muyum.Genel potansiyele uyup ban yedirtmekse amacınız kusura bakmayın benden size malzeme cikmaz

onun bir davranışını bahane ederek bulusacagimiz gün buluşmadım ve görüşmeyi kestik

adamı ekmişsiniz işte..
düzgünce ayrılsaydınız şimdi niye sevgilisini bir ay sonra söyledi diye sorgulama hakkınız olurdu.. zira sizin ne amaçla yazdığınızıda yine çekip gitmeyeceğinizide bilemez..kaldı ki kendiniz yazmışsınız öylesine ekledim sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu diye niye size açıklama yapma gereği duysunki..face denfoto bakmak sadece meraktanda olabilen birşey..

Aynen ben de böyle düşünüyorum, o yüzden şu anda duymak istediği çocuğun ondan hoşlanıp hoşlanmadığı.

Göster misiniz nerde hakaret tam olarak?
Konuyu açma.sebebim bu zaten bilmem farkında mısınız ama ben zaten bu hareketlere ben mi anlam yükledim gerçekten bu davranışları hoşlanan insanın davranışları değil mi yoksa ben mi farklı anlam yükledim karisikligiyla açtım

Adamın sevgilisi var, fark eder mi niçin olduğu? Fark ederse neden fark ediyor?

Ya siz zaten sevgililik amaçlı konuşmamışsınız. Adam size niye görüştüğü kızı açıklamayı borç bilsin?
İki mesaj attı diye yüzyüze hiç görmediği birine tüm hayatını açmak zorunda mı?
Siz de kendinizi bu duruma düşürmemek için olur olmadık adamlarla konuşmayın bence. 3 yıl önceymiş o eklemiş bu dürtmüş bilmem ne...

Haklısınız peki hergun arayıp mesaj atması buluşmak istemesi neye dahil benim kafamı karıştıran şeyler bunlar sevgilisi olan insan neden başka bir kızla hele ki eskiden bir şeyler hissetmiş olduğu biriyle görüşmek ister

Tamam benim amacım bu değildi belki onun hareketleri benim duygularımı harekete geçirdi ve canımı sıktı madem eskiden dolayı kızgındı ve benimle ilgili geçmişi tamamen kapatmıştı neden ilk konuşmada sitem etti küçümsedin diye

Sizin bu adamla herhangi bir geleceğiniz olma ihtimali yokken neden hala hareketlerini anlamlandırmaya çalışıyorsunuz?
Görüştüğü biri varken sizinle konuşmuş adam, ondan size yar olmaz. Boşverin neden nasıl niye demeyi, görüşmeyi kesin. Hala cevap bekliyor ve ona laflar hazırlıyorsunuz bende buna şaşırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…