- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Var aslinda cevrem. Yeni edinilen arkadaslklar eskisi gibi olmiyo. Nesin seviyoshnuz. Muhtemelen netten gordgnjzu. Reklam I cok yapilan bi ulke insanlar cennet saniuor. Cunku ogrenciden gecinen bir ülke.Arkadaş edinebildiniz mi hiç, ufak da olsa bir çevre oluştu mu? Kanada'yı da o kadar seviyorum ki empati kuramadım tam, üzgünüm.
Burda meslegni yapmak zor. Denklik almak zor. Deneyimlerini saymiyolar. Hayat cok pahali avrupaya gore abdye gore. Bunu hic anlamiyorum. Ekmek 3.5 dolar mesela. En basitiArkadaş edinebildiniz mi hiç, ufak da olsa bir çevre oluştu mu? Kanada'yı da o kadar seviyorum ki empati kuramadım tam, üzgünüm.
Kanada'ya gittim :) Bir süre orada yaşadım.Var aslinda cevrem. Yeni edinilen arkadaslklar eskisi gibi olmiyo. Nesin seviyoshnuz. Muhtemelen netten gordgnjzu. Reklam I cok yapilan bi ulke insanlar cennet saniuor. Cunku ogrenciden gecinen bir ülke.
Siz neden Kanada'ya taşındınız özel olmayacaksa?Burda meslegni yapmak zor. Denklik almak zor. Deneyimlerini saymiyolar. Hayat cok pahali avrupaya gore abdye gore. Bunu hic anlamiyorum. Ekmek 3.5 dolar mesela. En basiti
Valla aynısını yazacaktım linç yerim diye korkudan yazamadım.Yer değiştirelim mi?
Hayat Türkiye'de de çok ucuz sayılmaz. Ha hayat derken insan hayatı diyorsak evet o çok ucuz ama ekonomiyi kastediyorsak burada da çok kötü.Burda meslegni yapmak zor. Denklik almak zor. Deneyimlerini saymiyolar. Hayat cok pahali avrupaya gore abdye gore. Bunu hic anlamiyorum. Ekmek 3.5 dolar mesela. En basiti
Konu sahibi dönsün biz gidelim ya. Nolur ki sankiValla aynısını yazacaktım linç yerim diye korkudan yazamadım.
Çok aminKonu sahibi dönsün biz gidelim ya. Nolur ki sanki
Siz galiba en basında istemeden gitmissiniz ondan zaten önyargi varmis. Sadece uzakligi mi mesele?Kizlar yurtdsmdym. Kanada. Ancak avrupaya gitmek istiyorum ilerde. Cunku turkiyeye cok uzak burasi ve avrupayi da gordum bulundm. Ordaki turk nufusu turkiyeye ait her dukkanin heryerde bulunmasi cok hosuma gitti. Yargilayamyin sadece anlayin. Buraya geldik evet ama bazi şartlar Dan dolayi. Guzel ulke kotu dhl ama uzaklifi beni bitiriyor. Avrupada killer yilda bikac kez turkiyeye gidebiliyor. O yakin lik hissi bile cok rahatlaticidir. Lutdn deneyimi olan bunu nasil asti? Buraya nasil alisabilirim. Amerikadan yada kanadasan yada au Dan avrupaya yada turkiyeye giden oldu mu ? Bazen icim patlicakgibi oluyor.
Valla ben de coook isterdim. Uzaklik hic problem değil benim içinKonu sahibi dönsün biz gidelim ya. Nolur ki sanki
Tabi sana da yer ayırtırım ben uçaktaValla ben de coook isterdim. Uzaklik hic problem değil benim içingiderseniz beni de götürün hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?