- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi mercandedee
-
Yaa evet evet akrabada pek gerekli birşey zaten. Siz gelip çocuklar iş bulma yaşına geldikten sonra da akrabalarınız bulur işi.Cocuklarida düşünüyorum. Cocuklar akraba büyüklerden uzak buyuyolar. Cevremiz kisitli. Sosyal hayat çok az. Bunların değerini burda anliyorsun. Yurtdisinda turkiyedeki o sahilleri o tarihi yerleri denizleri dogayi bulmak çok zor. Yapaylik var. Turkiyede çalışan kendini geliştiren çok kişi biliyorum guzel yasiyolar. Bilemiyorum. Issizlik diyorsunuz kim ne okudu ne iş bulamadi
Öyle deme bu ülkede kim ne okudu da iş bulamadı... Türkiye daha iyi.Usenmedim tek tek Kanadadaki arkadaslarimi aradim. Bir tanesi annemin teyzesinin torunu,universitede ogretim gorevlisi,diger ikisi de benim liseden arkadasim,biri hakim digeri beyin cerrahi. Hepsi hayatlarindan inanilmaz memnun. Bahsettikleri maaslar dudak ucuklatan cinsten. Onemli olan mesleginizin iyi olmasi anladigim kadariyla, cunku bu aradigim 3 kisi de gayet guzel meslekleri ve kazanclari olan insanlar. Kaldi ki tum dunya icin gecerli olan tek mutluluk faktoru bu:iyi bir is.
Hanimefendi dil bilmeden yada dil seviyesi dusuk olan 30lu yaslardakileri kastetti.Gayette hakli ama, ben 35 yasinda Belcikaya geldim.Dil kursunu tamamladim, ama hic bir zaman Hollandacam anadilim gibi olmayacak ve kendimi buraya ait hissetmiyorum.Ben 33 yasindym. Konusuyorum tarih vs. Iki dil biliyorum
Turkiyede çalışan kendini geliştiren çok kişi biliyorum guzel yasiyolar. Bilemiyorum. Issizlik diyorsunuz kim ne okudu ne iş bulamadi
Evet biz de eşimle her gün sahil ve tarihi eser görmeden duramıyoruz adeta çıldırıyoruz.Cocuklarida düşünüyorum. Cocuklar akraba büyüklerden uzak buyuyolar. Cevremiz kisitli. Sosyal hayat çok az. Bunların değerini burda anliyorsun. Yurtdisinda turkiyedeki o sahilleri o tarihi yerleri denizleri dogayi bulmak çok zor. Yapaylik var. Turkiyede çalışan kendini geliştiren çok kişi biliyorum guzel yasiyolar. Bilemiyorum. Issizlik diyorsunuz kim ne okudu ne iş bulamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?