Benim oturduğum yerden daha iyiÇok uçlarda yaşıyorsun duygularını. Hoşlanmamış olabilirsin rahatsız olmuş olabilirsin ama seninki gerçekten abartı. Dağ başı demişler istanbulda her yer dağbaşı zaten ipini koparan gelmiş dolmuş durumda hiç Bi semtin Bi farkı kalmadı. Bütün semtlerde de farklı eğitim düzeyinden de ekonomik düzeyden de insanlar yaşıyor. Ne ezikliyosun kendini çevirseydin lafı onlara sanki onların oturduğu semt çok da şeyyy.
Sancaktepe
Hakkat Sancaktepenin gülünecek yanı ne acaba?sancaktepe nin nesi varmış.
kendileri nerelerde oturuyor?
Kadıköysancaktepe nin nesi varmış.
kendileri nerelerde oturuyor?
Siz çok iyi insanlarsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuzHakkat Sancaktepenin gülünecek yanı ne acaba?
Bir Bağcılar değilmiş,Esenler de değilmiş.
Umursamamış gibi yaptım
Kadıköy
Üzülmeyim diyeNormal bir semt işte, Tarlabaşı değil ya
Hakkat Sancaktepenin gülünecek yanı ne acaba?
Bir Bağcılar değilmiş,Esenler de değilmiş.
O kadar detay bilmiyorumKadıköy'ün neresi? Mesela ben Moda'da yaşayamam. Her köşesi çiş kokuyor belli bir saatten sonra. Fikirtepe mesela tam bir cehennem. Nerede oturduklarını biliyorsanız yazın, vuracak şeyler bulurum size.
Arkandan konuşulduğunu sanmıyorum.Çok dalga geçildi arkamdan neler konuşuldu bilmiyorum
Sizin hayatınız daha güzelBen şehirde büyüdüm köye evlendim herkes dalga geçti. sen şehirde büyüdün artık hergun domates biber toplarsın falan diyordu. baya kucumsemislerdi beni bir kere bile hiç birini kafama takmadım. onlar domatese para verirken ben kendim topladim hiç bi sebzeye para vermiyorum . şimdi o laf edenler ne güzel organik para vermeden yiyorsun diyorlar yani boşuna takılmayın. siz öyle mutluysaniz millete ne ayrıca hergun mu dalga geçilir başka konuları mi yok gülün geçin bakti bozulmuyosunuz onlar da sıkılıp başka birine sararlar ne bu 5 yaşında çocuk gibi intihar falan hiç hoş değil saçma. Aklınızdan çıkarın
Pes. Kız ben 8 yaşındaki oğluma bile akran zorbalığıyla nasıl mücadele edeceğini daha kolay öğretiyorum he.Benim oturduğum yerden daha iyi
Kendimi kötü hissettimhiç sorma sanki bana esenyurtta oturuyor.
O kadar detay bilmiyorum
Sancaktepe
Ben hassasımPes. Kız ben 8 yaşındaki oğluma bile akran zorbalığıyla nasıl mücadele edeceğini daha kolay öğretiyorum he.Çık şu başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü önemli kafasından.
Kendimi kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?