- 18 Şubat 2023
- 2.891
- 2.743
- 63
- 35
Yok artik umrumda olmaz. Alay eden alay edilecek hale duser. Depremden sonra hala sukretmeyi bilmeyen insanlar, saniyeler için insanların canları, evleri herseyi yerle bir oldu. Nerde yasadigin semtin hiç önemi yok ,İntihar etmeyi düşündüm bugün
Yok ya Özge sen bizimle dalga geçiyorsun. Arkadaşlarından daha beter durumdasın.İntihar etmeyi düşündüm bugün
Bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybettiDi mi?
Ay g*tüm. Sanki Nakkaştepe'de oturuyorlar.Kadıköy
Sancaktepe diyince ooo çok uzak İstanbul'un dışı gibi diyoruz . Sizde normal değilsiniz böyle desem benimle alaymi etti diyceksinizSiz çok iyi insanlarsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuz
Kız öyle deme, intihar eder cidden. Al başına belayıSancaktepe diyince ooo çok uzak İstanbul'un dışı gibi diyoruz . Sizde normal değilsiniz böyle desem benimle alaymi etti diyceksiniz
Nasıl bir mübalağa yapıyor konu sahibeside. Ooo çok uzak nasil geliyorsun ordan isyerine diye dusunmuslerdir belki sadece. İntihar düşündüm dediğine göre psikolojik olarak iyi değil yada daha ergen. Sancaktepe diyen kimseye gülünmuyor. Herseyi her bakışı gülüşü üstüne alınıyor belliki.Kız öyle deme, intihar eder cidden. Al başına belayı
Bana kalırsa Esenler veya Bağcılar'da da otursaydı gülünecek tarafı yoktu. Her yeri kötü değil oranın da. Önceden konu sahibi lüks yerlerde yaşamışsa belki o yüzden de dokunmuş olabilir. Benim yaşadığım yerle dalga geçseler moronlara bak hele deyip işime dönerim.Nasıl bir mübalağa yapıyor konu sahibeside. Ooo çok uzak nasil geliyorsun ordan isyerine diye dusunmuslerdir belki sadece. İntihar düşündüm dediğine göre psikolojik olarak iyi değil yada daha ergen. Sancaktepe diyen kimseye gülünmuyor. Herseyi her bakışı gülüşü üstüne alınıyor belliki.
Ağlamaktan gözlerim şişti son çare buraya yazdım
Basmane esenyurtu tokatlarBen gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdiEskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık
Basmane esenyurtu tokatlarkonu sahibi dua etsin basmanede oturmuomus kesin bu sefer intihar ederdi
Iste esenyurt otogarla tarlabasini kombinle basmane oyle bi yer. Bide buca gediz mahallesi. Izmirin en nezih iki semti. Izmirli yokmu hic forumda yahu.Orası nasıl bir yer valla hiç duymadım
Tarlabaşı gelirse ikisini de biçer atar bana kalırsa galip Tarlabaşıdır
Ne yangını yaİçimin yangını ve bundan sonraki süreçte neler yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?