Kadıköy
ÖyleymişAnadolu yakasında oturuyorum. Havalimanında çalışıyorum. İş yerimde orada oturan çok arkadaşım var. Hiç dalga geçildiğini görmedim.
Kötü bir yer olduğunu da bugün sizden öğrendim.
Öyle laflar ettilerkiee yani..
bu arkadaşların doğma büyüme istanbullu mu?
iş için mi gelmişler?
ömrünü istanbulda geçirmiş biri bilir ki nerede oturduğunun önemi yoktur.
sonradan gelmiş sonradan görmüşler kesin bunlar.
peki siz neden bu kadar eziksiniz?
hangi olgun öz gğvenli insan oturduğu yerle dalga geçildi diye intihar etmeyi düşünür?
Köyde yaşamaktan memnun değilim aslinda bakacak olursan sevdim geldim He rahatim yerinde ama şimdi şehirden ev alma imkanım olsa koşarak alırım ama buna şükür başımı sokacak evim var o yüzden iyiyim diyelimSizin hayatınız daha güzel
Şehir yaşamı inanın daha zor imkanım olsa köyde yaşardımKöyde yaşamaktan memnun değilim aslinda bakacak olursan sevdim geldim He rahatim yerinde ama şimdi şehirden ev alma imkanım olsa koşarak alırım ama buna şükür başımı sokacak evim var o yüzden iyiyim diyelim
Tam tersi kendinle daha fazla gurur duy, söyle bir dön bak nereden nereye, aferin kız sana de . O iki kişi de görgüsüzün önde gideni , takma kafaya .Bazen kariyer yapmamın hata olduğunu düşünüyorum ben kimim kariyer yapmak kim yerimi hatırlıyorum işte
Yok ayol ben buranın kıdemli kötülerindenimdir aslındaSiz çok iyi insanlarsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuz
Öyle laflar ettilerki
Onu Farkettim.Ben hassasım
Hakkat Sancaktepenin gülünecek yanı ne acaba?
Bir Bağcılar değilmiş,Esenler de değilmiş.
Bu cümleyi biraz değiştirerek söyleyebilirdiniz. Verilen maaş 50 bin de siz mi etilerde oturmuyorsunuz nedir yani? O kadarcık maaşa böyle semt işte.Patronum değildiki
Sancaktepeye gülenlerin ayda aldıkları maaşı merak ettimhiç sorma sanki bana esenyurtta oturuyor.
İnanamıyorum diyip güldüler iştene söylediler tek tek yazar mısınız?
ne söylemeniz gerekirdi yazalım.
bir daha öyle birşey olursa ağzınız armut toplamasın verirsiniz cevaplarını
Ben kocaelinde yaşıyorum yani İstanbul gibi bi yer değil cok kalabalik değil ailemin yaşadığı semtte sakin bi yer en azından marketim falan yakın olsun isterim ama buna şükür sizde sizinle dalga geçenleri takmayın çünkü gerçekten takilacak ufacık zerre kadar bile dert olacak konu değil herkes kendine baksın bosverinŞehir yaşamı inanın daha zor imkanım olsa köyde yaşardım
Ben gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdiEskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık
Bilmiyorum maaşlarını departmanlarımız farklıSancaktepeye gülenlerin ayda aldıkları maaşı merak ettim
Bir de bayıl ostersen. Abartma yahuİçimin yangını ve bundan sonraki süreçte neler yapacağım bilmiyorum
Aman yaa zaten artık neresi eskisi gibi ki? Yaşayan insan kalitesi düştükçe semtin de kalitesi düşüyor maalesefBen gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdiEskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık
Psikologla ne alakası varOnu Farkettim.Özgüven kendine değer verme sorunların var. Ayrıca niyet okuyorsun. Bi psikoloğa git ya da kişisel gelişim kitapları al oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?