hıı bende kullandıydım ondan 4 ay bendede halsizlik arada baş dönmesi falan yaptıydı galibaa yaa :26: bi b..ada yaramadı zati hamiş kalamadım ama adetim bozulduydu o düzene girdi çok şükür
evet yan etkisi çok olan bir ilaç maalesef sende uzun süre kullanmışsın
işe yaramış işte adetin düzne girmiş
güle güle bengiciiiiiikkkkkkkkk git yıka pis kocayı
günaydın kızlarrr
[ı] günaydın kızlar
gece parti yapmışsınız kaçırdığıma üzüldüm ama zati beni çağırmamışsınız özellikle sen [ı]başak hanım [/ı] eroşa nazoşa seslenmişsin ama ben aklıma bilem gelmemişim hıhOysa ben seni çok seviyodum neyse yinede nice 2000 li sayfalra tebrik ediyorum
[ı]papatyac[/ı] tranferin gerçeklemiş inşallah bebeğin seninledir allah yar ve yardımcın olsun
[ı]semicim [/ı] burası bizim yeni mekanımız değilde komşu topikimiz bizim topik çok ıssız bu aralar annem ya sende çoktandır yoktun sanırsam artık face de takılıyosun son gelişmeler nelerdir sende bende herşey bildiğin gibi bi denk gelsekte eskisi gibi sohbet edebilsek özledim seni kız
[/ı]
günaydın kızlarrr..hoşgeldinizzz nasılsınz?
hoşbulduk canım iyi sayılırım sen nasılsın
canım haklısın ne zaman onu yutsam beynim ring atıo. aynı anda 2 tane al demişti doktor sabah 1 akşam 2 acaba akşam 1emi düşürsem?? bide uyku yapıo sürekli..progestran mı ne bir hap veriyorlarya
o yapıyor canım
işallah zamanla düzelirsin
vücudt alışır ilaca
papatyac tranferin gerçeklemiş inşallah bebeğin seninledir Allah yar ve yardımcın olsun
papatyac nasılsın
durdugun yerde durmuyorsunki bir sorayım nasılsın nasıl geçti dişye
tüp bebekte gördüm bir ara seni
kaç embriyo transfer ettiler
GÜNAYDINNN HAYATIMMMMMMgunaydin kislarrrrr nasilsiniz bakalimmm
günaydın şekerimmmmmmmmgünaydın kızlarrr
günaydın tatlı saracımmmmmgünaydın kızlar
gece parti yapmışsınız kaçırdığıma üzüldüm ama zati beni çağırmamışsınız özellikle sen başak hanım eroşa nazoşa seslenmişsin ama ben aklıma bilem gelmemişim hıhoysa ben seni çok seviyodum neyse yinede nice 2000 li sayfalra tebrik ediyorum
semicim burası bizim yeni mekanımız değilde komşu topikimiz bizim topik çok ıssız bu aralar annem ya sende çoktandır yoktun sanırsam artık face de takılıyosun son gelişmeler nelerdir sende bende herşey bildiğin gibi bi denk gelsekte eskisi gibi sohbet edebilsek özledim seni kız
merhaba tatlışımmmmm hoşgeldin safalar getirdinnnnnnmerhabalarr hanımlarr nasılsınızz ?
merhaba kızlar parti yapılmış akşam ohh ohhh nice bol rakamlı partilere olsun
nasılsınız bugün?
başakcımmm nicee 2000 li sayfalaaraa bol hamişlii çolukluu çocukluu hatunlarlaa inşallahhhh
serayım sen kısır ve salataları hazırla annemmmmm
belinay annem sende 2 dakka içinde sarma ve içecekleri hazırlaaaaaaaaaaaaaaaa
mooodddddd cummmmmmmm sende aparatiff bişiler hazırlaaaaaaa kuzummmmmmmmmm hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?